merhaba canım hayırlı olsun.düğün sezonu diye birşey var bu havalar ısınmaya başlayınca açılıyor.ve bütün mobilya mağazaları bangır bangır reklam yapıyorlar düğün kampanyası diye.böyle birşey yok kış sezonu boyunca yatan malları indirime koyup kampanya diye satıyorlar.2011 ekim ayında okadar çok yer gezdimki mobilya ile ilgili istanbulda gezmediğim mobilya çarşısı, mağaza, spotçu kalmadı. en son eşimle atladık gittik inegöle neticede burayada inegölden geliyor. niye ben üreticisinden aldığı fiyata kattığı kira parasını da ödeyeyim ki.İnegöldede birçok yer gezdim sana tavsiyem ahşap diye satılan ayaklara dikkat plastik olmasın.kumaşının kalitesine dikkat et.süngerler zamanla çökmesin buda malzemelerin hep kaliteli kullanılması ile alakalı.spotçulara mal veren üreticileri seçme çünkü spotculara ucuzdan satmak için malzemeyi düşük kalitede kullanıyorlar.ben inegölde son durağım olan bir mobilya ve sandalye üreticisinden aldım.malzemesinin kalitesi üründen anlaşılıyordu zaten.sana saydığım bütün özelliklerede sahip.girdim takımımı yerinde gördüm cıvıl cıvıl içime sindi aldım.muhatap bulmakta hiç sıkıntı çekmedim.nakliye ve ulaştırma konusunda da.sağolsunlar çok ilgilendiler.1,5 senedirde kullanıyorum çokta memnunum. sana ve başka arkadaşlara yardımcı olursa kendi aldığım yerin numarasını veriyim size.yer inegölde kabba mobilya tel : 0532 248 35 38