ne diyeyim geçen sene mayıs ayında ben tutturdum çocuk diye.. eşim de ev alıcaz önce ne çocuğu dedi.. ben de deidm ki ne biliyorsun zaten hemen olacağını biz başlayalım dedim( allah söyletmiş sanırım) nitekim haziranda denedik temmuzda iyi haberi aldık. ama 6. haftada ufak kanamam oldu doktora gittik kese aşağıda dedi. uzun yol yok dedi ama biz de tekirdağa gidecektik. kanama olmazsa bi daha git dedi gittik. 3 gün kaldık dönüşte kanamam çok arttı ve ufak parçalar gelmeye başladı. resmen içimin aşağı aktığını hissediyordum. nitekim aynı gün kürtaj oldu ama patoloji temizdi. 3 ay sonra dediler. 3 ay sonra denedik yine verdi rabbim bize aynı mutluluğu. bu sefer uğursuz 7. haftayı da atlatmıştım kalp atışı da duymuştum. ve ilginç ki kesemin şekli ve rahimde durduğu yer resmen kusursuzdu. yani doktor öyle söyledi her seferinde. 10 şubat günü ikili testim vardı doktora gittim baktı. malesef kalbi durmuş dedi. hem de 9unda yani bi gece önce. bir görmeliydiniz oysa eli ayagı herşeyi oluşmuştu çok güzeldi. 3 gün bekledik ameliyathane ve anestezi doktoru ancak denk düştü. bebek hala yerinde durduğu için doktorum düşüğü başlatacak bi ilaç vermişti. ilk ilacı aldığımda hafif kanama başladı.. ikinci ilacı aldığımda kanama iyice arttı 3. ilacı hastanede aldım kürtaj 14:00teydi biz 12:00de ordaydık. odaya alındıktan sonra yatakta yatarken birden resmen bişeylerin aktığını hissettim ama afedersiniz pedim temizdi. yani suyum gelmişti. 10 dk sonra da tuvalete gittiğimde tam silmek için eğildiğimde bişeyin sarktığını gördüm hemen hemşirelere seslendik.. bebek çıkmış göbek bağıyla plasentaya bağlı olduğu için sarkıyordu. beni hemen aşağı aldılar bebeği gentiğe gideceği için kutusuna koydular. ama ben plasentayı falan da çıkarmaya başladım. gerçekten de sünger gibi köpük köpüktü. o yüzden mol şüphesiyle gitti patolojiye ama 15 gün sonra patoloji temiz çıktı. hatta üstüne basa basa mol gebelik lehine bulgu görülmemiştir yazıyordu. ama 1 ay sonra çıkan genetik sonucu 69 xxx yani parsiyel mol gebelikti. 1.5 ay boyunca bilmediğim içim bhcg baktırmamıştım tabi. 22sinde baktırdım bu ay 71.97 idi. 24ünde de 50. pzt tekrar vericem bakalım. 15 nisana işini bildiğimi düşündüğüm bi doktora randevu aldım. ve bende pıhtı sorunu da çıktı. yani gebe kaldığım zaman 9 ay boyunca hergün iğne olacağım. ama rabbim bana bi evlat versin de iğnesine de razıyım.. böyle işte biraz detaylı biraz uzun oldu ama benim hikayem de bu