Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef pc dende girsen form baştan sona yenilenmişKızlar mobil uygulamadan forma bağlanmıyor um 2 gündür girince diyor bu uygulama Tapatalk üzerinden kaldırılmıştır falan![]()
aynen bende tabletten giremiyorum çok can sıkıcı bir durum.Kızlar mobil uygulamadan forma bağlanmıyor um 2 gündür girince diyor bu uygulama Tapatalk üzerinden kaldırılmıştır falan![]()
aynı hata bende de var:)Kızlar mobil uygulamadan forma bağlanmıyor um 2 gündür girince diyor bu uygulama Tapatalk üzerinden kaldırılmıştır falan![]()
Merhaba,
yeni siteye tapatalk vb mobil uygulamalardan girmenize gerek yok, artık mobil uygulamalarda olmayacak bildiğim kadarıyle.
Bu yazılım mobil cihazlardan rahatça girmenize elverişli, tarayıcılarınıza Kadınlar Kulübü yazıp girebilirsiniz.
mune abla site pcde çok hızlı evet ama mobilde çok yavaş ve kasıyor sanırım bu da zamanla hallolur değil mi
Ablacım düzelir, siz siteye girişte, siteye girdikten sonra kullanımda yaşadığınız aksaklıkları tespit edip http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-106 bu linke yazın, hepsiyle ilgilenirler.
Hemen hemen 1, 1,5 aydır test ediliyordu ama aktif olarak 2 gündür bu yazılımı kullanıyoruz, ilk başlarda birtakım aksaklıklar olması doğal, dün herkes gülümsemeler yok diyordu, bakın bugün eski sitede kullandıklarımızdan daha fazlası eklenmiş.
Çok ciddi bir emek ve zaman harcıyorlar, senin için demiyorum ama genel olarak hepimiz yöneticilerimize destek olalım ki onlarda gönül rahatlığıyla yeni sitemizi bizim için güzelleştirsinler.
Kaç gündür uykusuzlar Allah bilir, düşünün ki 600 bine yakın konu, 30 küsür milyon mesaj, 400bin üzerinde üye aktardılar buraya ve ayrıca sizlerden gelen soru ve sorunları çözmeye çalışıyorlar, siteyi alışkın olduğunuz standartlara endekslemek için uğraşıyorlar.
Teknik bilgim yetersiz olduğundan bende yardımcı olamıyorum, sizler gibi bekliyorum, işlerini biraz kolaylaştıralım.
Gördüğümüz aksaklıkları listeleyip yazalım olur mu![]()
Yok sitem ettin demedim ablacım, farkındaysan genel olarak söyledim, Kazen ve ekibin günlerdir neler yaptığını bilin istedim çünkü Kazen dile getirmez pekadminlerimize çok teşekkür ederizz zaten sitem etmiyordum ablacım söyleyeyim dedim konusu gelmişken sadece tamam öyle yapalım![]()
buna rağmen ben telefondan girerken çok ağır oluyor ve sinir oluyorum.. ama değişen bişey var iş yerinde giremiyordum sistem izin vermiyordu .. bugün rahatça geziyorm inşallah böyle devam eder :)Merhaba,
yeni siteye tapatalk vb mobil uygulamalardan girmenize gerek yok, artık mobil uygulamalarda olmayacak bildiğim kadarıyle.
Bu yazılım mobil cihazlardan rahatça girmenize elverişli, tarayıcılarınıza Kadınlar Kulübü yazıp girebilirsiniz.
bende de aynıKızlar mobil uygulamadan forma bağlanmıyor um 2 gündür girince diyor bu uygulama Tapatalk üzerinden kaldırılmıştır falan![]()
Yeni versiyosunu nerden yuklicem google playdn çıkmıyor![]()
Ablacım düzelir, siz siteye girişte, siteye girdikten sonra kullanımda yaşadığınız aksaklıkları tespit edip http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-106 bu linke yazın, hepsiyle ilgilenirler.
Hemen hemen 1, 1,5 aydır test ediliyordu ama aktif olarak 2 gündür bu yazılımı kullanıyoruz, ilk başlarda birtakım aksaklıklar olması doğal, dün herkes gülümsemeler yok diyordu, bakın bugün eski sitede kullandıklarımızdan daha fazlası eklenmiş.
Çok ciddi bir emek ve zaman harcıyorlar, senin için demiyorum ama genel olarak hepimiz yöneticilerimize destek olalım ki onlarda gönül rahatlığıyla yeni sitemizi bizim için güzelleştirsinler.
Kaç gündür uykusuzlar Allah bilir, düşünün ki 600 bine yakın konu, 30 küsür milyon mesaj, 400bin üzerinde üye aktardılar buraya ve ayrıca sizlerden gelen soru ve sorunları çözmeye çalışıyorlar, siteyi alışkın olduğunuz standartlara endekslemek için uğraşıyorlar.
Teknik bilgim yetersiz olduğundan bende yardımcı olamıyorum, sizler gibi bekliyorum, işlerini biraz kolaylaştıralım.
Gördüğümüz aksaklıkları listeleyip yazalım olur mu![]()
Lutfen yardım edın kesınlıkle telden mobıl uygulamadan gıremıyorum kk neden boyle oldu![]()
Mobil uygulamalar kullanılmıyor, ilerde ne olur bilemem amamobil.uygulamalardan giremeyecez mi yani artik ben telden internetten girdigim zmn cok kasiyo bence mobilden de girilsin yoksa halimiz harap :-:)-(