• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarımı yaptırmak istiyorum bir bakar mısınız?

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar 2012 yaz sonunda düğünüm olacak inşallah ve ben mobilya eşya tasasına düştüm şimdiden. aklımda modeller var. uzunca bir kçşeli karsısına farklı renkte bır uclu olacak. birbirleriyle uyumlu olsunlar diye birbirlerine uygun yastıklar olacak ama yastıklar oturmayacak biz oturacagız yanı her yer yastık olmayacak. :) yanınada bır yemek masası ve tabak falan koymak ıcın kucuk bır dolap. bırde yatak odası yaptıracagım buyuk bır dolap (dolabın ıcını nasıl en kullanıslı hale getırecegım oda var) ve bazalı karyola olacak. bırde döşek falan koymak ıcın döşek boyutunda bır dolap yaptırcam yorgan dosek falan koymak ıcın mısafırlık. kızlar yaptıranlar yardımcı olabılır mı? hangı malzemeden yaptırmak gerekır kumas secımı nasıl olmalı. ben doğtası cok begenıyorum ama cok cok pahalı bır yatak odası 7bın lıra o fıyata hepsı yaptırılmaz mı? ne kadara mal ederım sızce? ev duzmek cok zahmetlı ve zor. bızde tek maasla cok abartmadan ama sık ve sade ayrıca kalıtelıde ıstıyoruz nasıl yapmamız lazım yardımcı olursanız sevınırım.

ben bizzat salon mobilyamı yaptırmış biri olarak ( konsol,duvar rafı, tv modülü, masa v.s.) pek içime sinmedi açıkcası, çünkü albenisi olmadı, görenler çok beğendi aslında ama ben pek beğenmedim.mobilyayı yaptırmak yerine ,almak en iyisi diye düşünüyorum.

ben bizzat salon mobilyamı yaptırmış biri olarak ( konsol,duvar rafı, tv modülü, masa v.s.) pek içime sinmedi açıkcası, çünkü albenisi olmadı, görenler çok beğendi aslında ama ben pek beğenmedim.mobilyayı yaptırmak yerine ,almak en iyisi diye düşünüyorum.

bencede canım. yaptırmak almaktan daha pahalı..önce cazip geliyo istediğim gibi dizayn ettiririm diye ama zaten hayal edilen gibi olmuyo bitince.. bumuydu yaa diye hayal kırıklığına uğratır insanı...ben mesela oturma odama iki tane üçlü kanepe aldım.. tesadüfen arkadaşımla aynı model ve markaymış..ama o yaptırmış..tıpatıp aynı ama benden 2 kat fazla ödemiş..astarı yüzünden pahalıya çıkar haberin olsun canım...

Back