- 5 Mart 2009
- 1.617
- 26
cok tşk ederim bugün öğreneli 5. gün ilk güne göre sanırım biraz daha iyiyim sizi bura görmek beni cok mutlu etti hep gelin olurmu lütfen morale ve desteğe okadar cok ihtiyacım warki kimseleri bulamıyorum tüm cabalarım sonucsuz kalıyor allahım bebeğinizi size bağışlasın cok sevindim adınıza ne bileyim bana sanki süreç hiç geçmiyecek gibi geliyor değer düşermi yükselirmi diye düşünmekten kendiimi cok yıpratacagımın farkındayım ama elimden sadece dua etmek geliyor cok korkuyorum ya kötüye giderse diye... değer su an 923 te inş kısa zamanda inerde bekleme sürem başlar ... benim içinde dua edin olurmu ???? lütfen tekrar gelin buna çok ihtiyacım war :2: :18:
cnm benim çok geçmş olsun sana.allah acil şifalar versin.ben mol gebelik yaşamadım ama dış gebelik yaşadım.benim içinde çok sıkıntılı bi süreçtü değerlerim 5800 lere çıkmıştı kemoterapide vurulan bi iğne var onunla düşürdüler bebişimi o kadar uzun ağrılı ve sıkıntılı bi süreçtiki zaman geçmek bilmiyodu.rabbim yinede sabrını veriyo.değerlenip sıfırlandıktan snr doktorum korunma süresi verdi süremin dolduğu ay yeniden hamileydim.rabbim sağlıklı bi bebek verdi.şu anda oğluşum yaşına girdi.anlatınca belki çok uzun bi süreç gibi geliyo ama inan snrdan unutacaksın bu yaşadıklarını.rabbim sana boy boy sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah arkadaşım
Son düzenleme: