- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 198
- Konu Sahibi notdefteri2_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok severim yaa ikea mi burasiHangi yemek odasıbugün almak zorundayım
Siz nasıl bir şey bakardınız?Cok severim yaa ikea mi burasi
Ikisinin tarzlari cok farkli evin kalan kisimlarina gore degisir. Cok da icime sinmediler acikcasi.
Bu çok hoş...
beyaz tozu çok belli ediyor. ahşap olanı tercih edin benceHangi yemek odasıbugün almak zorundayım
O kadar çok baktım ki, yeni modellerin hepsi bu ahşap gibi olan. Doğala yönelik çalışmış her yerİllaki bu ikisinden biri olacaksa beyaz olan derim.
Ama başka yerlere bakma imkanınız varsa çok daha hoş modeller var.
Bir kere alınıyor sonuçta acele etmeyin,içinize sinen bir takım olsun.
Ankara'da olduğum için seçme alanım dar..bütçe çok abartı olmadıkça sorun değil. Tavsiye resim atabilir misiniz, spor şık olsun istiyorumCanım hayalindeki evin konsepti nedir ? Ben geçen sene evlendim. country yatak odası düşünnüyordum içime sinen model olmadı. Sonra baktımki modern tasarımlar çok kullanışlı vazgeçtim raylı sistemleri var içine gömülen tvlleri var filan beyaz takımlar şimdi bana yeni doğan cocuk odalarını hatırlatıo. ileride cocuguna oda yaptırmak ıstersen hep beyaz olacak evin, bir de bunun temizliği var. kiri çok gösterir.
Misal misafir odam modern, oturma odam retro modern karışımı. geçen sene bir sürü mağaza gezdim maskodan aldım zaten tüm eşyalarımı oradan duydugum artık beyazlar tercih edilmiyormuş. zaten evi zengin gösteren de hakiki odundan yapılan mobilyalar. Geçen sene tüm mobilya mağazaları ilk fotodaki tarzda renkte ürünler yapmıştılar. ama dediğim gibi hayallerin önemli olan.
Engince de çok güzel şeyler var, oturma odamı oradan almıştım. Çokta kullanışlı takımları.. tabi bütceni bilmiyorum.Hayırlısı olsun.
Evdeki genel tarz nasil?Siz nasıl bir şey bakardınız?