• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarımı beğenmiyorum!!!!!!

SPELL42

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.093
23
358
Daha 3 yıl dolmadı evleneli sanırım bi karmaşada almış bulundum şimdi mobilyalarımda dahil beyaz eşyalarımı bile beğenmiyorum.Üstelik oturduğum evde lafta yeni ama iç işçiliği berbat ....Nerde yaşayacağımıza bile karar veremedik karar vermiş olsaydık en azından ev alırız sonra da eşyları yenileyebilirdik diye düşünüyorum.. Evle ilgili hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden....:95:

Bende alırken çok da hevesli almıştım ama sanırım hepsini kısa kısa sürelerde alınca bende de şimdi böyle bi beğenmezlik var :44: napalım allah nasb ederse yıllaar sonra yenilerini alırız diyorum :52:

Daha 3 yıl dolmadı evleneli sanırım bi karmaşada almış bulundum şimdi mobilyalarımda dahil beyaz eşyalarımı bile beğenmiyorum.Üstelik oturduğum evde lafta yeni ama iç işçiliği berbat ....Nerde yaşayacağımıza bile karar veremedik karar vermiş olsaydık en azından ev alırız sonra da eşyları yenileyebilirdik diye düşünüyorum.. Evle ilgili hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden....:95:

ne renk mobilyaların??? evin daha çok yenı kendın begenerek almadın mı ben sonradan begenmemezlık yapmamak ıcın herseyı içime sine sine alıyorum en ufak bardak ayrıntısına kadar içime sinmesı lazım şu an ev diziyoruz ve nişanlım kesınlıkle karışmıyorum mobılya seçimime herseyı ben begenıp ben alıyorum o yuzden imkanın varsa eğer değiştir mobılyalarını içine sinmıyorsa o evde hiç bişey yapmak hoşuna gitmez

ne renk mobilyaların??? evin daha çok yenı kendın begenerek almadın mı ben sonradan begenmemezlık yapmamak ıcın herseyı içime sine sine alıyorum en ufak bardak ayrıntısına kadar içime sinmesı lazım şu an ev diziyoruz ve nişanlım kesınlıkle karışmıyorum mobılya seçimime herseyı ben begenıp ben alıyorum o yuzden imkanın varsa eğer değiştir mobılyalarını içine sinmıyorsa o evde hiç bişey yapmak hoşuna gitmez

Kahverengi krem ağırlıkta ...Bizde mobilyaların çoğunu erkek tarafı yapar evlenirken çok abartmayayım dedim vurun abalıya olmasın diye çokta istemediğim şeyleri almış oldum.Esas işi karıştıran benim çeyizimle eşiminkiler birleşince ortaya çıkan manzara oldu.Sanırım ailelier karışmadığında daha düzenli bi ev oluyor... Halılarım bile birbirinden alakasız ...şimdilik değiştirme imkanım yok :91:

Bende alırken çok da hevesli almıştım ama sanırım hepsini kısa kısa sürelerde alınca bende de şimdi böyle bi beğenmezlik var :44: napalım allah nasb ederse yıllaar sonra yenilerini alırız diyorum :52:

benimde öyle oldu bir de çok kısa sürede çok mobilyaya bakarken kafam karıştı...Artık yıllar sonra değiştirmeye bakacağız....

Kahverengi krem ağırlıkta ...Bizde mobilyaların çoğunu erkek tarafı yapar evlenirken çok abartmayayım dedim vurun abalıya olmasın diye çokta istemediğim şeyleri almış oldum.Esas işi karıştıran benim çeyizimle eşiminkiler birleşince ortaya çıkan manzara oldu.Sanırım ailelier karışmadığında daha düzenli bi ev oluyor... Halılarım bile birbirinden alakasız ...şimdilik değiştirme imkanım yok :91:
bizim mobilyaların bir kısmını ben birkısmını nişanlım alıyor ama onun aldıklarını falanda ben seçiyorum bıze erkek tarafı hiç karışmıyor herseyı ben ve annem seçıyoruz annemde karısmıyor sadece benım begendıklerım arasında seçım yapıyoruz beraber benım aşkımın çeğızı yok yapmamıslar ama ıykıde yok yoksa cok karman corman olurdu dedğin gibi ama boş verya eşyanın ne önemı var mutlu ol yeter ayrıca kahve vew krem rengıde hoş durur mobılyada bence kendını uzme ılerde yavaş yavaş hepsını değiştirirsin şu asn daha cok yenı mobılyaların new bılım ufak tefek aksesurlar al zevkıne göre mobılyalarına uygun belkı o zaman daha cok hoşuna gıder emın ol ufak ayrıntılar bıle ınsanı mutlu edıyor

aman canım kafanı taktığın seye bak bır kac parca esya ıcın uzulur mu ınsan evı ev yapan mutluluk huzur agız tadı herseyın mukemmel olmus tadın olmamıs o daha mı ıı sen huzuruna bak esya nedır kı evı en mukemmel ınsanın bıle begenmedıgı bırseylerı mutlaka olur ınsanoğlunun doyumsuzlugu asla bıtmez şükür etmek lazım senın begenmedıgın esyaları bulamayan ınsanlar var herzaman şükür et

canım ben evleneli 8 yıl oldu. evlendiğimiz dönemin mobilyalarını bayıla bayıla severek aldık ama şimdi hepsinin modası çoktaaann geçti.değiştirme imkanımızda olmadı ama çok şükür şimdi kendi evimiz oldu.oraya taşınıcam haftaya.yinede eşyalarımı değiştiremiyorum ama aksesuar,halı,perde değişikliğiyle bişeyler yapmaya çalışıyorum.önemli olan huzurun cnm.her geçen gün yeni yeni modeller çıkıyor.istememizin sonu yok yani.allah sağlık,huzur versinde birkaç seneye değiştirirsiniz inşallah.bu arada resim koysan belki aksesuar..vs..ile ilgili fikir veririz.

Back
X