• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya!

En Kaliteli ve Modern Mobilya Markası?

• İstikbal

OY: 8 16,3%
  • Doğtaş

OY: 13 26,5%
  • Bellona

OY: 8 16,3%
  • Alfemo

OY: 1 2,0%
  • Hayır, Başka Mobilya Markası (Lütfen Markasını Yorumlarda Yazınız)

OY: 19 38,8%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam arkadaslar

Benim bi sorum olucakti en iyi şekilde anlayabilmek icinde anket acmak istedim..

istikbal ve bellona herzaman cok tanınan markalar oldu lakın benim icimden bir ses ne kadar kaliteli olsalarda biraz eskiyi anımsattıklarini sölüyor..

Biraz daha modern tarz ama bellona ve istikbal kadar kaliteli mobiyacı var mı acaba ki?

Yorumlarınızı ve Önerilerinizi bekiyorum belki bölece herkese yada mobilya almak isteyenlere yardımcı olmus oluruz :))

bence kesinlikle saloni:34:

fiyatları biraz pahalı ama kalite ve modelleri mükemmel:16:

kaliteli mobilya ancak gerçek ağaçtan elde edilir. yukarıda saydıklarınız panel mobilya denilen türden mobilya satan markalar. mudo, kervan gibi mağazalardaki bazı mobilyalar dediğim gibi mdf, sunta suntalem kullanılmamış gerçek ağaçtan yapılmadır. bunun harici mobilyacılar sitelerinde bu tip mobilyalara daha kolay rastlarsınız. fiyatları da 10 binden başlar.

fatih kıral, sherwood gibi markaların da masif mobilya satan markalar bildiğim kadarıyla.

çok şık ve modern diye tanımadığım (inegöl mobilyası yazıyordu) bir mağazadan mobilya aldık. çok iyi oldu. 2 yıl içinde göçtü:1:. salon takımında koca çizik vardı yaptırın diye gönderdik, boyatıp geri göndermişler. aynalar tehşirde beyendiğim gibi gelmedi. çok kavga etti eşim ama en son yalan söylediler. başında ben olsaydım öle olmazdı. eşim işte....

şimdi ise yataş enzadan bir model beyendik ama nasıldır bilmiyorum.

çok şık ve modern diye tanımadığım (inegöl mobilyası yazıyordu) bir mağazadan mobilya aldık. çok iyi oldu. 2 yıl içinde göçtü:1:. salon takımında koca çizik vardı yaptırın diye gönderdik, boyatıp geri göndermişler. aynalar tehşirde beyendiğim gibi gelmedi. çok kavga etti eşim ama en son yalan söylediler. başında ben olsaydım öle olmazdı. eşim işte....

şimdi ise yataş enzadan bir model beyendik ama nasıldır bilmiyorum.

Hayırlısı bakalm cnm bizede oldu aynısı malesef hemde tanıdıktan ..

kaliteli mobilya ancak gerçek ağaçtan elde edilir. yukarıda saydıklarınız panel mobilya denilen türden mobilya satan markalar. mudo, kervan gibi mağazalardaki bazı mobilyalar dediğim gibi mdf, sunta suntalem kullanılmamış gerçek ağaçtan yapılmadır. bunun harici mobilyacılar sitelerinde bu tip mobilyalara daha kolay rastlarsınız. fiyatları da 10 binden başlar.

fatih kıral, sherwood gibi markaların da masif mobilya satan markalar bildiğim kadarıyla.

Hayırlısı bakalm insALLAH bizde uyguna buluruz ama bu söledigin fiyatlar baya pahalı fiyatlar cnm :))

Merhaba canlar mobilya bölümünde Köse koltuk takımı paylasmak istedim sizlerle benim hoşuma gitti farklı hem tarz hem degişik hemde bana sanki temizligi kolay gibi geldi ama Konforu ve Kalitesi nasıldır bilmem.. ama egilerek altını silmekle ugrasılacak brsey degil cünkü alti mobilya kaplı :)

big_91094855ekn.jpg

FO,991,99,royal-kose-takimi-modern-kose-takimlari-066.jpg

Düşüncelerinizi alayım lütfen Kızlar :))

bellona mobilyamı 8 senedir kullanıyorum maşallahı var.Yeni yeni yıpranmaya başladı.Tepe home salon takımı ise 1 senede dikiş yerlerinden attı ve oturma yerlerinin süngerleri çöktü.:47:

bellona mobilyamı 8 senedir kullanıyorum maşallahı var.Yeni yeni yıpranmaya başladı.Tepe home salon takımı ise 1 senede dikiş yerlerinden attı ve oturma yerlerinin süngerleri çöktü.:47:

Tepe Home de kaliteli saniyordum demekki okadarda degilmiş cnm cok sagol :)

selam bizde evlenirken cok yer dolastik. bahsettiginiz mobilyacilarin ürünleri birbirlerine benziyor. bu cok rahatsiz edici. biz biraz daha spor ve rahat bisey olsun istedik o yuzden gittik herseyi ikeadan aldik. ikeanin tek dezavantaji nakliye ve montajin pahali olmasi. ama gercekten cok uyguna aldik, cunku her bütceye hitap edecek seyler var.

1900 liraya, 3 kisilik koltuk, 2 kisilik koltuk ve bitane berjer aldik

selam bizde evlenirken cok yer dolastik. bahsettiginiz mobilyacilarin ürünleri birbirlerine benziyor. bu cok rahatsiz edici. biz biraz daha spor ve rahat bisey olsun istedik o yuzden gittik herseyi ikeadan aldik. ikeanin tek dezavantaji nakliye ve montajin pahali olmasi. ama gercekten cok uyguna aldik, cunku her bütceye hitap edecek seyler var.

1900 liraya, 3 kisilik koltuk, 2 kisilik koltuk ve bitane berjer aldik

tşk ederm cnm.. peki kalitede nasil?

Back
X