Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ... Bende geçen perşembe kontrol için dr. gittim ve üzüm gebelik teşhisi kıondu. Kürtaj yaptrdık... bugün patoloji sonucunu alıcam... dünkü betahcg sonucum 1102 çıktı... kürtajdan önceki betahcg mi bilmyrm. ama patoloji sonuucndan çok korkuyrm... :8
Merhaba ... Bende geçen perşembe kontrol için dr. gittim ve üzüm gebelik teşhisi kıondu. Kürtaj yaptrdık... bugün patoloji sonucunu alıcam... dünkü betahcg sonucum 1102 çıktı... kürtajdan önceki betahcg mi bilmyrm. ama patoloji sonuucndan çok korkuyrm... :8
patoloji sonucumda mol hangi çeşiti olduğu yazmıyr... tanıda : mol hidatiform yazıo sizdede öle mi? izlenmdede: incelenen kistlerde bol miktarda genişlemiş , dilate , hidropik görünüm korionik villuslar bulunmaktadır. malignite yoktr.. dr. hiç bişey demedi. sadece iiii snuçç ama açıklaması ne ki :::(((
bugünnn başka dr. gittim.... net olarak çeşiti belli deil dedi. ve internetten uüraşıp kafana taklma dedi... yapmmz gereken betahcg ni takip etmk.. ve 0 a düşürmek dedi... ve doğm kontrl hapı tavsiye etti. 1 yıl gebelik yok dedi. ama ben hap içmek istemyrm.. kafana takma ilk gebelik olabilir dedi.. bu dr.. gayet ilgili ve en önemlisi neden diye düşünme dedi.. ama hala çok korkuyrm... bennn 1 yıl daha çok var.. 5 aylk evliyim ama ben bebiş istyrdm.
mrb arkadaşlar.Mol gebeliik teşhisi konan arkadaşlar morelinizi bozmayın.Bende 2010 şubat ayında düşük yaptım.Bebek ölmüş alınacak dediler.Pataloji sonucunda mol gebelik çıktı.Hiç duymamıştım biçok yerde araştırdım yazılanları okuyunca insan gerçekten çok korkuyo.Ama morelinizi yüksek tutun tedavisi var sonuçta.Benim değerlerim düştü tekrar yükseldi kemoterapi gördüm.Allaha şükür tedaviden sonra düştü.tekrar yükselmedi.İki ay sonra 1 yılım dolacak .Hemen hamile kalmayı düşünüyorum.Ama insan korkuyo tabi tekrardan yaşarmıyım diye.Canınızı sıkmayın genelde kendiliğinden düşermiş zaten.Biz erken farkettiğimiz için şanslıyız yinede .
bugünnn başka dr. gittim.... net olarak çeşiti belli deil dedi. ve internetten uüraşıp kafana taklma dedi... yapmmz gereken betahcg ni takip etmk.. ve 0 a düşürmek dedi... ve doğm kontrl hapı tavsiye etti. 1 yıl gebelik yok dedi. ama ben hap içmek istemyrm.. kafana takma ilk gebelik olabilir dedi.. bu dr.. gayet ilgili ve en önemlisi neden diye düşünme dedi.. ama hala çok korkuyrm... bennn 1 yıl daha çok var.. 5 aylk evliyim ama ben bebiş istyrdm.
arkadaşlar bende geçen ay bıraktım hapı.varisler oluşmuştu bende nette araştırırken doğum kontrol hapının yol açtığını öğrendim.daha önce hiç kullanmamıştım hapı. bende bıraktım...öyle düşünme benimde bir yılım var eminim göz açıp kapayana kadar geçer.allahım hepimiz için hayırlısını versin.bide şu hap işi beni de geriyo her akşam içtimmi içmedimmi üfff ayrı bi sıkıntı önceden spraille korunuyodum o çok rahattı:))
bugün yine kan değerine bakıldı 25 e düşmüş:)
ne kadar güzell çok sevndmm inş. benm değerimde düşer...
Beta hcg :) sıfır olmş :):) dr.. Bir ay sonra tekrarlıcaz dedi.. çok sevndmm...
Beta hcg :) sıfır olmş :):) dr.. Bir ay sonra tekrarlıcaz dedi.. çok sevndmm...