Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem yaşadı 2.çocuğunda. Bi süre korundu 9 ay felan korundu heralde ve tedavi gördü. Sonra dr düşünebilirsiniz demiş şuan tekrar 2.çocuğuna hamile 8 aylıkMerhaba ben kürtaj oldum mol gebelik geçirdim başından geçen varmı geçip hamile kalan varmı.sonrasinda doktorunuz ne kadar bir süre berdi korunmayı bana doktorum 3-6 ay arası dedi yardımcı olabilirmisiniz
Doktorum bana 3 ay korun dedi başka bor doktora sordum internette 6 ay dediEşimin kuzeni yaşadı 1 yıl korunma verdiler o sırada tedavi oldu genetik test falan verdiler bi sorun yoktu ama olmuş işte.
Banada şuan 3 ay yasak ama interbette doktor var onada sordum oda 6 ay dedi kafam iyice karıştı polikistik över hastasiyim genetik testler var ama doktorum cok pahalı ilaçlarla bi başlıyalım dedi şimdi bana diofol verdi folikasit cyclo diye bi ilaç verdiGörümcem yaşadı 2.çocuğunda. Bi süre korundu 9 ay felan korundu heralde ve tedavi gördü. Sonra dr düşünebilirsiniz demiş şuan tekrar 2.çocuğuna hamile 8 aylık
Kuzenim yaşadı 1 ay önce oda bebeği 4 aylık olmuştu cinsiyet öğrenmeye gitti ama bebeğin öldüğünü eşinin büyüdüğünü söylediler oda kürtaj oldı. Onada 1 yıl verdiler ve 1 yıl boyunca hep tedavi görecekm
Kaç haftalıktı farkettiğinizde? Belki onun da etkisi vardır korunma süresinde. Benim de 3 yılı aşkın süredir olmuyor bebeğim sen en azından hamile kalabiliyorsun yıpratma kendini bu kadar lütfen moral en gereklisiBana 3 ay verdi doktor aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum polikistik över hastasiyim bebeğim olsun istiyorum ama nasip değilmiş o yüzden kafam çok karışık doktor neden bana 3 ay dedi kendiside dedi doktorum genetik testler çok pahalı ilaçlarla bi tedavi bakalım dedi diofol verdi folikasit
Kaç haftalıktı farkettiğinizde? Belki onun da etkisi vardır korunma süresinde. Benim de 3 yılı aşkın süredir olmuyor bebeğim sen en azından hamile kalabiliyorsun yıpratma kendini bu kadar lütfen moral en gereklisi
Doktora gitmiştim muane olmaya adet düzensizliğin var pkoluyum gittiğimde 6 haftalikti 1 senelik evliyim macun kullanıyordum onumda etkisi oldu adet olmama inşallah olur sizinde en yakın zamanda benimdeKaç haftalıktı farkettiğinizde? Belki onun da etkisi vardır korunma süresinde. Benim de 3 yılı aşkın süredir olmuyor bebeğim sen en azından hamile kalabiliyorsun yıpratma kendini bu kadar lütfen moral en gereklisi
Erken farketmişsin muhtemelen o yüzden kısa verdi korunmanı. Korunma süren biter bitmez kavuşursun inşallah canımDoktora gitmiştim muane olmaya adet düzensizliğin var pkoluyum gittiğimde 6 haftalikti 1 senelik evliyim macun kullanıyordum onumda etkisi oldu adet olmama inşallah olur sizinde en yakın zamanda benimde
Bana oksapar kan sulanfirici falan vermişti hep öyle düşünme c-life falan denedin mi kuzumErken farketmişsin muhtemelen o yüzden kısa verdi korunmanı. Korunma süren biter bitmez kavuşursun inşallah canımbana biraz hayal gibi geliyo artık
Ay inşallah sanki hiç olmicakmis gibi geliyor rabbim bilir tabi ama insan ister istemez üzülüyorBenim arkadaşım yaşamıştı en az 6 ay dediler, ondan sonra tekrar hamile kaldı büyüdü bile bebişi üzmeyin kendinizi süre bitince olur yine inşallah![]()