Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha önceki konundan alıntı yapmışsın ya, aldıklarını o mobilyalara göre kat kat beğendim desem?
Onları istemeyerek mi beğendin yoksa aklın mı kalmıştı anlamadım açıkçası kusura bakma
Ama şimdi aldıklarına bayıldım..
Yatak odası gerçekten çok hoş, tv ünitesi falan çok kullanışlı ve şık..
Oturma gurubuna zaten başlı başına bayıldım açıkçası...
Diğerleri... Beğenmedim ben onları yaa aldıkların çok hoş..
Tabii zevk meselesi kesinlikle ama tercih etmem gerekseydi aldıklarını seçerdim :)))
Güle güle ağız tadıyla kullan inşallah, mutluluğunuz daim olsun Allah'ın izniyle :)))
Daha önceki konundan alıntı yapmışsın ya, aldıklarını o mobilyalara göre kat kat beğendim desem?
Onları istemeyerek mi beğendin yoksa aklın mı kalmıştı anlamadım açıkçası kusura bakma
Ama şimdi aldıklarına bayıldım..
Yatak odası gerçekten çok hoş, tv ünitesi falan çok kullanışlı ve şık..
Oturma gurubuna zaten başlı başına bayıldım açıkçası...
Diğerleri... Beğenmedim ben onları yaa aldıkların çok hoş..
Tabii zevk meselesi kesinlikle ama tercih etmem gerekseydi aldıklarını seçerdim :)))
Güle güle ağız tadıyla kullan inşallah, mutluluğunuz daim olsun Allah'ın izniyle :)))
Önceki alıntı yaptıklarımı beğenmemiştim, mecburiyetten biraz "aman nolursa olsun, birşey olsun da" dediğimiz anda karar kılınmıştı.
Çünkü benim mobilya alma sürecim kavgalı, tartışmalı ve hiç isteyenmeyen şekilde gelişti malesef.
Koltuklarım ve yatak odam benim zevkim zaten, yemek odası ve tv ünitesi ise eşimin zevki.
Yani hem onun hem benim zevkime göre almış olduk, şimdi de severek kullanıyoruz.
Bana göre şu mobilya süreci evlilikteki en sancılı süreç.
Neyseki bizim mobilya alımımız tatlıya bağlandı ve istediklerimiz oldu...