Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba mol gebelikten sonra kemoterapi almışsınız sanırım ben de mol gebelik geçirdim yakın zamanda kan değerlerim hala yüksek ama doktorum kemoterapi ilaçlarıyla tedaviye devam etceğimizi söyledi siz nasıl geçirdiniz o dönemi nasıl etkilendiniz korkuyorum açıkçası birazMerhaba mol gebelik geçiren varmı hanimlar ben gestasyonel trofoblastik hastalıga çevirdi 9 kur kemoterapi aldım aranızda normal doğum sonrası bu hastalıgi geçirip kemoterapi alan varmi
Merhaba canm sana verilen kemoterapi nasıldı düşük dozdami oluyor yan etkileri nasıldıMerhaba mol gebelik geçiren varmı hanimlar ben gestasyonel trofoblastik hastalıga çevirdi 9 kur kemoterapi aldım aranızda normal doğum sonrası bu hastalıgi geçirip kemoterapi alan varmi
Merhaba siz naptınız merak ettim sanırım bende kemoterapi alicam beta yukselmis yineMerhaba mol gebelikten sonra kemoterapi almışsınız o süreç nasıl geçti acaba bende bu haftadan sonra kemoterapi almaya başlıcam bende mol gebelik geçirdim fakat beta değerlerim hala yüksek
Tekrar merhaba benimde patoloji sonucunda gtn yazıyor aynı kemoterapi alicam sanırımMerhaba mol gebelik geçiren varmı hanimlar ben gestasyonel trofoblastik hastalıga çevirdi 9 kur kemoterapi aldım aranızda normal doğum sonrası bu hastalıgi geçirip kemoterapi alan varmi
Sizin demi akciğere metaztaz yaptıMerhaba mol gebelikten sonra kemoterapi almışsınız o süreç nasıl geçti acaba bende bu haftadan sonra kemoterapi almaya başlıcam bende mol gebelik geçirdim fakat beta değerlerim hala yüksek
Sizindemi akcigere metastaz yaptıTekrar merhaba benimde patoloji sonucunda gtn yazıyor aynı kemoterapi alicam sanırım
Emecomu aliyorsunuzMerhaba mol gebelikten sonra kemoterapi almışsınız o süreç nasıl geçti acaba bende bu haftadan sonra kemoterapi almaya başlıcam bende mol gebelik geçirdim fakat beta değerlerim hala yüksek
Tam olarak nerenizde varMerhaba canm sana verilen kemoterapi nasıldı düşük dozdami oluyor yan etkileri nasıldı
Instagram hesabıniz varsa ordan konuşalım burasını pek anlamiyorumMerhaba mol gebelikten sonra kemoterapi almışsınız sanırım ben de mol gebelik geçirdim yakın zamanda kan değerlerim hala yüksek ama doktorum kemoterapi ilaçlarıyla tedaviye devam etceğimizi söyledi siz nasıl geçirdiniz o dönemi nasıl etkilendiniz korkuyorum açıkçası biraz
Hayır benim yapmadı ama betam düşmüyor oyuzden hangi yöntem yapilicak bilmiyorum pazartesi gidicemSizindemi akcigere metastaz yaptı
Benim rahmimde bir küçük kist gibi birşey var daha önce Nisan'da ameliyat oldum dış gebelik demişlerdi patolojide mol cikti ama sağ tarafta küçük kist var dedi doktor kadın doğuma git dedi sanırım o yapıyor bilmiyorum yada rahim duvarına gömülü kaldıTam olarak nerenizde var
Instagram hesabıniz varsa ordan konuşalım burasını pek anlamiyorum
Instagram hesabım ssaressraBenim rahmimde bir küçük kist gibi birşey var daha önce Nisan'da ameliyat oldum dış gebelik demişlerdi patolojide mol cikti ama sağ tarafta küçük kist var dedi doktor kadın doğuma git dedi sanırım o yapıyor bilmiyorum yada rahim duvarına gömülü kaldı
Aldinizmi kemoterapiMerhaba mol gebelikten sonra kemoterapi almışsınız sanırım ben de mol gebelik geçirdim yakın zamanda kan değerlerim hala yüksek ama doktorum kemoterapi ilaçlarıyla tedaviye devam etceğimizi söyledi siz nasıl geçirdiniz o dönemi nasıl etkilendiniz korkuyorum açıkçası biraz