mol gebelik nedenleri

hamişimiz nasılsın bebeğine alışdın mı kocana çok naz yapma bak canın bişeyler aşeriyomu canım benim ya inşlh kucağına aldığın günleride görürüz

canım pek iyi değilim,bulantıdan gözümü açamıyorum,canım sadece taze incir çekiyo canım,inşallah Allah sizlere de nasip eder çok öpüorum canım

kızlar size bir konuda danışacağım. madem bekleme süremiz var ve riskli gebelik sebebiyle iyi hastanelere gidip özel hastanelerde doğum yapmamız gerekiyor o zaman özel sigorta yaptırmak daha mantıklı gibi.. hiç bunu araştıran ve sigorta yaptıran var mı? hangi firmayı önerirsiniz?

hiç bunu düşünmemiştim canım

canım pek iyi değilim,bulantıdan gözümü açamıyorum,canım sadece taze incir çekiyo canım,inşallah Allah sizlere de nasip eder çok öpüorum canım

canım nasılsın benim canım ilk hamileliğimde ekşi elma istemişdi heryer ekşi elma kokuyodu sanki bebişin nasıl oldu kaç haftalık şuan

canım nasılsın benim canım ilk hamileliğimde ekşi elma istemişdi heryer ekşi elma kokuyodu sanki bebişin nasıl oldu kaç haftalık şuan

canım çok şükür iyiyiz,canım sadece taze incir çekiyor canım başka da bir şey istemiyo canım,2buçuk aylık olmuşuz canım ,sen napıosun nasıl gidio

canım çok şükür iyiyiz,canım sadece taze incir çekiyor canım başka da bir şey istemiyo canım,2buçuk aylık olmuşuz canım ,sen napıosun nasıl gidio

iyiyim canım çalışıyorum zuzucanla örüşüyomusun o nasıl bayadır msj atmadım ben bebeği tutmadı ya konuşup hatırlatmak istemiyorum

iyiyim canım çalışıyorum zuzucanla örüşüyomusun o nasıl bayadır msj atmadım ben bebeği tutmadı ya konuşup hatırlatmak istemiyorum
Bende canım epeydir msj atmadim aynı şekilde bende senin gibi düşünüyorum. Sen ne zaman denemeler é baslicaksin canım çok öpüyorum

bayanlaaar nasılsınızzz ? :) umarım herkes çok çok çok iyidir.. ben malum hala bhcg sıfırlansın diye bekliyorum 1.01 i gördüm sonunda..durmak yok yola devammm

benimki de parsiyel mol. eğer anlattığına göreyse bizlerde sorun var demekki. Allah bu doktorlara vicdan versin. neyi bekliyorlar anlamıyorum ki 2. yi 3. yü bitmeyen bir bilinmezliği kaybetmeyi mi. en başta tüm tetkikler keşke yapılabilse de çiftlerin umutları zamanları boşuna gitmese. gerçi her doktor da aynı olmuyor. kimileri inasani duygularını yitirmemiş. kimileri de mesleki alışmış ezbere konuşup yollayıp dururlar..

kalpsizceden haberi olan var mı kızlar bebeğini mi kaybetti yeniden yoksa

canım canım çok şükür devam.sizler nasılsınız neler yapıosunuz
iyi olduğunu sevindim canım bizlerde merakta kaldık nerelerdesin diye...bizlerde hala bekleme modundayız canım...kısmetse bizlerde hayırlırlı haberler vercez işallah....bikaç ay snra

iyi olduğunu sevindim canım bizlerde merakta kaldık nerelerdesin diye...bizlerde hala bekleme modundayız canım...kısmetse bizlerde hayırlırlı haberler vercez işallah....bikaç ay snra
inşallah güzel haberlerinizi alırım ama son zamanlarda ilaç kullanmayın bence eşiniz korunsun çünkü ilacı bırakır bırakmaz hamile kalınmıyo

inşallah güzel haberlerinizi alırım ama son zamanlarda ilaç kullanmayın bence eşiniz korunsun çünkü ilacı bırakır bırakmaz hamile kalınmıyo
canım benim ben kürtaj oldum olalı hap kullanmadım doktorum demedi uygun görmedi sadece doğal yollardan korun dedi...bu zamana kadarda hiç hap kullanmadım evlendim evleneli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…