• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarımızı Aldık

Rica ederim canım ne demek, birşey biliyorsam muhakkak paylaşmayı seviyorum zaten.
Bizim evde de herşey Bosch. Bulaşık makinası artık eski modeller arasına giriyor.
Fakat ilk alındığından 3 sene kadar sonra tam randımanlı çalışmamaya başladı.
Yıkıyor, temizliyor fakat güzel kurutmuyor, aynı sorun bir akrabamızda daha vardı.

Buzdolabında ise seninde dediğin gibi lastiklerinde sararma oldu. Temizlesen temizlenmiyor malesef.
Aynı zamanda lastikleri gevşedi, buna bağlı olarak dolap buzlanma yapıyor.
Lastiğini değiştirttik servisine, aynı sorun devam ediyor, değiştirmemize rağmen.
O yüzden buzdolabını artık çöpe atıp yenisini almamız gerekiyor, fakat bütçe meselesi.
Diyorum ya çok arıza yaptı hadi değiştirelim deyipte yapamıyorsun hemen.

Çamaşır makinasına gelince, şansımıza alman üretim, o yüzden çok sorun çıkartmadı.
Fakat kapasitesi küçük olduğundan dolayı, bazen yıkamada yine sorun çıkartabiliyor.
Ben son zamanlarda çamaşır, bulaşık, yemek işlerine girdiğim için, daha iyi anlıyorum şimdi.
Neyseki annem tek başına ne kadar bulaşığı ne kadar çamaşırı olacak ki, bir süre daha götürür onu.
Ama bir ara parasını kenara atıp buzdolabını değiştirmekte fayda var, artık eskisi gibi durmuyor yiyecekler.
Çabuk bozuluyor malesef...

Arçelik konusunda bir elektronik mağazasında yardımcı olan beyaz eşya satış elemanın söyledikleri şunlardı: "evet servis ağları çok iyi, eşim de arçelik takıntılı biri olduğu için arçelik aldık hepsini, fakat ürünleri çok pahalı. Aynı fiyatlara çok daha kalitelileri alınabilir. Şimdiki aklım olsa ve eşimi ikna edebilmiş olsaydım çamaşır makinasında LG, Buz dolabında Samsung, bulaşık makinasında Siemens tercih ederdim. Tek bir firmadan ürünleri almak yerine, her firmanın en iyi olduğu ürünü almayı tercih ederdim." demişti...
Fakat bu da bana ters geliyor, bölük pörçük olmasından nefret ederim.
Olacaksa hepsi bir yerden olsun... Biz öyle yaptık zaten.
Hem servis ağları bir, hem de indirim anlamında çok yararı oluyor, biz tanıdık bayiiden aldık.
Toplamda 700 TL indirim yaptı bize. Daha nolsun.. :9:

Böyle yani cancazım. Elektrolüx markası kullanan etrafımda biri yok aynı zamanda bende araştırmadım.
O yüzden o konuda ne desem yalan. Hiç bir bilgi sahibi değilim, fakat dediğim gibi iyi araştır.
İnşallah hem gönlüne yatan, hemde kullanımı iyi, servisi iyi bir firma bulur ve beyaz eşyalarınızı alırsınız.

Fiyat konusunda çok araştır. Mesela biz en son ne yaptık ondan bahsedeyim sana.
Elektroworld'de elektrik süpürgemizi beğendik, sonra Saturn'e gittik.
Orada fiyatı daha uygundu, fakat satış elemanı çok iyi olduğu için, aynı markanın farklı bir modelini daha beğendik.
Hemde kampanyalı üründü, sonra dedik bir araştıralım bakalım nedir ne değildir.
Saturn'ün "en iyi fiyat garantisi" denilen bir hizmeti var, yani bunun anlamı aynı ürünü farklı bir yerde çok daha uygun fiyata bulursan,
fiyatının fotoğrafını çek getir sana o fiyattan ürünü vereceğiz diyor. Teknosa'ya gittik baktık, birde ne görelim, aynı ürün orada 100 tl farkla daha ucuz.
Hemen fotoğrafını çektik, doğru Saturn'e.. Onlarda sözlerinde durdular, hem ürünü istediğimiz yerden hemde daha uygun fiyata aldık...
O yüzden üşengeç değilseniz mutlaka bir kaç yere bakın ve fiyatları kıyaslayın canım.. :54:

Ev sorunu olmasa demişsin, ne gibi bir sorun var ki ev konusunda?
:44:

Maşallah canım, çeyiz konusunda ihtisas sahibi oldun epey sen..:9:

araştırmayı da seviyorsun,bazen her şey aniden olur el atamazsın ya o karmaşa da ..ben de öyle olmak istemiyorum açıkçası.
öyle ya da böyle bilgi sahibi olmak istedim,sağolasın değerli yorumarın çok işime yarayacak..:29:

şu süpürge olayı da güzelmiş..:31: alternatif çok olunca biraz dikkatle daha uygunu bulabilmek mümkün..

ev konusu şöyle ki canım, eğer kısmet olursa bizim iş, benim evim sürekli değişecek ,tayin durumu söz konusu yani..:26:

Maşallah canım, çeyiz konusunda ihtisas sahibi oldun epey sen..:9:

araştırmayı da seviyorsun,bazen her şey aniden olur el atamazsın ya o karmaşa da ..ben de öyle olmak istemiyorum açıkçası.
öyle ya da böyle bilgi sahibi olmak istedim,sağolasın değerli yorumarın çok işime yarayacak..:29:

şu süpürge olayı da güzelmiş..:31: alternatif çok olunca biraz dikkatle daha uygunu bulabilmek mümkün..

ev konusu şöyle ki canım, eğer kısmet olursa bizim iş, benim evim sürekli değişecek ,tayin durumu söz konusu yani..:26:

Hmm şimdi anladım canım, o zaman en mantıklısı beyaz eşya konusunda yapman gereken standart alman herşeyi.
Hem kesenede uygun olur, yani özellikle buzdolabını ne büyük ne de küçük alabilirsin.
Böylelikle her daireye sığmış olur.

Diğer yandan senin gibi aynı durumda bir tanıdığımız vardı, akraba değildik ama akraba kadar yakın.
Onların da devamlı tayin durumu olduğu için "eşyalı ev" kiralıyorlardı.
Çünkü taşınmakta zor, her eşyayı durmadan paketleyip kaldır tekrar ser, tekrar kaldır. Hakikaten insanı mahvedecek bir durum.
Ne için onların bu kadar tayin durumu vardı şu an hatırlamıyorum, fakat sabit bir hal alıncaya kadar böyle yapacaklarını sonrasında yerleşik düzen kuracaklarını söylüyorlardı.
Uzun zamandır görüşemediğimiz için ne yaptılar bilmiyorum... Ama bu düşünceleri bana çok mantıklı gelmişti.
Hayırlısı olsun canım, inşallah Rabbim gönlüne göre verir ve senin de belirsizliklerin netleşir..
Allah kolaylık versin.. :16:

konu sahibi arkadaşım doğtaştan almışsın sen de. yalnız ben internet sitesinden beğendim indirimde şu ara tarzına göre fiyatları çok iyi.gerçek mi acaba ? mağazaya gidince başka fiyatla karşılaşmayız inşallah. sen ne kadara aldın ?

konu sahibi arkadaşım doğtaştan almışsın sen de. yalnız ben internet sitesinden beğendim indirimde şu ara tarzına göre fiyatları çok iyi.gerçek mi acaba ? mağazaya gidince başka fiyatla karşılaşmayız inşallah. sen ne kadara aldın ?

Evet canım indirim uyguluyorlar.
Gittiğin yerde eğer 3 takımı bir arada alacaksanız biraz pazarlık yapın.
Bayii oldukları için, bazen indirim yapabiliyor bazen yapamayabiliyorlar.

Ben çok beğenerek aldım mobilyalarımı.
İnşallah seninde öyle olur. 3 takımı bir arada (salon takımı, yemek odası + tv ünitesi, yatak odası)
11.000 TL ye mâl oldu. :34:

tatlım sevindim demek indirim gerçekmiş :) şansımıza doğtaş ve istikbal bayii kayınbabamın ilkokuldan beri arkadaşı hem de amcaoğlumuzun kirvesiymiş. yakınlarda amcaoğlu evleniyor nişanlımın 13.500 lira tutmuş 11.000 liraya 3 takımı almışlar. ben de doğtaştan beğendim.istikbal tarzım değil. indirimi kaçırmamak için erkenden alıp mağazada bekleticez 5 ay kadar erteleriz teslimatı bakalım.

aldıkların çok güzel.Allah güle oynaya eskitmek nasip etsin.Çocuklarınız üstünde zıplasın :)

canım llah sağlıkla huzurla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin..
anladığım kadarıyla ilk bir posta mobilya seçtin ama sonra onların yerine daha beğendiklerini aldın değilmi 2 takım mobilya var çnkü..

2. eklediklerin hani paris desenli oturma odası falm..
o grupta bulunan yatakodası takmını nereren aldın canım fiyatı ne kadar ?

yadasen en iyisi mahsuru yoksa hepsinin fiyatını tek tek yazabilirmisin..
oturma odası yemek odası ve yatak odası olarak ..
güle güle kullan çok güzeller

tatlım sevindim demek indirim gerçekmiş :) şansımıza doğtaş ve istikbal bayii kayınbabamın ilkokuldan beri arkadaşı hem de amcaoğlumuzun kirvesiymiş. yakınlarda amcaoğlu evleniyor nişanlımın 13.500 lira tutmuş 11.000 liraya 3 takımı almışlar. ben de doğtaştan beğendim.istikbal tarzım değil. indirimi kaçırmamak için erkenden alıp mağazada bekleticez 5 ay kadar erteleriz teslimatı bakalım.

aldıkların çok güzel.Allah güle oynaya eskitmek nasip etsin.Çocuklarınız üstünde zıplasın :)

Evet canim, genelde mobilya magazalarina gidildiginde su mantik var, bunlar fabrikasyon calisiyorlar ve fiyatlari heryerde ayni bize indirim yapmazlar mantigi. Aslinda oyle degil tabii ki, sonucta bayii farkliliklari oluyor, bazilari fabrikaya bagli magazalar oluyor ve bunlar fiyat konusunda gercekten onemli degiskenlik sagliyor.

Insallah senin de mobilyalarin tam istedigin gibi olur ve icine siner canim.
Benim mobilyalarim kismetse haftaya gelecek, beyaz esyalar bugun gelecekti fakat 30 agustos azizligine ugradik, fabrika da o gun calismadigi icin sanirim bizim beyaz esyalar pazartesi gunune kaldi.. Zaman yaklastikca insan daha bir telaslaniyor.. Ev su an bana sorsaniz dandini, her yerde hurclar, ceyiz telaslari... :9:
:9:

canım llah sağlıkla huzurla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin..
anladığım kadarıyla ilk bir posta mobilya seçtin ama sonra onların yerine daha beğendiklerini aldın değilmi 2 takım mobilya var çnkü..

2. eklediklerin hani paris desenli oturma odası falm..
o grupta bulunan yatakodası takmını nereren aldın canım fiyatı ne kadar ?

yadasen en iyisi mahsuru yoksa hepsinin fiyatını tek tek yazabilirmisin..
oturma odası yemek odası ve yatak odası olarak ..
güle güle kullan çok güzeller

Evet canim oyle oldu malesef. Sebebi ise sevgili kayinvalidem.Hic o konuya girmeyeyim en iyisi...

2. posta eklediklerim Dogtas mobilya.
Fiyatlarini yazayim canim sorun degil, fakat fiyatlar asagi yukari oynayabilir.
Sebebi ise su anda kampanyalari var mi bilmiyorum bir de net hatirlamayabilirim fiyatlari.

Oturma grubu: 4000 TL
Yatak odasi: 3500 TL
Yemek odasi: 3500
TL

Bu vermis oldugum fiyatlari %15 indirimli fiyatlari.
Yani normalde bu fiyatlardan daha yukariydi mebla.
Alacagin magazaya gore fiyatlar degiskenlik gosterecektir.

Umarim yardimci olabilmisimdir. :34:

canım hayırlı olsun yenileri de çok güzelmiş
içine sinmiş belliki
allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin ( kaynanaya rağmen :1:

Kızlar, istediğim mobilyalar oldu! Çok mutluyum ya... :16: :16:

Dün akşam gittik ve benim istediklerimi aldık... İnanılmaz mutlu oldum... Allah herkese hayırlı geçim versin.
Nişanlım gibi biri ile birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım hakikaten. :38:
Benim kayınvalidem hakikaten çok zor bir insan, anlatsam roman olur.
Ben de çok fazla sesimi çıkartmayı sevmem ama damarıma da bastırmıyorum.
İyi ki de böyle yapıyormuşum, yoksa sevmediğim ve istemediğim mobilyalarda oturmak zorunda kalacaktım.
Neyseki istediklerim oldu... İşte asıl aldığımız mobilyalarımız!
:nazar: :nazar: :nazar:

Nolina Yatak Odası

Rengini çok beğenmiştim, hemde yatak odası çok büyük olmadığı için dolap anlamında ideal boyutta.
Fiyat anlamında da keseme uygun oldu, çok pahalı birşey alamazdım zaten.
Yatak odasının dolabı sürgülü olacak..
Eki Görüntüle 484465 Eki Görüntüle 484467 Eki Görüntüle 484464 Eki Görüntüle 484466

Elegance Yemek Odası

Yemek odamız TV Ünitesi + Gümüşlük + Masa + 6 Santalye + Konsol'dan oluşmakta.
Konsol aynası ve büyük vitrin almadık. Aynaları istediğimiz şekilde alırız diye düşündük.
Büyük vitrinide kalabalık yapacak bir eşya olarak gördüğüm için tercih etmedik.

Eki Görüntüle 484472 Eki Görüntüle 484473 Eki Görüntüle 484474 Eki Görüntüle 484475

Sono Salon Takımı

Bu modeli görünce zaten bayıldık, sadece ben değil nişanlımda bayıldı.
Spor ve modern duruşu çok hoşumuza gitti, biz takımı birde tay tüyü yaptırıyoruz.
Yastıkları ve berjerleri paris desenli kalacak, yemek odasının 2 baş sandalyesi de paris desenli olacak.
Geri kalan sandalyeler ise tay tüyü olacak. İnşallah istediğimiz gibi herşeyimiz güzel olur.

Eki Görüntüle 484477 Eki Görüntüle 484476

Eki Görüntüle 484478 Eki Görüntüle 484479 Eki Görüntüle 484480

Konunun eski hali buydu kızlar :23:

Hepsine tek tek baktım mağazada. Berjerlerim senin berjerlerden, sandalyelerimde aynı paris desenli kumaştan veee bu yatak odasını düşündük ama beyaz olsun diye bianco oldu.
Zevklerimiz aynıymış. :9:
Güle güle, aşkla kullanın. :54:

canım hayırlı olsun yenileri de çok güzelmiş
içine sinmiş belliki
allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin ( kaynanaya rağmen :1:

Teşekkür ederim canım... İnşallah...
Çok beğenerek aldık hepsini, inşallah severekte kullanırız... :16:

Hepsine tek tek baktım mağazada. Berjerlerim senin berjerlerden, sandalyelerimde aynı paris desenli kumaştan veee bu yatak odasını düşündük ama beyaz olsun diye bianco oldu.
Zevklerimiz aynıymış. :9:
Güle güle, aşkla kullanın. :54:

Canım çok sevindim senin adına...
İnşallah senin içinde hayırlısı olur ve sende severek aşkla kullanırsın... :16:

Gerçekten zevklerimiz aynıymış desene :16:

canım benim içine sinen mobilyaları almana çok sevindim :)) güle güle mutlulukla kullan insallah :))

Güle güle kullan canım, koltuk takımı gerçekten çok güzelmiş, hem spor hem modern tarzda, Allah huzur versin...:nazar:

Güle güle kullan canım, koltuk takımı gerçekten çok güzelmiş, hem spor hem modern tarzda, Allah huzur versin...:nazar:

Amin canım inşallah, bende çok beğenerek aldım... :16:
Tay tüyü oldu bizimkiler, geçen hafta sonu geldi mobilyalarımız.
Beklediğimizden çok daha güzel olmuşlar... :nazar: :nazar:

Back
X