• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim yavaş mi yükseliyor acil bakar mısınız

Saol canım ne güzel yorum . Şu süreçte bizi endişeye sokan çok şey var. Hamileyiz diye sevinemiyoruz bile. Heran kimyasala dönebilir diye. Benim adet günüm pazar. Hala sanki pazar adet olacakmış gibi korkuyorum. Erken öğrenmek çok büyük eziyetmiş
Evet bende üç gün önce öğrendim benimde şuan ki aklım olsa bir hafta geçmesini beklerdim ama sağlıklı olsunda önemli değil canım stresine korkusunada razıyım gerçekten 🥲

Sağol canım doktor 500 600 olması gerektiğini söyledi beni korkutttu
Öyle saçmalık mı olur ya 500 600 ne oluyormuş zaten 27 değerle öğrenmişsin 2.03 gün sonra kan vermişsin 500 600 olamaz ki ikiye katlaması gerekiyor veya /60katlar değerlerin güzel artarsa bence doktorunu değiştir

Öyle saçmalık mı olur ya 500 600 ne oluyormuş zaten 27 değerle öğrenmişsin 2.03 gün sonra kan vermişsin 500 600 olamaz ki ikiye katlaması gerekiyor veya /60katlar değerlerin güzel artarsa bence doktorunu değiştir
Canım İnanki bende şok oldum doktor 1 dakikada tüm sevincimi aldı
Ben acilde veriyordum yükselişi kontrol etmek için ama bu sefer kadın doğum doktoruna randevu alıp gideceğim orda takip edicem

Ben acilde veriyordum yükselişi kontrol etmek için ama bu sefer kadın doğum doktoruna randevu alıp gideceğim orda takip edicem

Bende özel de yaptırmıştım ilk ikisini ama pahalı. Sağlık ocağında da geç çıkıyor. Birde sağlık ocağında ki doktor biz Burda 1000 kere- 1500 kere gebelik tanısı koyuyoruz dedi. O yüzden pek gitmek istemiyorum oraya :) Acil de sıra alıp mı bekliyorsun canım. Nasıl oluyor muayene mi oluyorsun.

IMG_3359.webp

Benim şuan artış böyle inşallah artarak devam eder. 2 senedir istiyordum tüp bebeğe başlayacaktım

Bende özel de yaptırmıştım ilk ikisini ama pahalı. Sağlık ocağında da geç çıkıyor. Birde sağlık ocağında ki doktor biz Burda 1000 kere- 1500 kere gebelik tanısı koyuyoruz dedi. O yüzden pek gitmek istemiyorum oraya :) Acil de sıra alıp mı bekliyorsun canım. Nasıl oluyor muayene mi oluyorsun.
Canım benim o gün karın ağrım ve mide bulantım çok vardı sıra alıp doktora da şikayetlerimi söyleyip hamilelik şüphem olduğunuda söyledim oda kendi hemen bakalım dedi
Dün gittiğimdede yine şikayetlerimin geçmediğini ve ilk gittiğimde doktorun sınırda dediğini söyledim yine kendi tekrarlayalim dedi

Canım peki cumartesi versem kaç olması gerekiyor yada pazartesi verdiğimde
Canım eğer 2 katı artarsa cumartesi 160, pazartesi 320 olur :)
Ama %60 artış da yeterli olur. Bi de aynı yerlerde vermeye çalışsan iyi olur laboratuvar farkı da olabiliyor endişe etme yani
O yüzden sen yüreğini ferah tut sağlıkla artacak inşallahh 🙏🏻🙏🏻
Zaten bi iki defa daha iyi arttığını görünce sürekli vermene gerek yok. Tahmini 3bin-5bin olunca kadın doğum doktoruna gitmelisin ☺️

Yok canım ben aşılama olmuştum. 11 gün sonra gece idrarda bi bakayım dedim erken test te silik çizgi gördüm gece 3 te gittim baktırdım 14 dü sonra 2 gün sonra akşam 23.30 da baktırdım. O yüzden 1 gün müş gibi gözüküyor ama 44 saat geçmişti. Birde benim karnım hala ağrıyor sanki ve acayip uyuyorum sende varmı belirtiler

Canım eğer 2 katı artarsa cumartesi 160, pazartesi 320 olur :)
Ama %60 artış da yeterli olur. Bi de aynı yerlerde vermeye çalışsan iyi olur laboratuvar farkı da olabiliyor endişe etme yani
O yüzden sen yüreğini ferah tut sağlıkla artacak inşallahh 🙏🏻🙏🏻
Zaten bi iki defa daha iyi arttığını görünce sürekli vermene gerek yok. Tahmini 3bin-5bin olunca kadın doğum doktoruna gitmelisin ☺️
Canım inşallah iki katı artarda rahatlarım o zaman tekrar acilde vereyim ona göre hareket ederim eğer yükseldiyse birdaha vermeyi düşünmüyorum bir hafta bekleyip kadın doğuma giderim

Yok canım ben aşılama olmuştum. 11 gün sonra gece idrarda bi bakayım dedim erken test te silik çizgi gördüm gece 3 te gittim baktırdım 14 dü sonra 2 gün sonra akşam 23.30 da baktırdım. O yüzden 1 gün müş gibi gözüküyor ama 44 saat geçmişti. Birde benim karnım hala ağrıyor sanki ve acayip uyuyorum sende varmı belirtiler
Canim benimde yumurtlamadan sonra 10. Gün karnım ve belim çok ağrıdı ayakta duramıyordum bir iki saat sonrada mide bulantım başladı sabaha kadar hiç geçmedi bende mide bulantisindan şüphelenip erken gebelik testi yaptım koyu çıktı sonra ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girdi dünden beri biraz geçti ama hala ara ara belim ve karnım ağrıyor birde ben afedersin çok sık tuvalete cikiyorum internette buda belirti yazıyor ama bilemiyorum

O doktor kafayı yemiş senin değerin 500 çıkması için yani 100 küsür lerde falan öğrenmen lazımdı haftaya da gel kalp atışını duyalım desemiş manyak mıdır nedir ya öyle saçmalık mı olur ya ben de 30 birle öğrendim 31 mi 32 mi tam hatırlayamıyorum aradan 10:15 gün sonra kese mi gördüm sonra bir hafta geçti üzerine kalp atışını duydum doktor çok önemli tabi bu süreçte bunu herkes biliyor ya iki kat artar sen değerlerin hep aynı saatte ver hiç saatini şaşırtma zaten bu kese görene kadar kanla devam ondan sonra zaten kan falan vermeyeceksın ama kendini en yakın zamanda başka bir doktor bul mutlaka iyice araştır bak çünkü hamilelikte doktor çok önemli herkes farklı bir şey söylüyor ben iki tane değiştirdim şu an çok şükür çok memnunum ilk gittiğim doktor bana işte bebek sağlıklı değil dedi Doktorumu değiştirdim hiçbir sorun yok dedi yani kalp atışını duydum diğerine kalsaydı şu an canlı canlı belki çocuk ölmustu etrafından tavsıye al doktor ıcın sen canını emanet ediyorsun bu senin için her şeyden daha önemli tebrik ederim bu arada❤️

O doktor kafayı yemiş senin değerin 500 çıkması için yani 100 küsür lerde falan öğrenmen lazımdı haftaya da gel kalp atışını duyalım desemiş manyak mıdır nedir ya öyle saçmalık mı olur ya ben de 30 birle öğrendim 31 mi 32 mi tam hatırlayamıyorum aradan 10:15 gün sonra kese mi gördüm sonra bir hafta geçti üzerine kalp atışını duydum doktor çok önemli tabi bu süreçte bunu herkes biliyor ya iki kat artar sen değerlerin hep aynı saatte ver hiç saatini şaşırtma zaten bu kese görene kadar kanla devam ondan sonra zaten kan falan vermeyeceksın ama kendini en yakın zamanda başka bir doktor bul mutlaka iyice araştır bak çünkü hamilelikte doktor çok önemli herkes farklı bir şey söylüyor ben iki tane değiştirdim şu an çok şükür çok memnunum ilk gittiğim doktor bana işte bebek sağlıklı değil dedi Doktorumu değiştirdim hiçbir sorun yok dedi yani kalp atışını duydum diğerine kalsaydı şu an canlı canlı belki çocuk ölmustu etrafından tavsıye al doktor ıcın sen canını emanet ediyorsun bu senin için her şeyden daha önemli tebrik ederim bu arada❤️
Allah bağışlasın canım maşallah 🧿 teşekkür ederim 🤍 bende kendimi stres yapmak istemiyorum canım zaten ben ilk kan tahlilinden sonra iki hafta sonra için kadın doğuma randevu almıştım gittiğimde keseyi direk görmek istediğim için bu kan tahlilinde artısi merak ettiğim için verdim ama pazartesi verip eğer iyi olursa bir hafta vermeyi düşünmüyorum çünkü insan böyle çok stres oluyor

Back
X