• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya!

En Kaliteli ve Modern Mobilya Markası?

• İstikbal

OY: 8 16,3%
  • Doğtaş

OY: 13 26,5%
  • Bellona

OY: 8 16,3%
  • Alfemo

OY: 1 2,0%
  • Hayır, Başka Mobilya Markası (Lütfen Markasını Yorumlarda Yazınız)

OY: 19 38,8%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
henuz 2 aydir evliyiz ama cok memnunuz...hem spor görüntüsü var hemde cok rahat :) evi spor ve klasik yapmak istemedik ama koltuklar rahat olsun istedik. o yuzden yastik ve minerleri cicekli,desenli kullandik.perdelerde öyle olunca cok sirin ve rahat bir ev cikti ortaya

vallahi artık ucuz olsun diye birçok mobilya mağazası suntalem kullanıyor ,masif ağaç, mdf ,membran gibi ürünler istiyorsan biraz pahalıya patlar ,benim salon mobilyam FATİH KRAL dan ve yaklaşık 9 bin tl civarı .ama değer gerçekten .tavsiye ederim 4 taşınma gördü ama taş gibi maşşallah..

vallahi artık ucuz olsun diye birçok mobilya mağazası suntalem kullanıyor ,masif ağaç, mdf ,membran gibi ürünler istiyorsan biraz pahalıya patlar ,benim salon mobilyam FATİH KRAL dan ve yaklaşık 9 bin tl civarı .ama değer gerçekten .tavsiye ederim 4 taşınma gördü ama taş gibi maşşallah..

Ne güzel cok sağlammiş yaptıkları mobilya demekki harika bisi ya ben zırt bırt ev degiştirmeyi sevenlerden degilim bakmayı severm ama hic ugrasamam onun degişimiye taşınmış gibi işgence oluyor o yüzdenm alınca iyi alayımda bozulmasın diye şey etmiştim cok tşk ederm :))

Ne güzel cok sağlammiş yaptıkları mobilya demekki harika bisi ya ben zırt bırt ev degiştirmeyi sevenlerden degilim bakmayı severm ama hic ugrasamam onun degişimiye taşınmış gibi işgence oluyor o yüzdenm alınca iyi alayımda bozulmasın diye şey etmiştim cok tşk ederm :))

bende ZIRT-PIRT ev değiştirmekten hoşlananlardan değilim ,zevk olsun diye kimse taşınmayı göze almaz heralde ,mecburiyet diyelim ,ilk evimden hamile kalınca bebeğimin odası olmayacak diye taşındım ,ikinci evimde binanın arka bahçesinde köpek besliyorlardı ama 7-8 tane hemde hayvan gibi ,seslerinden uyuyamıyorduk
ne kadar şikayet etsekte atılmadılar ,mecburen işime de yakın olan 3.evime taşındım ,en sonunda da ev aldım ve kendi evime çıktım ..etti döööörtttt :27:

bende ZIRT-PIRT ev değiştirmekten hoşlananlardan değilim ,zevk olsun diye kimse taşınmayı göze almaz heralde ,mecburiyet diyelim ,ilk evimden hamile kalınca bebeğimin odası olmayacak diye taşındım ,ikinci evimde binanın arka bahçesinde köpek besliyorlardı ama 7-8 tane hemde hayvan gibi ,seslerinden uyuyamıyorduk
ne kadar şikayet etsekte atılmadılar ,mecburen işime de yakın olan 3.evime taşındım ,en sonunda da ev aldım ve kendi evime çıktım ..etti döööörtttt :27:

Olsun hayırlısı olsun kendi evin en güzelidir herzaman :)) Hayırlı ugurlu olsun cnm :)

doğtaş bayagı kaliteli ama digerlerine göre pahalı..
ben mobilyadan cabuk sıkılıyorum öyle 10bin lira verip de koltuk moltuk asla almam mesela..cünkü pahalı alp ömürlük alınca eskimez ve degiştiremem...istikbalden bellonadan orta fiyatlı bir seyler almayı tercih ederim sonucta üstünde zıplamicaz...

Lazzoni yada zebrano ipek mobilya a plus ürünleri kaliteli ve moderndir biraz pahalıdır ama yıllarca kullanırsın

Kızlar cok tşk ederim sizler olmasanız gene ben bilmeden bişiler alıcam heralde Bellona ve istikbal biraz klasik kactigi icin isteksizim :( bakalm hepinize cok tsk ederim yorumlarinizi can kulagimla okuyup dinliyorum :)

bence istikballler bellonalar kelebkler sanıldığı kadar kaliteli değiller. geçen yemek odası takımım geldi kelebek'ten. tamamen sunta. doğtaş bile sunta kullanıyor. ama yatak odamızı sipariş ettik mobilyacıya, o tamamen mdf olacak. fiyatı da o firmalardan daha ucuz. normalde sunta çok ucuz malzeme, ama üzerine maşallah o kadar koyuyorlar ki. bizim yatak odası suntayla 1600 e geliyordu, düşünün yani. bunları 3000 den aşağı satmıyorlar piyasada o markalar.

Benim tarzıma uyan ve kaliteli olduğunu düşündüğüm marka coastal homes.

gercekten cok güzel mobilyamış buna bayıldım:

6_tn.jpg

doğtaşa bakmam da almam da...minder içi ve koltukları için gerçek kaz tüyü kullanılmakta ve o kazların nasıl yolunduğunu koltuğa her oturuşumda düşünmek bile istemiyorum.oy verirken aşağıdaki resme de göz atarsınız belki.:19:
$535140_375421545822104_337219506308975_1-1.webp

kesinlikle kelebek. bende doğtaş var, annemde kelebek. daha ilk sene doğtaş oturma grubunda kol koyulan yer içe çöktü. taşınma yaşadık, salon grubunda, koltuk yokuş aşağı şekilde duruyor. acaba dedim göz yanılması mı, maalesef değil. koltuğun arkasından bakınca, sağ tarafının aşağıda resmen zeminle bir, sol tarafınınsa yukarda olduğunu gördüm. annem 2 kere ev taşıdı, mobilyalar hala taş gibi. bizimki 1 taşınmayla haşat. yatak odasındaki dolap en fenası, kuruldu, yerleştirmeye başladım, her şey aşağı düştü. 1 kez sökülmeyle yalama olmuş. üstelik beşik gibi sallanıyor koca dolap. bir daha doğtaş mı, aman aman ASLA.

kesinlikle kelebek. bende doğtaş var, annemde kelebek. daha ilk sene doğtaş oturma grubunda kol koyulan yer içe çöktü. taşınma yaşadık, salon grubunda, koltuk yokuş aşağı şekilde duruyor. acaba dedim göz yanılması mı, maalesef değil. koltuğun arkasından bakınca, sağ tarafının aşağıda resmen zeminle bir, sol tarafınınsa yukarda olduğunu gördüm. annem 2 kere ev taşıdı, mobilyalar hala taş gibi. bizimki 1 taşınmayla haşat. yatak odasındaki dolap en fenası, kuruldu, yerleştirmeye başladım, her şey aşağı düştü. 1 kez sökülmeyle yalama olmuş. üstelik beşik gibi sallanıyor koca dolap. bir daha doğtaş mı, aman aman ASLA.

Eskiden kaliteliydi hepsi birbiriyle yarisirdi simdi kalitesizlik yarisimi vardir ben anlamadm kızlar :)))

bende bu sitede öğrendim bu markayı.bizzat gittim gördüm ve bayıldım!!! fiyatlarıda acayip uygun.kalitesiz bile çıksa acımazsın yani.
aklım kaldı mağazasında ya!

Back
X