Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ilk sayfalara baktım agunes parsiyel ve 1 yıl korunmuş ne iyi yapmış
herhaldede hamile en azından suresını doldurmuş olmanın eminim bir rahatlıgı vardır.hayırlısı bizlerin basına artık:21:

ilk sayfalara baktım agunes parsiyel ve 1 yıl korunmuş ne iyi yapmış
herhaldede hamile en azından suresını doldurmuş olmanın eminim bir rahatlıgı vardır.hayırlısı bizlerin basına artık:21:

evet ona ben baktım sonra yazışmaları okuyunca eylülde kürtaj oldum yazıyordu ben mi yanlış anladım....

kızlar ne yaptınız nasılsınız keşke haftaya gıtseydın canım bırlıkte gıderdık muayne oldunmu ne dedı doktor sana canım

caco abla kime ithafen yazdın alıntı yapmamışsınya
banamı yazdın acaba çünkü ben dün gitmişdimde:26:

sunacığım bora beyin cevabını okudum ama 26-28 gün değil senin döngün nasıl ayarlayacaksın canım:44:

sunacığım bora beyin cevabını okudum ama 26-28 gün değil senin döngün nasıl ayarlayacaksın canım:44:

ben dün oldum sandım ama olmamışım zaten eğer kürtajdan sonra dün olmuş olsaydım 26 günde bir olmuş olcaktım yooo normal 5ocak kürtaj sonra göre hesaplayacaktım ama daha ordada bişi yok sadece kahverengi akıntı var şimdilikkk
Allah biliyor ya korkmayada başladım reglimi yoksa yerleşme kanaması falanda olabilir mi yada hastalıkla ilgili bişi beklemedeyim şimdiiii....

biri yeni bir mol topiği açmışş:KK53:
keşke arayıp buraya gelselerde bizde haberdar olsakk neysee
bir sürüde yaşayan insan var

slanıa 2010 üye olmuşsun sende mi mol gebelik yaşadın eğer öleyse şuanda atlatmış olmalısın bizlede paylaşırmısın

ben aynı zamanda yeni mesajlaarada bakıyorum ne var ne yok diye:KK53:

canım sana dedıydım ama bugun kan tahlılı verecektım veremedım malesef haftaya kaldı dıger gelen haftada gıderım ben de ne dedı doktor sana canım bu arada o topıkın lnkını yollada bakalım yenı arkadaşlara canım bırleselım tanısalım hehehe

doktorla görüşmedimki zaten görüşsemde farklı bir şeyler demeyceklerdi.ben kan veriyorum sonucu evden zeynep kamilin web sitesinden öğreniorum.her gelen bu topiği görmeden başka bir topik açıyor bende araştırma yaparken gördüm:KK53:

X