Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sağolun.Benim doktorum özel selçukluda Nil hanım.Ama bebeğin tahliyesi tıp fakültesinde oldu.özel hastaneler bu tür durumlarda müdahale etmiyorlarmış.Ki tahliye 4 günde yapıldı...Konyada olan arkadaşlarla görüşmek isterim...tanışmak isterim...
umarım herşey yolunda gider benimki eylül sonunda sıfırlandı...hepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar hepimizin duygu ve düşünceleri yaşadıklarımıza göre aynı gelişmiş ilk başlarda korku ve endişeyle.allahım kimseye bidaha yaşatmasın beterinden korusun.bende 29 ekimde boş gebelikten kürtaj oldum ve sonra ardından palsiyol mol yaşıyorum yarın 3. kan değerime bakılcak inş. yine düşüş olmuştur
evet kesinlikle katılıyorum sana...bazen kontrollere bile gitmiyorum tahlilleri acilden yaptırıyorum..hamile bayanları görünce ne kadar kendimi tutsamda yanamıyorum neden ben demekten. ben realin orda oturuyorum sen nerde otuyorsun..benim doktorum başkent üni hastanesinde tahliyemide orada yaptılar.çok zor günlerdi.tanışalım gerçekten.bu zor günleri sizi anlayan kişilerle geçirmek morelimizi yükseltebilir.
benimde bildiğim ilk haftalarda kalp atışı olmaması ile teshis edilir.
geçmiş olsun..
evet kesinlikle katılıyorum sana...bazen kontrollere bile gitmiyorum tahlilleri acilden yaptırıyorum..hamile bayanları görünce ne kadar kendimi tutsamda yanamıyorum neden ben demekten. ben realin orda oturuyorum sen nerde otuyorsun..
hepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar hepimizin duygu ve düşünceleri yaşadıklarımıza göre aynı gelişmiş ilk başlarda korku ve endişeyle.allahım kimseye bidaha yaşatmasın beterinden korusun.bende 29 ekimde boş gebelikten kürtaj oldum ve sonra ardından palsiyol mol yaşıyorum yarın 3. kan değerime bakılcak inş. yine düşüş olmuştur
ben de realin orda oturuyorum:))bundan sonrasını özeline atacağım.kontrol edersen sevinirim.
muru ben şuan tedavi uygulamıyorum.. 6 ay oldu korunmayı bırakalı henüz bebiş haberi yok :) eşimde varikosel çıktı.. geçen ay ameliyat oldu spermlerin toparlanması 3 ay sonra dediler oyüzden bu aylarda pek umudum yok.. size tavsiyem bu bekleme süresinde doktor gerek yok desede bi sperm testi yaptırın ve eşiniz bi ürologa gitsin.. herşey zaman kaybı oluyo yoksa.
darısı başıma inş. muru papatya.benim bu hafta 140a düşmüş.sağol bulayse amin inş.
maşallah canım çok hızlı düşmüş valla.benimki eylülde sıfırlanmıştı.İnşallah herşey böyle hızlı gelişir..1 yıllık süreçte hızlı bir şekilde geçer ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız..
biran önce sıfırlanır inşallah canımcım..