Mutfak Dekorasyonu Modern yemek odası isteyenler buraya :)

yadha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
75
1
96
Bursa
kızlar merhaba temmuz da düğünümüz var 2 3 haftadır mobilya bakmaya başladık ve en zonunda bizim tarzımızı anlatan hem değişik hemde modern bir yemek odası takımı bulduk koltularıda 2 adet 3'lü açık kahve ve 2 adet teklide turkuaz düşündük umarım güzel olur yemek odasının resımını buldum sizinle paylaşmak istedim nasıl sizceee ?? $94263954553754_w710_h450.webp$900506359990686_w710_h450.webp

inşallah mutlu mesut olursun, eğer yerin dar ise bu oda göz yoruyor. çok hareketli renginin beyaz olması güzel ama masa ayakları, beyazın dışındaki reklerdeki geçişler çok fazla.

sağol canımm daha evi tutmadık ama oturma odası yapmıcaz salonda oturcaz böyle olunca oturacağımız oda uygun büyüklükte olur diye düşünüyorum salonu 2 odaymış gibi düşünüp ona göre dizayn edicem alıcam şeyler kolsol ve masa ve koltuk takımı bakalım umarım olur istediğim gibi :)

ben çok beğendim canım güle güle kullanın.vitrin, gümüşlük gibi gereksiz nesneler de rahat ve ferah olacağını düşünüyorum.Oturma grubunda bej rengini de düşünebilirsin dediğin gibi açık kahve de olur ama turkuaz uymaz gibi geldi bana :50: ayrıca 2 adet üçlü yerine 1 üçlü 1 ikili tavsiye ederim sığdıramayabilirsin.Şİmdiden mutluluklar dilerim.:46:

Bence güzel en azından sırdadan değil farklı hoş sade bir takım dediğin gibi acı kahve ile de müthiş uyum sağlar fakat kahve -krem olursa daha hoş bir dizayn sağlamış olursun bana göre yinede karar senin güle güle kullan ben çok beğendim ::):):)

güzelmiş ama masası biraz mutfak tarzını andırıyor gibi hepsi sandalye olsaydı daha orjinal dururdu bence

çok güzel.salonum geniş olsaydı bende böyle özellikle mat cilasız ağaçtan alıcaktım.ama koyu koyu içim daralır diye vazgeçtim.yoksa çok beğeniyorum.büyük salonlarda gayet güzel durur.

Evet bence de kesinlikle çok farklı ve göze hoş geliyor...hep aynı yemek odası takımlarında bö geldi:)İnsan böyle farklı çizgiler istiyor seni anlayabiliyorum..Güle güle kullan..

kızlar merhaba temmuz da düğünümüz var 2 3 haftadır mobilya bakmaya başladık ve en zonunda bizim tarzımızı anlatan hem değişik hemde modern bir yemek odası takımı bulduk koltularıda 2 adet 3'lü açık kahve ve 2 adet teklide turkuaz düşündük umarım güzel olur yemek odasının resımını buldum sizinle paylaşmak istedim nasıl sizceee ??Eki Görüntüle 346723 Eki Görüntüle 346724

ben çok beğendim tatlım çok şık çok asil duruyor...
Mobilyaların kadar mutlu bir evliliğin olur inşallah :)

Back
X