- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
nurhayatcım değerlerinin düşmesine sevindim.evet gerçekten zaman çok çabuk geçiyor,artık beklemek istemiyorum ama bu seferde bende hipotiroidi var.bu kürtajdan sonra değerlerim hormonsal olarak değişmiş,şu anda ilaç dozunu ayarlamaya çalışıyoruz.ondan sonra rabbim yazmışsa olur inşallah.
ayrıca neşeli29 un mesajı benide umutlandırdı.6 ay içinde ilk defa aynı olayı yaşayan ve şuan bebeği olan birinin haberini alıyorum.darısı başımıza diyelim.
Ebramcım kürtaj olalı 1 ay oldu ama değerim sıfırlanmadı değerim 181 oldu bu hafta..Buna da şükürki düşüyor herhafta..yaklaşık yarısı kadar herhafta düşüyor..Bende hiç ayrıntılı kan testi yapılmadı hormonlarıma bakılmadı doktorum istemedi ama sorsammı acaba? aslında çokta kafamı karıştırmak istemiyorum.Billiyosun doktorlar bazen insanı deneme tahtasına çevirebiliyo..Bu arada moral olarak normale dönemeye başladım bu olayı unutmaya üstünü örtmeye başladım fakat 1 senelik bekleme süresi de başlasın artık istiyorum kııızzz inşallah sevimlimi sevimli sağlıklımı sağlıklı bebişlerimiz olur dimi kaydirigubbakcemile3 oyy oyy daha benim beklemem lazım ama napalım geç olsun güç olmasın demişler..bunu çok istedim de ne oldu 1 sene kafadan gitti :1closedeyes: neyse herşeyin hayırlısı bizim kalbimizi Rabbim biliyoya çok bekletmeden o duyguyu bize tattırır inşallaahhh.. Bu arada şunu da belirteyim etrafımdaki herkez hamile,doğuruyo vs.. kendimi ozaman Allah'ın gücüne gitmesin ama özürlü gibi hissediyorum :1no2: neyse öptümm sağlıcakla kal Şeniz hee buarada bebiş haberlerini bekliyorum..