- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi notdefteri2_
Iki arasinda ahsap olan daha iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş..koltuklarım buna benziyor, yemek odasında çok kararsızımoturma odam bu: ama renkleri farklı tabi.. kayınvalideme de elektronik sistemlisinden aldık bu sene. oturduğun yerden bir dğümeye basıyorsun koltuk oluyor yatak.
https://www.engince.com.tr/destrey-koltuk-takimi
diğer mobilyaları masko atalardan almıştım ama nette bulamadım modelini.
Rahat, spor ama basit olmayan bir tarz istiyorumEvdeki genel tarz nasil?
Harikasınız çok sağolunAhsap istiyorsan sana fiyatlariyla birkac tane begendigimi atiyim
Eki Görüntüle 2030811 Eki Görüntüle 2030812 Eki Görüntüle 2030813 Eki Görüntüle 2030814
İnstagramda dekoroda diye bi sayfa var orda daha değişik modeller var mesela üstü ahşap kendi beyaz. Burdaki model çok basit.O kadar çok baktım ki, yeni modellerin hepsi bu ahşap gibi olan. Doğala yönelik çalışmış her yer
AyşenazzzzzAhsap istiyorsan sana fiyatlariyla birkac tane begendigimi atiyim
Eki Görüntüle 2030811 Eki Görüntüle 2030812 Eki Görüntüle 2030813 Eki Görüntüle 2030814
Hic sorma hic. Subata kaldim o zaman kazanirim insallah.Ayşenazzzzz
sen sınava çalışmama kararı mı aldın?
Alacaksan 2 numara ama toz tutuyor diyorlar sen bilirsin ahşap da fena değilHangi yemek odasıbugün almak zorundayım
ahsap silsende 5 dakka sonra toz oluyo beyazda süre uzuyo en azındanbeyaz tozu çok belli ediyor. ahşap olanı tercih edin bence