Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi artık ucuz olsun diye birçok mobilya mağazası suntalem kullanıyor ,masif ağaç, mdf ,membran gibi ürünler istiyorsan biraz pahalıya patlar ,benim salon mobilyam FATİH KRAL dan ve yaklaşık 9 bin tl civarı .ama değer gerçekten .tavsiye ederim 4 taşınma gördü ama taş gibi maşşallah..
Ne güzel cok sağlammiş yaptıkları mobilya demekki harika bisi ya ben zırt bırt ev degiştirmeyi sevenlerden degilim bakmayı severm ama hic ugrasamam onun degişimiye taşınmış gibi işgence oluyor o yüzdenm alınca iyi alayımda bozulmasın diye şey etmiştim cok tşk ederm :))
bende ZIRT-PIRT ev değiştirmekten hoşlananlardan değilim ,zevk olsun diye kimse taşınmayı göze almaz heralde ,mecburiyet diyelim ,ilk evimden hamile kalınca bebeğimin odası olmayacak diye taşındım ,ikinci evimde binanın arka bahçesinde köpek besliyorlardı ama 7-8 tane hemde hayvan gibi ,seslerinden uyuyamıyorduk
ne kadar şikayet etsekte atılmadılar ,mecburen işime de yakın olan 3.evime taşındım ,en sonunda da ev aldım ve kendi evime çıktım ..etti döööörtttt![]()
Benim tarzıma uyan ve kaliteli olduğunu düşündüğüm marka coastal homes.
saloni de sade ve güzel ürünler var
doğtaşa bakmam da almam da...minder içi ve koltukları için gerçek kaz tüyü kullanılmakta ve o kazların nasıl yolunduğunu koltuğa her oturuşumda düşünmek bile istemiyorum.oy verirken aşağıdaki resme de göz atarsınız belki.
Eki Görüntüle 536607
Tepe Home de kaliteli saniyordum demekki okadarda degilmiş cnm cok sagol :)
kesinlikle kelebek. bende doğtaş var, annemde kelebek. daha ilk sene doğtaş oturma grubunda kol koyulan yer içe çöktü. taşınma yaşadık, salon grubunda, koltuk yokuş aşağı şekilde duruyor. acaba dedim göz yanılması mı, maalesef değil. koltuğun arkasından bakınca, sağ tarafının aşağıda resmen zeminle bir, sol tarafınınsa yukarda olduğunu gördüm. annem 2 kere ev taşıdı, mobilyalar hala taş gibi. bizimki 1 taşınmayla haşat. yatak odasındaki dolap en fenası, kuruldu, yerleştirmeye başladım, her şey aşağı düştü. 1 kez sökülmeyle yalama olmuş. üstelik beşik gibi sallanıyor koca dolap. bir daha doğtaş mı, aman aman ASLA.