Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

sunacım şu hani sag ustte gelişmiş arama yap yazan yer varya oraya bora cengiz yaz sonra cıkan sayfada gebelik yazıyor oraya tıkla canımmm

bak sımdı ben o sayfaya gırıyorum sen benım profılem gel benım nerde oldugum orda gosterılıyor ya sen oraya tıkla dırek
komuya cvb ver butonuna tıkla sor
zaten gun ıcınde cogu kez onlınne oluyor cvb verıyor hemen

yada şöyle diyeyim
gelişmiş aramadan bora cengiz diye aratınca
sayfa cıkıyorya orda ikinci sırada gebelik topiği var oraya girip konuya cvb verden direk yazıyorsun cnm
mol sayfalarına girmee

evet canım okudum sorunu:KK53:
bakalım ne yazacak.o konuyu aboneliğine alda cevabını hemen goresın
kontrol panelinden takip edersin
bende karıştıra karıştıra öğrendimmm:KK52:

Mol gebeliğinde takibeden gebelik ne kadar yakınsa Mol olma ihtimali (tekrarlama) yüksektir ve eğer böyle olursa kanser gibi davranma ihtimali de yüksektir. Bu nedenle 6 ay 1 sene beklenmesi öneriliir. Beta HCG yüksekliğini kanınıza baktırarak kolayca anlayabilirsiniz. Folbiolle ilgili böyle bir yan etki bilmiyorum. sağlıklı günler dilerim...

Mol gebeliğinde takibeden gebelik ne kadar yakınsa Mol olma ihtimali (tekrarlama) yüksektir ve eğer böyle olursa kanser gibi davranma ihtimali de yüksektir. Bu nedenle 6 ay 1 sene beklenmesi öneriliir. Beta HCG yüksekliğini kanınıza baktırarak kolayca anlayabilirsiniz. Folbiolle ilgili böyle bir yan etki bilmiyorum. sağlıklı günler dilerim...

mantıklı bir cevap olmuş....

capadakı doktor 1 sene dedı bana yaaaa neyse başka doktorlarada sorarız sorar sora bakıcaz kı aaaaaaaaa 1 sene oluvermış hhehhhehe :KK53: :KK53:

X