mol gebelik nedenleri

canım yine de dikkatli karar vermelisin,sonuçları kötü de olabilir,ben kürtajdan 10 gün sonra değerlerim sıfırlanmıştı.2 ay ilaç içmiştim ama ben zaten kolay hamile kalamıyorum diye de düşünmüştüm,doktoruna danışmadan da karar verme bence.ben uzun zaman pazarlık ettim doktorla :==)) hatta bana bak hamile kalırsan ve aynısı olursa daha kötü şeyler olabilir ne olursa olsun ben karışmam diye 50 defa söylemişti canım

offf beklemek en iyisi sanırım benim 13 şubattan beri hala tam sıfırlanmadı bugün yine kan vericem eşim gelince bakalım. adetten sonra sıfırlanır demişti doktorum

Aa ne güzel hayırlı olsun beta hcg yaptırdın mı ne kadarlık şimdi bebişin hadi bize iyi haberler verde
Bizede iyi enerji olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beta hcg 6558 olmuştu karnımdan keseyi gördük doktor 8 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.o zaman 6+3 olmuştu şimdi 7+0 oldu sanırım canım

ben sigarayı bırakmadım canım sigara beni bıraktı ya :))) 1 paketten fazla sigara içiyordum ve günde 40-50 bardak çay içen ben hiç çay ve sigara içemiyorum:))

beta hcg 6558 olmuştu karnımdan keseyi gördük doktor 8 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.o zaman 6+3 olmuştu şimdi 7+0 oldu sanırım canım

Ay ne güzel ne kadar beklemiş oldun mol dan sonra sadece 4 ay mı
Hayırlı olsun inşallah önümüzde ki ay bende mutlu haberler vericem size.
Zuzu dan hala haber yok sizin bilginiz var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

offf beklemek en iyisi sanırım benim 13 şubattan beri hala tam sıfırlanmadı bugün yine kan vericem eşim gelince bakalım. adetten sonra sıfırlanır demişti doktorum

bir şey olmaz canım ya,hamile iken 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya ,ona göre de 2 günde bir 2 kat iniyor diye duymuştum,demekki bayaa çok artmış seninki 3 aydır adet görmüyor musun

zuzucanım ın gebeliği iyi gitmedi,inşallah en yakın sürede toparlanır da aramıza döner

ay maşallah maşallahhhh allahım sana bütün dualarımız sen annesinin kollarına ver bebeğini inşallahh

bir şey olmaz canım ya,hamile iken 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya ,ona göre de 2 günde bir 2 kat iniyor diye duymuştum,demekki bayaa çok artmış seninki 3 aydır adet görmüyor musun

e tabi benimki 9 haftalık gibiyken falan 25000i gördüm ben. zaten bebeğin kalbi 12 haftalıkken durdu... ve doktorum bu 3 ay boyunca ne keseden ne bhcg min yüksekliğinden hiç bişey anlamadı. geçen ay regl oldum ama çok çok çok az. hatta kürtajdan 55 gün sonra falan oldum ama muayenede kist gördü doktor. doğum kontrol hapı verdi bu kisti küçültür regl olursun dedi nitekim bu ay sonunda adam gibi regl olabildim

oh ne güzel bak bebeğin de biliyor senin için iyiyi kötüyü :)

valla ben sigarayı nasıl bırakacağım diye dertli dertli düşünüyordum :)) şimdi kokusu bile çok kötü hamile iken insanın bünyesi değişiyor,ben ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı,sigara da içtim,çay da kahve de ,herşey zaten doktor sağlıklı bir gebelik olsaydı böyle olmazdın demişti,inanmamıştım :))

ben de bi kere tiksindim daha dai çmedim yengem de aynı şekilde.. inşallah sen de bir kere tiksindin daha da aramazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…