Mobilyada açık renk mi koyu renkmi tercih ediyorsunuz?

sevgisn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
51
7
18
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben evimi ferah olması için açık renklerle döşedim? Bazen pişman olacağımı söylüyorlar temizlik açısından. Bu bölümü de merakla izliyorum, sanki her eve gidip gelmişim gibi oluyor. Koyu renk mobilyalarında, açık renk mobilyalarında yakıştığını görüyorum. Bu konunun altına fikirlerinizi yazar mısınız?

çok iyi yapmışsın ben de acık renklerle döşedim salonu daha buyuk gosterıyor kesınlıkle. koltuklarım falan bembeyaz onları renklı kırlentlerle kombin yaptım. kirlilik konusunda da koltuk örtüleri var onlardan alıp örtebilirsin bence şık duruyor. tabiki koyu renk mobılya kadar rahat olmaz ama her guzelın bı kusuru vardır guzel gorundugu ıcın zorluklarına da katlanıcaz artık :)

Ben açık renkten yanayım. Daha hoş görünüyor gözüme.. Temizlik açısından biraz zor olabilir ben değil ama bir arkadaşım sürekli diken üstündeydi ilk günleri sonrada saldı o da =) Koyu renk kapatıyor sanki bilemiyorum ben öyle düşünüyorum.. AÇık dediysem bembeyaz da yapmam tabi ama koyu renk kullanmayacağım kesin =)

Açık renk evi ferah gösteriyor, tam olarak hangi tonları seçtiğinizi bilmiyorum ama mobilyaların açık renk olması diyelim ki beyaz, ne gibi bir sıkıntı oluşturabilir ki? Aksine açık renk tozu, kiri koyu renkler kadar göstermez. :31:

Koltuklarınız beyaz ise o biraz sıkıntı olabilir, arkadaşımın bembeyaz çok çabuk kirleniyor diyor. Ama krem ve diğer renklerin açık tonlarında döşemek varken sırf aman kirlenmesin diye koyu mobilyalar, koyu renk koltuklarla içimizi karartmanın ne anlamı var? Soft renkleri seven biri olarak açık renkte döşemekle en iyisini yapmışsınız bencede.
:34:

Teşekkür ederim arkadaşlar, acaba pişman olur muyum diye düşünürken benim gibi düşünen arkadaşların olduğuna sevindim.

Bende mobilyalarda açık renk seçtim ama inanın bazen günde iki kez toz aldığım oluyor.
Toz bezi ile aşk yaşıyoruz :16:
Pişmanmıyım değilim evi ferah ve olduğundan büyük gösteriyor.

Back
X