• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobil uygulama

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
Kızlar mobil uygulamadan forma bağlanmıyor um 2 gündür girince diyor bu uygulama Tapatalk üzerinden kaldırılmıştır falan :(

Kızlar mobil uygulamadan forma bağlanmıyor um 2 gündür girince diyor bu uygulama Tapatalk üzerinden kaldırılmıştır falan :(
malesef pc dende girsen form baştan sona yenilenmiş
alışmaya çalışıyoruz hepimiz
işimiz zor
henüz mobil uygulamalara yansıması mümkün değildir diye düşünüyorum
ayrıca her telefon modeli de destewklemeyecektir

eskı halide benım tel tarafından desteklenmıyordu..

sımdi ooohh,fink atıyorum,kk da..cılgınlar gibi

Merhaba,
yeni siteye tapatalk vb mobil uygulamalardan girmenize gerek yok, artık mobil uygulamalarda olmayacak bildiğim kadarıyle.
Bu yazılım mobil cihazlardan rahatça girmenize elverişli, tarayıcılarınıza Kadınlar Kulübü yazıp girebilirsiniz.

Merhaba,
yeni siteye tapatalk vb mobil uygulamalardan girmenize gerek yok, artık mobil uygulamalarda olmayacak bildiğim kadarıyle.
Bu yazılım mobil cihazlardan rahatça girmenize elverişli, tarayıcılarınıza Kadınlar Kulübü yazıp girebilirsiniz.

mune abla site pcde çok hızlı evet ama mobilde çok yavaş ve kasıyor sanırım bu da zamanla hallolur değil mi

mune abla site pcde çok hızlı evet ama mobilde çok yavaş ve kasıyor sanırım bu da zamanla hallolur değil mi

Ablacım düzelir, siz siteye girişte, siteye girdikten sonra kullanımda yaşadığınız aksaklıkları tespit edip http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-106 bu linke yazın, hepsiyle ilgilenirler.

Hemen hemen 1, 1,5 aydır test ediliyordu ama aktif olarak 2 gündür bu yazılımı kullanıyoruz, ilk başlarda birtakım aksaklıklar olması doğal, dün herkes gülümsemeler yok diyordu, bakın bugün eski sitede kullandıklarımızdan daha fazlası eklenmiş.

Çok ciddi bir emek ve zaman harcıyorlar, senin için demiyorum ama genel olarak hepimiz yöneticilerimize destek olalım ki onlarda gönül rahatlığıyla yeni sitemizi bizim için güzelleştirsinler.
Kaç gündür uykusuzlar Allah bilir, düşünün ki 600 bine yakın konu, 30 küsür milyon mesaj, 400bin üzerinde üye aktardılar buraya ve ayrıca sizlerden gelen soru ve sorunları çözmeye çalışıyorlar, siteyi alışkın olduğunuz standartlara endekslemek için uğraşıyorlar.
Teknik bilgim yetersiz olduğundan bende yardımcı olamıyorum, sizler gibi bekliyorum, işlerini biraz kolaylaştıralım.
Gördüğümüz aksaklıkları listeleyip yazalım olur mu:KK66:

Ablacım düzelir, siz siteye girişte, siteye girdikten sonra kullanımda yaşadığınız aksaklıkları tespit edip http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-106 bu linke yazın, hepsiyle ilgilenirler.

Hemen hemen 1, 1,5 aydır test ediliyordu ama aktif olarak 2 gündür bu yazılımı kullanıyoruz, ilk başlarda birtakım aksaklıklar olması doğal, dün herkes gülümsemeler yok diyordu, bakın bugün eski sitede kullandıklarımızdan daha fazlası eklenmiş.

Çok ciddi bir emek ve zaman harcıyorlar, senin için demiyorum ama genel olarak hepimiz yöneticilerimize destek olalım ki onlarda gönül rahatlığıyla yeni sitemizi bizim için güzelleştirsinler.
Kaç gündür uykusuzlar Allah bilir, düşünün ki 600 bine yakın konu, 30 küsür milyon mesaj, 400bin üzerinde üye aktardılar buraya ve ayrıca sizlerden gelen soru ve sorunları çözmeye çalışıyorlar, siteyi alışkın olduğunuz standartlara endekslemek için uğraşıyorlar.
Teknik bilgim yetersiz olduğundan bende yardımcı olamıyorum, sizler gibi bekliyorum, işlerini biraz kolaylaştıralım.

adminlerimize çok teşekkür ederizz zaten sitem etmiyordum ablacım söyleyeyim dedim konusu gelmişken sadece tamam öyle yapalım :KK52:

adminlerimize çok teşekkür ederizz zaten sitem etmiyordum ablacım söyleyeyim dedim konusu gelmişken sadece tamam öyle yapalım :KK52:
Yok sitem ettin demedim ablacım, farkındaysan genel olarak söyledim, Kazen ve ekibin günlerdir neler yaptığını bilin istedim çünkü Kazen dile getirmez pek:KK66:

Merhaba,
buna rağmen ben telefondan girerken çok ağır oluyor ve sinir oluyorum.. ama değişen bişey var iş yerinde giremiyordum sistem izin vermiyordu .. bugün rahatça geziyorm inşallah böyle devam eder :)

Yeni versiyosunu nerden yuklicem google playdn çıkmıyor :(

Ben eskidende uygulama indirmemiştim direk netten giriyordum..
Şimdide öyle yapıyorum canım gayet hızlı ve çok iyi olmuşş:D
İsteklermizde yavaş yavaş yerine getiriliypr maşallah adminlere bıkmadan usanmadan çalışıyorlarEn Büyük KK

mobil.uygulamalardan giremeyecez mi yani artik ben telden internetten girdigim zmn cok kasiyo bence mobilden de girilsin yoksa halimiz harap :-(:-(

Lutfen yardım edın kesınlıkle telden mobıl uygulamadan gıremıyorum kk neden boyle oldu:KK42:

Direkt tarayıcıdan giriş yapın siteye.

mobil.uygulamalardan giremeyecez mi yani artik ben telden internetten girdigim zmn cok kasiyo bence mobilden de girilsin yoksa halimiz harap :-:)-(
Mobil uygulamalar kullanılmıyor, ilerde ne olur bilemem ama:KK66:

Back