• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımı aldım :)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
Çok severek aldım bakalım sizde beğenecek misiniz :)

7077.jpg

7116.jpg

7149.jpg

Tv ünitemin rengide aynı olacak.
14629.jpg

Sadece masa ve konsolu yaptırıyorum.Renkleri aynı
14638.jpg

14657.jpg

Sehpada aynı renkte olacak.
14671.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Tşkler kızlar sağolasınız. Mobilyalarımı mobilyaminegolden.com dan sipariş ettik aldık çok güzeller.Hemde uygun bütçeye uygun

güle güle kullan aldıklarını. bende istikbalden buna benzer bişey beğenmiştim canım. ne kadara aldın fiyatını yazarmısın?

Fiyatı da uygunmuş canım. kararsız kaldım ya. sen nasıl güvenerek aldın ya beğendiğin gibi çıkmasaydı.
Ben dokunmadan alamıyorum da:1::1:
geldi mi mobilyaların kulaşı dokusu falan nasıl. Kılıfı çıkarılıp yıkanabilirmi? bide en azında silinebilir kumaşmı:1: çok soru sordum ama beğendim mobilyalarını o yüzden çok üstünde durdum:70:

Canım mobilyalarımı netten görmüştüm.Sonra bir mağaza dolaşırken aynılarına denk gelmeyelelim mi ? :) Fiyatını sorduk koltuk takımına 2.800 tl köşe takımına 1.500 tl dedi.Sonra oturdum kumaşa dokundum falan çok rahat silinebilir yıkanabilir tavsiye ederim.Aldığım site deki yetkili eğer beğenmezseniz geri gönderebilirsiniz demişti ve üstelik kargo bedava :16:

Canım mobilyalarımı netten görmüştüm.Sonra bir mağaza dolaşırken aynılarına denk gelmeyelelim mi ? :) Fiyatını sorduk koltuk takımına 2.800 tl köşe takımına 1.500 tl dedi.Sonra oturdum kumaşa dokundum falan çok rahat silinebilir yıkanabilir tavsiye ederim.Aldığım site deki yetkili eğer beğenmezseniz geri gönderebilirsiniz demişti ve üstelik kargo bedava :16:

ayy gerçekten güzelmiş ozaman ya:46::46:
köşe almıcam ben sadece 2 berjer 1 tane 2 li koltuk 1 tane de uzun koltuktan alcam. Ben bi nişanlıma gösterim bakalım. kaç günde geldi kargo? Evim denizlide olcak haftaya hepsini alcaktık. olmazsa senin dediğini bi görüşeyim ailemle:71: teşekkür ederim canım...:71:

Canım evlenmek o k adar masraflı bir iş ki..En uygununu bulmak çok zor oluyor.Bende Antalya ya gelin gidecem : ) kargo 4 ile 15 gün arasında değişiyor.Benimki 1 hafta da geldi.:70:

sitesini geziyorum şuanda gerçekten fiyatlar hem uygun hemde güzel şeyler var. Sen nerelisin düğünün ne zaman olcak canım?

Teşekkürler kızlar.Herkes mutlu olur inşallah evlerimizden huzur sağlık mutluluk eksik olmasın inşallah:16:

Back
X