valla seni bekliyorum zaten senden cesaret alıp ben de denicem inşallah...bana bhcg sıfırlanınca 6 ay bekleme süresi verdi. henüz sıfırlanmadı malesef (hatta doğum kontrol hapı kullandım.. kist oluşmuş, o küçülsün de rahat regl olayım diye ama pzt son ilacı almış olmama rağmen hala regl olmadım.) ama sıfırlandıktan sonra 1-2 ay içerisinde denemeyi düşünüyorum
hoşgeldinnnn nevin hanım da müthiş bir doktormuş.. sen nasıl buldun?
evet canım harika bir doktor,cuma günü tekrar gel kalp atışlarını duymak için dedi ,ne kadar şanslısın oraya yakın oturuyorsun
canım yine de dikkatli karar vermelisin,sonuçları kötü de olabilir,ben kürtajdan 10 gün sonra değerlerim sıfırlanmıştı.2 ay ilaç içmiştim ama ben zaten kolay hamile kalamıyorum diye de düşünmüştüm,doktoruna danışmadan da karar verme bence.ben uzun zaman pazarlık ettim doktorla :==)) hatta bana bak hamile kalırsan ve aynısı olursa daha kötü şeyler olabilir ne olursa olsun ben karışmam diye 50 defa söylemişti canım
Aa ne güzel hayırlı olsun beta hcg yaptırdın mı ne kadarlık şimdi bebişin hadi bize iyi haberler verde
Bizede iyi enerji olsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim inşlh bu sefer yüzün güler çok sevindim ben korunmuyorum tüp bebekden vazgecdim zuzucanın tutmadı çok üzüldüm onun için bende normal kalıcam herşey allahdan canım sadece ona sığın sigarayı bırakdın mı
gittin, geldin, yoruldun, tuvalet ihtiyacı ya da başka birşey, ne olursa olsun kapım her zaman açık canım sakın unutma
beta hcg 6558 olmuştu karnımdan keseyi gördük doktor 8 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.o zaman 6+3 olmuştu şimdi 7+0 oldu sanırım canım
offf beklemek en iyisi sanırım benim 13 şubattan beri hala tam sıfırlanmadı bugün yine kan vericem eşim gelince bakalım. adetten sonra sıfırlanır demişti doktorum
Ay ne güzel ne kadar beklemiş oldun mol dan sonra sadece 4 ay mı
Hayırlı olsun inşallah önümüzde ki ay bende mutlu haberler vericem size.
Zuzu dan hala haber yok sizin bilginiz var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok sevindim..hayırlı olsun..sağlıkla geçsin hamileliğin inşallah..
beta hcg 6558 olmuştu karnımdan keseyi gördük doktor 8 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.o zaman 6+3 olmuştu şimdi 7+0 oldu sanırım canım
ay maşallah maşallahhhh allahım sana bütün dualarımız sen annesinin kollarına ver bebeğini inşallahh
bir şey olmaz canım ya,hamile iken 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya ,ona göre de 2 günde bir 2 kat iniyor diye duymuştum,demekki bayaa çok artmış seninki 3 aydır adet görmüyor musun
ben sigarayı bırakmadım canım sigara beni bıraktı ya :))) 1 paketten fazla sigara içiyordum ve günde 40-50 bardak çay içen ben hiç çay ve sigara içemiyorum:))
e tabi benimki 9 haftalık gibiyken falan 25000i gördüm ben. zaten bebeğin kalbi 12 haftalıkken durdu... ve doktorum bu 3 ay boyunca ne keseden ne bhcg min yüksekliğinden hiç bişey anlamadı. geçen ay regl oldum ama çok çok çok az. hatta kürtajdan 55 gün sonra falan oldum ama muayenede kist gördü doktor. doğum kontrol hapı verdi bu kisti küçültür regl olursun dedi nitekim bu ay sonunda adam gibi regl olabildim[/QUOT3
3 ay sonra kürtaj olmak zorunda kaldın değil mi canım,o zaman tabii çok uzun zaman inmez.sadece tek doktora mı gittin hamileliğinde canım
saol canım benim Allah sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah
e tabi benimki 9 haftalık gibiyken falan 25000i gördüm ben. zaten bebeğin kalbi 12 haftalıkken durdu... ve doktorum bu 3 ay boyunca ne keseden ne bhcg min yüksekliğinden hiç bişey anlamadı. geçen ay regl oldum ama çok çok çok az. hatta kürtajdan 55 gün sonra falan oldum ama muayenede kist gördü doktor. doğum kontrol hapı verdi bu kisti küçültür regl olursun dedi nitekim bu ay sonunda adam gibi regl olabildim[/QUOT3
3 ay sonra kürtaj olmak zorunda kaldın değil mi canım,o zaman tabii çok uzun zaman inmez.sadece tek doktora mı gittin hamileliğinde canım
evet tek doktora gittim.. iyi de doktordu aslında kadın ama pek ince düşünen bir doktor değildi sanırım :) daha da medipole gitmem sanırım büyük konuşmayayım da
oh ne güzel bak bebeğin de biliyor senin için iyiyi kötüyü :)
valla ben sigarayı nasıl bırakacağım diye dertli dertli düşünüyordum :)) şimdi kokusu bile çok kötü hamile iken insanın bünyesi değişiyor,ben ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı,sigara da içtim,çay da kahve de ,herşey zaten doktor sağlıklı bir gebelik olsaydı böyle olmazdın demişti,inanmamıştım :))