• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarımızı Aldık

Allah gerçekten sana kolaylık versin bu kaynanayla..

Sağolasın canım amin inşallah...
Allah cümlesine kolaylık versin..
Bi noktada Allah dağına göre kar verirmiş ya, kaldıramayacağım bir zahmeti vermez inşallah, diye düşünüyorum.
Nasip bakalım, ya o benim hakkımdan gelecek ya ben onun... :9:

Kızlar, istediğim mobilyalar oldu! Çok mutluyum ya... :16: :16:

Dün akşam gittik ve benim istediklerimi aldık... İnanılmaz mutlu oldum... Allah herkese geçim versin.
Nişanlım gibi biri ile birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım hakikaten.
Benim kayınvalidem hakikaten çok zor bir insan, anlatsam roman olur.
Ben de çok fazla sesimi çıkartmayı sevmem ama damarıma da bastırmıyorum.
İyi ki de böyle yapıyormuşum, yoksa sevmediğim ve istemediğim mobilyalarda oturmak zorunda kalacaktım.
Neyseki istediklerim oldu... İşte asıl aldığımız mobilyalarımız!
:nazar: :nazar: :nazar:

Nolina Yatak Odası

Rengini çok beğenmiştim, hemde yatak odası çok büyük olmadığı için dolap anlamında ideal boyutta.
Fiyat anlamında da keseme uygun oldu, çok pahalı birşey alamazdım zaten.
Yatak odasının dolabı sürgülü olacak..
$e538c2b1-1013-4fdf-87dd-8cb6592de0c5NOLINA_YTK_3.webp $untitled.webp $0af02417-934d-46c4-93d9-de62e2a15f6aNOLINA_YTK_spl8.webp $f482ab6d-55b7-4ab1-89ea-7f018b83ab14NOLINA_YTK_spl3.webp

Elegance Yemek Odası

Yemek odamız TV Ünitesi + Gümüşlük + Masa + 6 Santalye + Konsol'dan oluşmakta.
Konsol aynası ve büyük vitrin almadık. Aynaları istediğimiz şekilde alırız diye düşündük.
Büyük vitrinide kalabalık yapacak bir eşya olarak gördüğüm için tercih etmedik.

$8f641cb2-e426-4dfc-b57d-f13842ae03c0ELEGANCE_3.webp$dogtas-mobilya-yemek-odasi-1343115679.webp$dogtas-yemek-odasi-fiyatlari-1321260198.webp$untitled.webp

Sono Salon Takımı

Bu modeli görünce zaten bayıldık, sadece ben değil nişanlımda bayıldı.
Spor ve modern duruşu çok hoşumuza gitti, biz takımı birde tay tüyü yaptırıyoruz.
Yastıkları ve berjerleri paris desenli kalacak, yemek odasının 2 baş sandalyesi de paris desenli olacak.
Geri kalan sandalyeler ise tay tüyü olacak. İnşallah istediğimiz gibi herşeyimiz güzel olur.

$sono-living-room-suite.webp $DOTA-S~1.webp

$untitled1.webp $untitled2.webp$untitled3.webp

Doğtaşın mobilyaları hoşuma gider her zaman.Güle güle kullan tozu hemen belli etmeyecek mobilyalar seçmişsin:46: Akıllı kızsın vesselam. Ağız tadıyla kullanmak nasip ettsin rabbim.

Doğtaşın mobilyaları hoşuma gider her zaman.Güle güle kullan tozu hemen belli etmeyecek mobilyalar seçmişsin:46: Akıllı kızsın vesselam. Ağız tadıyla kullanmak nasip ettsin rabbim.

Amin canım inşallah, hayırlısı ile şu günü de atlattık ya, Allah'tan daha ne istiyeyim... :32:
İnşallah seve seve, tepe tepe kullanıcam :9:

bu yeniler diğerlerine göre daha modern ve daha moda mı diyim daha yeni tarzda mobilyalar. böyle sürekli fikir değiştirmeleri çok ilginçmiş hakikaten ama dediğin gibi işine yaramış :))

hayırlı olsun canım tekrar içine sinenler olduğuna sevindim sağlıkla mutlulukla kullan inşallah :16:

canım günler çabuk geçiyor..ağustosun ortası oldu bile neredeyse...her şeyin
gönlünce olmasına çok ama çoooook sevindim...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah ım sizi nazarlardan saklasın...:nazar::nazar::nazar::16:

canım konularını biliyorum ben Allah geçim versin kayınvalideyle biraz zor olacak belli.Ama mesafeyi mümkün mertebe korumaya çalış biraz gaz biraz fren hesabı:1:çok sevendim beğenerek aldığına güle güle mutlu günlerde kullan canım:nazar::nazar:

bu yeniler diğerlerine göre daha modern ve daha moda mı diyim daha yeni tarzda mobilyalar. böyle sürekli fikir değiştirmeleri çok ilginçmiş hakikaten ama dediğin gibi işine yaramış :))

hayırlı olsun canım tekrar içine sinenler olduğuna sevindim sağlıkla mutlulukla kullan inşallah :16:

Evet canım, enteresan bir aileye gelin gidiyorum :) Neyse şu mobilya işi de halloldu nasılsa. Artık pek birşey kalmadı.
Allah'ın izni ile bir de düğünü atlattık mı tamamdır. :34:

Evet bu mobilyalar daha modern ve daha kullanışlı.
Hem de güzeller, tam istediğim gibi oldular..
teşekkürler yorumun için, inşallah mutlulukla kullandığım günleri de göreceğim diye ümit ediyorum...
:69:

canım günler çabuk geçiyor..ağustosun ortası oldu bile neredeyse...her şeyin
gönlünce olmasına çok ama çoooook sevindim...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah ım sizi nazarlardan saklasın...:nazar::nazar::nazar::16:

Evet canım ya, gerçekten günler su gibi akıp geçiyor.:18:
Amin canım inşallah, Allah cümlesinin hem yardımcısı olsun, hemde nazarlardan korusun.
Şu mubarek aylarda Allah dualarımı kabul ediyor sanırım, çok şükür bir çok şeyimizi halletmiş olduk... :13:

canım konularını biliyorum ben Allah geçim versin kayınvalideyle biraz zor olacak belli.Ama mesafeyi mümkün mertebe korumaya çalış biraz gaz biraz fren hesabı:1:çok sevendim beğenerek aldığına güle güle mutlu günlerde kullan canım:nazar::nazar:

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım.
Evet zor bir kayınvalidem var, enteresan bir kişilik ama idare edeceğim artık.
Neyseki nişanlım da idare etmesini zamanla öğreniyor, yoksa işimiz hakikaten zordu.

Sağolasın canım, tavsiyelere her zaman açığım.
Nasılsa KK kadınları çok tecrübeliler. Her zaman bu tecrübelerden bilgi edinmek yararıma oldu, bundan sonra da olacaktır eminim.

Sağolasın canım, inşallah mutlulukla kullanmamız nasib olur. :34:

Evet canım ya, gerçekten günler su gibi akıp geçiyor.:18:
Amin canım inşallah, Allah cümlesinin hem yardımcısı olsun, hemde nazarlardan korusun.
Şu mubarek aylarda Allah dualarımı kabul ediyor sanırım, çok şükür bir çok şeyimizi halletmiş olduk... :13:

selamlar canımm:16:
davetiyen ve düğün tarihini ben göremedim..:31:
inşallah ömrünce huzur ve mutluluk senle olur...:16::nazar::nazar::nazar:

selamlar canımm:16:
davetiyen ve düğün tarihini ben göremedim..:31:
inşallah ömrünce huzur ve mutluluk senle olur...:16::nazar::nazar::nazar:

Daha davetiye işine girişmedik canım.
Kısmetse ona da el atacağız, benim düğün tarihim 22 Eylül kısmetse.
O yüzden daha vaktimiz var, çok erkenden davetiyeleri de dağıtmak istemedik açıkçası.
Davetiyeciler bile çok erken dağıtmayın, çünkü unutuluyor tarihler diye uyarmışlar bizim arkadaşları.
Bizde onlardan tecrübe, o yüzden fazla acele etmiyoruz bunun için :34:

Daha davetiye işine girişmedik canım.
Kısmetse ona da el atacağız, benim düğün tarihim 22 Eylül kısmetse.
O yüzden daha vaktimiz var, çok erkenden davetiyeleri de dağıtmak istemedik açıkçası.
Davetiyeciler bile çok erken dağıtmayın, çünkü unutuluyor tarihler diye uyarmışlar bizim arkadaşları.
Bizde onlardan tecrübe, o yüzden fazla acele etmiyoruz bunun için :34:

hmm doğrudur canım..:31:
bekliyoruz dört gözlenn:103::103::103:

bu arada bişiy sormak istiyorum canım, beyaz eşyalar için hangi markayı tercih ettiniz ve ne için?

hmm doğrudur canım..:31:
bekliyoruz dört gözlenn:103::103::103:

bu arada bişiy sormak istiyorum canım, beyaz eşyalar için hangi markayı tercih ettiniz ve ne için?

Beyaz eşyalar için Siemens tercih ettik.
Sebebi ise, Bosch düşünecektik, fakat Siemens ile Bosch aynı fabrika ürünü denilebilir.
Sadece aradaki fark Siemens'in daha kaliteli ve Alman ürünlerinin fazlalığı.
Bosch her ne kadar iyi bir marka olsa da, bizim evdeki buz dolabının sorunları da dahil olmak üzere, artık eskisi kadar dayanıklı ürünler sağlamıyor diye düşünüyorum.
Hakkında o kadar çok şikayet ve memnuniyetsizlik duydum ki, aynı durumlara düşmemek için tercih etmedim.

Bir de ben beyaz eşyalarımı kendi kullanım kolaylığıma göre seçtim.
Buz dolabım, çamaşır makinam ve bulaşık makinamı kullanım olarak kendi rahatıma göre seçmeye özen gösterdim.
1 kere alınan şeyler olduğu için, A + sınıfı olmasına ve hepsinin "Made in Germany" olmasına özen gösterdik.
Beyaz eşyalarımızı çeyiz topiğimde bulabilirsin canım...
Ama altını çizerek söylemek isterim ki, beyaz eşya da her elektronik gibi bir şans işidir.
İnşallah biz Siemens seçtik ama şanslı çıkarız diye umut ediyorum.. :34:

Arçelik: İyi bir marka, fakat şöyle bir mantığı var, ben sana istemediğin kadar servis ağı sunuyorum ve buna istinaden ürünlerimi de piyasanın üzerinde satıyorum... Bana göre Arçelik gereksiz bir pahalılığa sahip. Beyaz eşya zaten pahalı birşey, bir de üzerine o kadar para vermenin gereği yok sanırım. İyi marka, fakat mükemmel değil.. Şahsi fikrim. Ama arçelik kullanan etrafımda insanlar vardı, kimileri memnun, kimileri de "eh işte" diyor. Yani yine kullanıma ve şansa bakıyor.

Vestel: Servis ağı berbat bir marka. Ürünleri hakkında pek bir bilgim yok, etrafımda kullanan olmadı. Pek tercih edilen bir marka olduğu söylenemez. Yine de servis ağının çok kötü olduğunu biliyorum. O yüzden hiç mi hiç tavsiye etmiyorum, aklına bile getirme. Ama acaban var ise, internetten bir araştırmanı tavsiye ederim :34: Şikayetleri gördükten sonra eminim hak vereceksindir.

Miele dünyanın en iyi beyaz eşya markası denilebilir, fakat tabii ki en çok avrupada ünlüdür.
Fiyatları ise erişilmeyecek pahalılıkta diyebilirim (bütçesi yüksek olanlar alabilir tabii ki).
O kadar bütçe ayıramadığımız için, bunları da araştırmadık fakat zaten çok iyi bir marka, araştırılması gereken birşeyi de yok.

Samsung, LG ve aklıma gelmeyen bir sürü diğer markalara bakmadık bile diyebilirim.
Popüleritesi ve servis ağı az olanlardan hiç düşünme bile derim.
Beyaz eşya, bugün çok sorun çıkardı yarın yenisini alalım diyebileceğin birşey değil malesef.
İyi araştır, kendin için iyi olanı seç. Belki benim hiç bilmediğim veya duymadığım bir marka alırsın ve çok memnun kalırsın.
Ben kendi çapımda bu kadar araştırdım.. Siemens zaten kafamızda vardı, çok aşırı da araştırma yapmadım açıkçası.

Beyaz eşyalar için Siemens tercih ettik.
Sebebi ise, Bosch düşünecektik, fakat Siemens ile Bosch aynı fabrika ürünü denilebilir.
Sadece aradaki fark Siemens'in daha kaliteli ve Alman ürünlerinin fazlalığı.
Bosch her ne kadar iyi bir marka olsa da, bizim evdeki buz dolabının sorunları da dahil olmak üzere, artık eskisi kadar dayanıklı ürünler sağlamıyor diye düşünüyorum.
Hakkında o kadar çok şikayet ve memnuniyetsizlik duydum ki, aynı durumlara düşmemek için tercih etmedim.

Bir de ben beyaz eşyalarımı kendi kullanım kolaylığıma göre seçtim.
Buz dolabım, çamaşır makinam ve bulaşık makinamı kullanım olarak kendi rahatıma göre seçmeye özen gösterdim.
1 kere alınan şeyler olduğu için, A + sınıfı olmasına ve hepsinin "Made in Germany" olmasına özen gösterdik.
Beyaz eşyalarımızı çeyiz topiğimde bulabilirsin canım...
Ama altını çizerek söylemek isterim ki, beyaz eşya da her elektronik gibi bir şans işidir.
İnşallah biz Siemens seçtik ama şanslı çıkarız diye umut ediyorum.. :34:

Arçelik: İyi bir marka, fakat şöyle bir mantığı var, ben sana istemediğin kadar servis ağı sunuyorum ve buna istinaden ürünlerimi de piyasanın üzerinde satıyorum... Bana göre Arçelik gereksiz bir pahalılığa sahip. Beyaz eşya zaten pahalı birşey, bir de üzerine o kadar para vermenin gereği yok sanırım. İyi marka, fakat mükemmel değil.. Şahsi fikrim. Ama arçelik kullanan etrafımda insanlar vardı, kimileri memnun, kimileri de "eh işte" diyor. Yani yine kullanıma ve şansa bakıyor.

Vestel: Servis ağı berbat bir marka. Ürünleri hakkında pek bir bilgim yok, etrafımda kullanan olmadı. Pek tercih edilen bir marka olduğu söylenemez. Yine de servis ağının çok kötü olduğunu biliyorum. O yüzden hiç mi hiç tavsiye etmiyorum, aklına bile getirme. Ama acaban var ise, internetten bir araştırmanı tavsiye ederim :34: Şikayetleri gördükten sonra eminim hak vereceksindir.

Miele dünyanın en iyi beyaz eşya markası denilebilir, fakat tabii ki en çok avrupada ünlüdür.
Fiyatları ise erişilmeyecek pahalılıkta diyebilirim (bütçesi yüksek olanlar alabilir tabii ki).
O kadar bütçe ayıramadığımız için, bunları da araştırmadık fakat zaten çok iyi bir marka, araştırılması gereken birşeyi de yok.

Samsung, LG ve aklıma gelmeyen bir sürü diğer markalara bakmadık bile diyebilirim.
Popüleritesi ve servis ağı az olanlardan hiç düşünme bile derim.
Beyaz eşya, bugün çok sorun çıkardı yarın yenisini alalım diyebileceğin birşey değil malesef.
İyi araştır, kendin için iyi olanı seç. Belki benim hiç bilmediğim veya duymadığım bir marka alırsın ve çok memnun kalırsın.
Ben kendi çapımda bu kadar araştırdım.. Siemens zaten kafamızda vardı, çok aşırı da araştırma yapmadım açıkçası.

canım ayrıntılı ve bilgi dolu yorumun için çoook teşekkür ederim....:16:
her ayrıntıya kadar paylaşmışsın..:31: sağolasın....

bizde yıllardır her beyaz eşya arçelik..fakat zamanla plastik aksanlarının sarardığına şahit oldum.hiç hoş durmuyor..
temizlemek de yetmiyor üstelik..bir de saçma bir nedenden bozulabiliyor.servis ağı güzel ama her servisi mükemmel çalışıyor
diyemem bir ara bulaşık makinamız arıza yapınca epey bir uğraştırdılar..o yüzden her ne kadar yeni dönemde pek çok renkli
beyaz eşya seçeneği sunsalar da pek ilgimi çekmiyor..

siemens benim de üzerinde durduğum bir marka..:31: kaliteli ve şık tasarımları var..ayrıntılı bakmadım ama aklımda bilgi
olsun diye bakıyorum öyle şimdiden..:17: ev sorunum olmasa ankastre ürünlerini kesinlikle tercih ederdim..

electrolüx de ayrıca dikkatimi çeken bir ürün..ama henüz çok detaylı bilgim yok..

tekrar çok sağol canımmmm:48:

canım ayrıntılı ve bilgi dolu yorumun için çoook teşekkür ederim....:16:
her ayrıntıya kadar paylaşmışsın..:31: sağolasın....

bizde yıllardır her beyaz eşya arçelik..fakat zamanla plastik aksanlarının sarardığına şahit oldum.hiç hoş durmuyor..
temizlemek de yetmiyor üstelik..bir de saçma bir nedenden bozulabiliyor.servis ağı güzel ama her servisi mükemmel çalışıyor
diyemem bir ara bulaşık makinamız arıza yapınca epey bir uğraştırdılar..o yüzden her ne kadar yeni dönemde pek çok renkli
beyaz eşya seçeneği sunsalar da pek ilgimi çekmiyor..

siemens benim de üzerinde durduğum bir marka..:31: kaliteli ve şık tasarımları var..ayrıntılı bakmadım ama aklımda bilgi
olsun diye bakıyorum öyle şimdiden..:17: ev sorunum olmasa ankastre ürünlerini kesinlikle tercih ederdim..

electrolüx de ayrıca dikkatimi çeken bir ürün..ama henüz çok detaylı bilgim yok..

tekrar çok sağol canımmmm:48:

Rica ederim canım ne demek, birşey biliyorsam muhakkak paylaşmayı seviyorum zaten.
Bizim evde de herşey Bosch. Bulaşık makinası artık eski modeller arasına giriyor.
Fakat ilk alındığından 3 sene kadar sonra tam randımanlı çalışmamaya başladı.
Yıkıyor, temizliyor fakat güzel kurutmuyor, aynı sorun bir akrabamızda daha vardı.

Buzdolabında ise seninde dediğin gibi lastiklerinde sararma oldu. Temizlesen temizlenmiyor malesef.
Aynı zamanda lastikleri gevşedi, buna bağlı olarak dolap buzlanma yapıyor.
Lastiğini değiştirttik servisine, aynı sorun devam ediyor, değiştirmemize rağmen.
O yüzden buzdolabını artık çöpe atıp yenisini almamız gerekiyor, fakat bütçe meselesi.
Diyorum ya çok arıza yaptı hadi değiştirelim deyipte yapamıyorsun hemen.

Çamaşır makinasına gelince, şansımıza alman üretim, o yüzden çok sorun çıkartmadı.
Fakat kapasitesi küçük olduğundan dolayı, bazen yıkamada yine sorun çıkartabiliyor.
Ben son zamanlarda çamaşır, bulaşık, yemek işlerine girdiğim için, daha iyi anlıyorum şimdi.
Neyseki annem tek başına ne kadar bulaşığı ne kadar çamaşırı olacak ki, bir süre daha götürür onu.
Ama bir ara parasını kenara atıp buzdolabını değiştirmekte fayda var, artık eskisi gibi durmuyor yiyecekler.
Çabuk bozuluyor malesef...

Arçelik konusunda bir elektronik mağazasında yardımcı olan beyaz eşya satış elemanın söyledikleri şunlardı: "evet servis ağları çok iyi, eşim de arçelik takıntılı biri olduğu için arçelik aldık hepsini, fakat ürünleri çok pahalı. Aynı fiyatlara çok daha kalitelileri alınabilir. Şimdiki aklım olsa ve eşimi ikna edebilmiş olsaydım çamaşır makinasında LG, Buz dolabında Samsung, bulaşık makinasında Siemens tercih ederdim. Tek bir firmadan ürünleri almak yerine, her firmanın en iyi olduğu ürünü almayı tercih ederdim." demişti...
Fakat bu da bana ters geliyor, bölük pörçük olmasından nefret ederim.
Olacaksa hepsi bir yerden olsun... Biz öyle yaptık zaten.
Hem servis ağları bir, hem de indirim anlamında çok yararı oluyor, biz tanıdık bayiiden aldık.
Toplamda 700 TL indirim yaptı bize. Daha nolsun.. :9:

Böyle yani cancazım. Elektrolüx markası kullanan etrafımda biri yok aynı zamanda bende araştırmadım.
O yüzden o konuda ne desem yalan. Hiç bir bilgi sahibi değilim, fakat dediğim gibi iyi araştır.
İnşallah hem gönlüne yatan, hemde kullanımı iyi, servisi iyi bir firma bulur ve beyaz eşyalarınızı alırsınız.

Fiyat konusunda çok araştır. Mesela biz en son ne yaptık ondan bahsedeyim sana.
Elektroworld'de elektrik süpürgemizi beğendik, sonra Saturn'e gittik.
Orada fiyatı daha uygundu, fakat satış elemanı çok iyi olduğu için, aynı markanın farklı bir modelini daha beğendik.
Hemde kampanyalı üründü, sonra dedik bir araştıralım bakalım nedir ne değildir.
Saturn'ün "en iyi fiyat garantisi" denilen bir hizmeti var, yani bunun anlamı aynı ürünü farklı bir yerde çok daha uygun fiyata bulursan,
fiyatının fotoğrafını çek getir sana o fiyattan ürünü vereceğiz diyor. Teknosa'ya gittik baktık, birde ne görelim, aynı ürün orada 100 tl farkla daha ucuz.
Hemen fotoğrafını çektik, doğru Saturn'e.. Onlarda sözlerinde durdular, hem ürünü istediğimiz yerden hemde daha uygun fiyata aldık...
O yüzden üşengeç değilseniz mutlaka bir kaç yere bakın ve fiyatları kıyaslayın canım.. :54:

Ev sorunu olmasa demişsin, ne gibi bir sorun var ki ev konusunda?
:44:

Back
X