Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya magazaları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
merhabalar arkadaşlar. mayısta düğünüm var. evimize mobilya alışverişi yapacağız ama karar veremedim buradaki mağazalardan. İstanbul Avcılarda ikamet ediyorum. İstanbulda Başka önerebileceğiniz yerler var mı ? MAsko pahalı diyor herkes, o yüzden gitmiyorum :S

Allah tamamına erdirsin, herkes masko modoko karşılaştırmış ikisini de iyi ßilirim fiyat olarak pek farklı değiller taßiki her ikisindede kaliteli mağaza var fiyatı yüksek olan ßirde düşük kaliteli yerler var, isim vermem uygun olmaz taßiki. çokk meşhur ßazı markalar vardır sunta malları fahiş fiyatlara sataßiliyorlar isim yaptıkları için ama mdf, ahşap ürünleri o fiyata satamayan firmalar da var. sunta malı mdf diye satanlar da var :) herkes kaliteli malı uygun almak ister onun için tavsiyem modoko içindeki mağazalara üretim yapan imalatçılar var ßuralarda dudullu tarafında modoko civarı oluyor zaten. fetih mahallesi de ßu tip ßölgelerden ßiri.
ßen döşemelik kumaş ve perde işiyle uğraşıyorum dolayısıyla ßu tip imalatçı çok tanıdığımız var. ihtiyacı olanları yönlendireßiliriz.

Country tarzı mobilya düşünüyorum. Tv ünitesi, konsol, masa ve sandalye. Ama malumunuz bu tarzdaki mobilyalar oldukça pahalı. Yatak odam içinde alacağım birşeyler. Düğünüm 3 ay sonra, evimiz bitmek üzere. Artık mobilyalara başlamak lazım.
Ayrı ayrı yaptırabileceğim ya da takım olarak alabileceğim ancak uygun fiyatlı firmalar var mı önerebileceğiniz. Piyasadaki conutry tarz mobilyalar el yakıyor. Cevabınızı bekliyorum. Özelden henüz mesaj atamıyorum.
Sevgiler.

Arakdaşlar masko modoko modesa odesa uğraşmak yerine oturun bilgisayar başına buraların web sitelerine girin oradan tarzınıza ve bütçenize uygun mağazaları belirleyin ve direk oralara gidin
bir çok arkadaşımız öyle yaptı gayette menmunler ... Küçük bir tavsiye

firma öğrenmek isteyenler mesaj atsın adreslerini vereyim ..

Eski bir mesajınızda Masko için firma ismi verebilirim demişsiniz. Country tarzı mobilya düşünüyorum. Tv ünitesi, konsol, masa ve sandalye. Ama malumunuz bu tarzdaki mobilyalar oldukça pahalı. Yatak odam içinde alacağım birşeyler. Düğünüm 3 ay sonra, evimiz bitmek üzere. Artık mobilyalara başlamak lazım.
Ayrı ayrı yaptırabileceğim ya da takım olarak alabileceğim ancak uygun fiyatlı firmalar var mı önerebileceğiniz. Piyasadaki conutry tarz mobilyalar el yakıyor. Cevabınızı bekliyorum. Özelden mesaj atamıyorum henüz.
Sevgiler.

arkadaşlar modoko'da akabe mobilya ya da beys mobilya diye bilinen bir firma var. tarzları, kalitesi, verdikleri sözü tutma konusunda çok iyiler. herkese tavsiye ederim mutlaka gidin. söyledikleri gün mobilyamı teslim ettiler, verdikleri bütün sözlerde durdular ve çok iyi indirim yaptılar. çok araştırdık eşimle ve bir sürü hayal kırıklığından sonra nihayet bu firmada mobilya işimizi sağlıklı bir şekilde hallettik.

ürünlere baktığınızda kalitesi kendini ilk bakışta belli etmesi lazım. gerisi zaman kaybı. masko da richmond brooks diye bir yer var. oradan daha iyisini bulamazsınız. biz atölyelerini gezmiştik. insan etkileniyor. emek veriyorlar, malzemeden kaçmıyorlar.

Sevil hanımcığım bir baktım yorumumun üzerinde sizin yazınız var :))) ben de sizin tavsiyenizle oraya gitmiştim :)) yazınıza, emeğinize sağlık. :KK9:

Back
X