mol gebelik nedenleri

doktorlar insanın hayatını değiştiriyorlar gerçekten çok önemli doktor seçimi canım ,inşallah sonraki doktorunda yüzün güler

canım nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor senin adına çok seviniyorum canım aradaşım bundan 5 6 ay önce ne kadar üzülüyoduk ama rabbim inşlh bu sefer bebeğini sana nasip edicek bütün dualarım senin ve bebeğinle yeğenimize iyi bak

canım nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor senin adına çok seviniyorum canım aradaşım bundan 5 6 ay önce ne kadar üzülüyoduk ama rabbim inşlh bu sefer bebeğini sana nasip edicek bütün dualarım senin ve bebeğinle yeğenimize iyi bak

canım hamilelik zor geçiyor,artık mide bulantılarım oluyor ve çok zorluyor beni.diğer hamilelikte hiç bulantım olmamıştı zaten sağlıklı bir gebelikte değildi.zor çalışıyorum biryandan da korku girdi içime,ya kalp atışlarını duyamazsak ya kötü birşeyler olmuşsa diye,bugün doktor randevum vardı ama doktorun bir işi çıkmış maalesef daha sonraki günlere kaldı.hayırlısı bakalım

canım hamilelik zor geçiyor,artık mide bulantılarım oluyor ve çok zorluyor beni.diğer hamilelikte hiç bulantım olmamıştı zaten sağlıklı bir gebelikte değildi.zor çalışıyorum biryandan da korku girdi içime,ya kalp atışlarını duyamazsak ya kötü birşeyler olmuşsa diye,bugün doktor randevum vardı ama doktorun bir işi çıkmış maalesef daha sonraki günlere kaldı.hayırlısı bakalım

oh oh bulandırsın sağlıklı gebelik işaretleri bunlarrr :) ay ne uyuz doktormuş bilmiyor mu senin hassasiyetini yani ne zamana verdi randevuyu

oh oh bulandırsın sağlıklı gebelik işaretleri bunlarrr :) ay ne uyuz doktormuş bilmiyor mu senin hassasiyetini yani ne zamana verdi randevuyu

ayy bugün başıma gelenler :))) o doktor henüz müsait değilmiş,en kısa zamanda beni arayacaklar.eşim ile bir tane hastaneye randevu almadan gittik neyse bi yarım saat sonra sıra bize gelecekti bekledik 40 dakka falan oldu sıra bana geldi sayılır,doktor doğuma gitti:)))hayydaa neyse başka doktora çevirdik önümüzde 5 hasta var ama 25 kişi içeri girdi nerdeyse ...eşimde sinirlendi çıktık o hastaneden.sonra başka hastaneye gittik doktorlarının hepsi dolu,oradan çıktık bir başka hastaneye gittik orada da doktorlar muayene etmiyorlarmış saat 6 dan sonra gelin dediler.anlıyacağın bi kalp atışını duyamadık gitti bugün..

ayy bugün başıma gelenler :))) o doktor henüz müsait değilmiş,en kısa zamanda beni arayacaklar.eşim ile bir tane hastaneye randevu almadan gittik neyse bi yarım saat sonra sıra bize gelecekti bekledik 40 dakka falan oldu sıra bana geldi sayılır,doktor doğuma gitti:)))hayydaa neyse başka doktora çevirdik önümüzde 5 hasta var ama 25 kişi içeri girdi nerdeyse ...eşimde sinirlendi çıktık o hastaneden.sonra başka hastaneye gittik doktorlarının hepsi dolu,oradan çıktık bir başka hastaneye gittik orada da doktorlar muayene etmiyorlarmış saat 6 dan sonra gelin dediler.anlıyacağın bi kalp atışını duyamadık gitti bugün..

hey allahım ya sabır yaaa :KK70: bir keresinde bana da öyle olmuştu en sonunda kendimi maltepe tıp merkezinde buldum :KK70: ama makinesi de öyle eksiydi ki atış matış duyamadık.. kısmet bazen öyle işler

canım arkadaşım böyle düşünüp canını sıkma moralin bozulmasın sakın inşlh bebeğinde sende çok iyi olucaksın mübarek üç aylar bol bol dua et her an aklımdasın acaba nasıl oldu diye zuzucana çok üzülmüş sanki kendim yaşamışım gibi oturup ağlamışdım inşlh seninlede kendimiz yaşamış gibi mutlu olup yüzümüz gülücek hani zuzucana yapmışdın ya zuzucan hamile diye şimdi kendine de yap herkes duysun inşlh bizde anne olucaz canım arkadaşım çok mutlu ettin beni kızzzz yerim ben onu teyzesinin bitanesi en küçük yeğenim oooo benim

evet canım gittik gördük ,çok değişik bir şeydi ya...

Tatlım sen yazdın ben görmedim galiba
Ilk olarak hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al maşallah şimdiden

Molden sonra ne kadar ara verdin kaç ay sonra hamile kaldın şimdi.
Önümüzdeki ay benimde 4. Ayım oluyor başlamak istiyorum bende ama tabi tedirginlikte var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım sen yazdın ben görmedim galiba
Ilk olarak hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al maşallah şimdiden

Molden sonra ne kadar ara verdin kaç ay sonra hamile kaldın şimdi.
Önümüzdeki ay benimde 4. Ayım oluyor başlamak istiyorum bende ama tabi tedirginlikte var

canım 2 ay korundum 3 ay da çocuğum olmadı.tam mol demişti doktorda üstelik bana canım

canım 2 ay korundum 3 ay da çocuğum olmadı.tam mol demişti doktorda üstelik bana canım

Benimde komplette mol
Benim çok hızlı 0 oldu beta hcg em 1 ayda
Oyüzden bende beklemek istemiyorum ama doktorlar çok korkutuyorlar
Bekle bekle diyorlar ama bizim için beklemek çok zor malesef :)) ama ben inanıyorum olacak olacak

Benimde komplette mol
Benim çok hızlı 0 oldu beta hcg em 1 ayda
Oyüzden bende beklemek istemiyorum ama doktorlar çok korkutuyorlar
Bekle bekle diyorlar ama bizim için beklemek çok zor malesef :)) ama ben inanıyorum olacak olacak

benimde öyle çok çok kısa sürede 0 olmuştu.bana da doktorlar çok çok kötü şeyler söylemişlerdi,hatta rahmin alınabilir bile dediler Allah korusun.ben şansımı denemek istedim zaten öyle hemende hamile kalmadım.sen yine de dikkatli ol canım,çok güzel günlerde olabilir,eskisi gibi gözyaşı üzüntü de olabilir canım

X