Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyalarım bunlar, peki halı ve perdem?? yardım :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Merhaba arkadaşlar fotolarda gördüğünüz takımları seçtim. Tek farkı koltuklarda berjerler kırlentteki yeşil tonunda döşendi. halı ve perde konusunda fikre ihtiyacım var. Nasıl perde ve halı seçeyim sizce???:44::44:Eki Görüntüle 1011337 Eki Görüntüle 1011338

canım çok güzel takım seçmişsin güle güle kullan.yeni çıkan halılar var evim şahanede izlemiştim çok güzel suluboya tarzı içinde yeşil ton olandan alabilirsin bence çok şık durur.perde de krem rengi sade tül fon istiyorsan yine yeşil alabilirsin güzel kombin olacagını düşünüyorum.

canım çok güzel takım seçmişsin güle güle kullan.yeni çıkan halılar var evim şahanede izlemiştim çok güzel suluboya tarzı içinde yeşil ton olandan alabilirsin bence çok şık durur.perde de krem rengi sade tül fon istiyorsan yine yeşil alabilirsin güzel kombin olacagını düşünüyorum.

canım yorumun için teşekkürler. Sandalyeler ve koltuğun biri çiçekli olduğu için fon olarak desensiz bişey seçsem daha mı uygun olur acaba?

Canim oncelikle gule gule kullan cok hos ikiside. Hayalmuda katiliyorum tülün koltuklarinla uymali krem renginde olmali fon perdende düz yastiklarinin tonunda koyu yesil olmali bence cok sik ve butunlenmis bir kombin olur. Halina gelince yine yesik ve krem ama yogunlugu kremden yana olmali bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koltuk takımınıza bayıldım markesı ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bence de düz fon seçseniz çok daha şık durur.

koltuk takımınıza bayıldım markesı ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bence de düz fon seçseniz çok daha şık durur.

Teşekkür ederim canım. Mobilyaları İnegöl'den aldık. Şanlı mobilyadan. Adonis mobilya tasarımın ürünü. tavsiye ederim. kalitesini ben çok beğendim. :):129:

Peki fonları ve tül rengini aşağı yukarı belirledik. perdenin modeli nasıl olsun yeni perde modelleri hakkında pek fikrim yok.:50: Country tarzı yapmak istiyorum salonu. abartısız sıcak ve sade bir salon istiyorum. kruvaze perde mi seçmeliyim??

kruvaze perde olabilir ya da english home perdelerine de bir bak mutlaka canım hele o güllü perde tutacaklarına bayılıyorum ben :) bir de fiyatı hakkında bilgi verir misin takımın?

kruvaze perde olabilir ya da english home perdelerine de bir bak mutlaka canım hele o güllü perde tutacaklarına bayılıyorum ben :) bir de fiyatı hakkında bilgi verir misin takımın?

Evet ya Englishhome'da gördüm o tutacakları aklımdalar :) önce perde bir gelsin de hele. karar vermek hayli zormuş cidden:((

takımlar toplamda yemek ve oturma dokuzbin tl tuttu canım. koltuk takımı 6 bindi. sıkı pazarlıkla 4500 e düşürdük.:10:

Seçim harikaa :)) Çok göz yoran bişey düşünmeyin bence perde ve halıda mobilya yeterince kendini gösteriyor :))

Ben de bu modeli daha çok beğendim. tavsiye için teşekkürler canımm :))

çok açık mavi gri arası bi renk bu. halı böyle olursa fon perde de bu renk mi olmalı sizce kızlar ??:26::26:

Rica ederim canım ne demek :))
Dediğin gibi olabilir fon hoş olur hemde :))

halı seçimin çok iyi siteye baktımda çok güzel yatak odaları var acaba fiyatları ne kadar onlarada bakmısmıydın ?

halı seçimin çok iyi siteye baktımda çok güzel yatak odaları var acaba fiyatları ne kadar onlarada bakmısmıydın ?

Teşekkür ederim canım. sitede olan yatak odası takımları mağazada vardı ve gerçekten çok güzeller. nişanlım yatak odasını daha önceden aldığı için maalesef bakmadım yatak odası. ama gözüm kaldı country yatak odalarında :( o yüzden fiyatlarını bilmiyorum canım. ama istersen firma telefonunu yazabilirim. arayıp sor ilgilenirler :) :34:

ben olsam koyu düz renk bordo fon yaptırır, halıyı da krem tonları düşünürdüm... herşeyin birbiriyle aynı renk olması sıradan geliyor bana... bence evlerde renk olmalı, tek bir renge takılmaya tahammül edemiyorum ben tabi yine sizin fikrinize kalmış :3:

Back
X