• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımı aldım :)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Koltuk takımını bende çok beğenmiştim gittiğim her yerde o karşıma çıkıyordu benim kaderim bunlar sanırım diyordum ama ödeme sorunundan dolayı benim olamadı :43::43::43:.Güle güle kullan ikiside çok güzel.

mobilyalarin cok güzel güle güle kullan.mobilyalarn geldikten sonra da buradan nasil olduklarini yatarsan bizim gibi internetten almaya korkanlara fikir olur.bu arada ne zaman gelecekmis mobilyalarin?

Kızlar mobilyalarım aynı göründüğü gibi hiç bir değişiklik yok.Çok güvenilir bir yer.Kargo ücretsiz elden parayı ödedik teslim alıp.Kesinlikle öneririm fiyatı çok uygun.4-5 günde geliyor mobilyalar.

çok güzel canım güle güle kullan çok zevklisin

canim mobilyalarin harika gercekten fiyatlar desen muhtesemmm geldi mi mobilyalarin internetten almissin nasil internette göründügü kadar güzeller mi bu arada güle güle agiz tadiyla kullan insallah gercekten cok begendim :34:

Yatak odası takımınız çok hoş..Köşe takımının yaslanmak için olan yastıkları hoş gözükmüyor bence.

Mutlulukla kullanın. :nazar:

canim mobilyalarin harika gercekten fiyatlar desen muhtesemmm geldi mi mobilyalarin internetten almissin nasil internette göründügü kadar güzeller mi bu arada güle güle agiz tadiyla kullan insallah gercekten cok begendim :34:

tşkler canım..

Evet mobilyalarım geldi.Aynı resimdeki gibi. : )))

Back
X