Modelist ve stilis arkdaşlar beraber çalişacagımız takım arkadaşına ihtiyacımız var!!

hemra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
417
4
0
İstanbul
stlıst ve modelist, çalişabilecegımız arkdaş arıyoruz..

Aynen.Bu şekilde arayış olmaz.. Hangi şehir, nasıl bir proje, çalışacak ortamlar ve insanlar kimler v.s

bu şekilde detaylı bir bilgi vermelisiniz ki cevap verecek kişilerde eleyip yazarlar en azından..

ist avrupa yakasında arıyorum. başlamak üzere oldugumuz bır proje de çalişabilcegımız, haftada bır gun veya iki gunu nu ayırabilecek, ilerleyen zamanda da tam mesai olabilcek şekilde bır arkdaş arıyoruz.. benım bır bebegım oldugu için ben çalişmaya haftada bır gun ayırabiliyorum.. çalişan arkdaşda olabilir.. yogun mesai ancak işler başladıktan 6-7 ay sonra başlayacak..

yapılacak tasarımın patenti alındıktan sonra seri üretim olacak. ilk aşama ürünü 500 adet olarak yapmayı planlıyoruz.. ve hedef yurt dışı oldugu için işler ilk etapta yavaş olacak..

illa avrupa yakasındanmı olmalı ben anadolu yakasındayım bende bu alanda iş bakıyorum...ama siz pek bahsetmemişsiniz işin içeriğinden...yani mesela ne tarz bir ürün üretimi yapmayı planlıyorsunuz bayan-erkek- çocuk...spor giyim-klasik-iç giyim....

uzun süredir düşündügüm ve tasarladıgım standart ölçulerde yapılacak bır bayan dış aksesuarı.. burada tam açıklamak istemıyorum.. ana hatları özellıkleri belli, bu geliştirelerek çızılıp, kumaş kartelesi oluşrulup, numune çıkarılıp ilk aşaması yapılacak.. örnek resımleri var.. onun üzerinden geliştirip yapılcak bır bayan gıyımı aksesuarı.. tasarım ipek, polyester vs üzerine olcak
ben avrupa yakasında ikamet ediyorum.. ancak bu hafta bır taşınma olacak gibi buyu ihtimalle beylerbeyı yada çengelköy olacak.. ama daha ev netleşmedi.

Hııımm...merak ettim gerçeten:44:ipek kumaştan falan baya zarif bir aksesuar olsa gerek.Beylerbeyi gerçekten yaşanılası ferah bir yerdir...Tabi hakkınızda hayırlısı olsun.Dediğim gibi bende tekstilde moda tasarım alanında iş bakıyorum yanlız anadolu yakasındayım eğer düşünürseniz detaylı konuşmak isterim tabii...

Inşaallah dilediğiniz kazancı ve başarıyı elde edersiniz.. İş arayanlar için iyi bir fırsat olabilir.

benım çok uzun suredır planladıgım bır iş.. tabı gelir hemen beklemıyorum.. uzun vadede iyi kazanç olarak planladım.. ve bu iş için bır butçe ayarladım.. eşim desteklı olarak tabı.. tabı kazanmak kadar kaybetmekte var.. ben rısk alıyorum. dedigım gıbı kımsenın ekmegi ile oynamak istemem.. çok fazla umud baglamasınıda istemıyorum.. bu yuzden çalişan arkadaşta olsa olur.. çalişma hayatında iniş çıkışlar ve bır çok sorun olacak dogal olarak... sorunları pozitif enerjı ile aşabilecek yarı yolda bırakmayacak arkdaşlara ihtiyacım var

merhaba ben ist avrupa yakasında oturuyorum 2 sene modelistlik kursuna gittim ayrıca 12 senelik makinacıyım. sizin içinde uygunsa sizinle çalışmak istiyorum

selam iki sene modelistlik kursuna gittim ayrıca 12 senelik makinacıyım sizin içinde uygunsa sizinle çalışmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…