Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar cok gecmıs olsun. ınsaellah hayırlısı ıle hamıle kalabılırımbu ay derde saglıklı bebeklere saglıklahamıle kalırsınız... ben de tabı:) (benım kı dıs gebelıktı)
canııım büyük geçmiş olsuuuun..Merake ttim yazarsan sevinirim son durumun nedir.hala beklemedemisin?
sağol evet beklemedeyim her ay bhcg testi yaptırıyorum kontrol amaçlı olarak.Bu ay son kez aylık test yaptırdım artık 2 ayda 1 test yaptırıcam son 6 aylık döneme girdim.Allah'ın izni ile temmuzda yasağımız bitecek :)
Hayırlısı buymuş Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin tüm isteyen çiftlere :Saruboceq: istiyosan sana da :CüvCüv:
canım beni çoğu gitmiş azı kalmış,inşallah hayırlısı olur busefer amacına ulaşırsın..
benimde bir yakınımda böyle bir şey çıktı onun araştırmasını yaparken nihayet sizi buldum..tanıdığımın doktoru hemen 4 ay sonra tekrar tüp beek yaptıralım diyince kafamız karıştı oysa hepiize bir yıl süre vermişler..bu bana ilginç geldi kesinlikle doktoru önemsemedi galiba.
çok teşekürederim cevabın için allah yardımcın olsun canım beniiiim..:CüvCüv::ecrin_bebek: :Saruboceq: