- 28 Kasım 2020
- 904
- 1.573
- Konu Sahibi Strangerthings0
Yine böyle bir iş bulman beş dakikanı almaz ki her yer mağaza kafe market yemek iş ilanıyla dolu belki burdan daha iyi bir yer denk gelirParaya ihtiyacım olduğu için klıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine böyle bir iş bulman beş dakikanı almaz ki her yer mağaza kafe market yemek iş ilanıyla dolu belki burdan daha iyi bir yer denk gelirParaya ihtiyacım olduğu için klıyorum
Habersiz çıkman senin aleyhine olur çünkü ısrarla yine Aynı yere bağladın konuyu sen bilirsin habersiz çok sonuçta zararı bizlere değil. Burada kimse seni linçlemedi herkes iyi kötü doğru yolu anlattı sana ama senin çok enteresan bir kafa yapın varDelilim yok bu yüzden soru açmıştım habersiz çıksam ne olur diye ve linç yemiştiö
Hayor demek istediğim canımı yaktılar ve intikam almak istedimHabersiz çıkman senin aleyhine olur çünkü ısrarla yine Aynı yere bağladın konuyu sen bilirsin habersiz çok sonuçta zararı bizlere değil. Burada kimse seni linçlemedi herkes iyi kötü doğru yolu anlattı sana ama senin çok enteresan bir kafa yapın var
Çok haklısınız yaşayarak öğrendim..şimdi ise ne yapcağımı bilmiyorumMobbingden daha ziyade sizin yüz göz olmanızdan kaynaklı hepsi.
Müdürünüzle arkadaş olmak yapılacak en büyük hata. Değil müdür iş arkadaşından dış arkadaş olmaz.
kaç yaşındasınız? neden izin veriyorsunuz size öyle davranmalarına? neden ağlayıp kendinizi güçsüz duruma düşürüyorsunuz? sessiz sakin cevap veremeyen bir yapınız sanırım. ayrılın bir an önce. başka iş mi yok sanki?5 aydır çalışıyorum yemek sektöründe. Ama sürekli yavaşsın, bir şey yapamıyorsun diyip dalga geçiyorlar. Müdür olacak çocuk zaten full benle dalga geçiyor. Dudak dolgusu yaptırmıştım eridi bunamı para verdin bir işe yaramadı vs gülüyorlar ben ağlayıncada sen gayet iyi yapıyorsun diye teselli edip gene dalga geçiyorlar. Zaten 10 11 saat çalıştırıyorlar zoruma gidiyor artık.Bugünde işten çıkacağımı düşündüğümü söyledim arkadaşlarıma.Hemen müdürlerin kulağına gitmiş çıkcakmısın dediler evet neden dedim he çıkcaksan erkenden çık diyip dalga geçiyor.Paraya ihtiyacım var hatta çoğu şeyimi işim sayesinde kazandım kazanıyorum ama sürekli dalga geçilmesi işe yaramaz görülmekten sıkıldım artık..Herkes her işte iyi değil ama anlamıyorlar