Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mllhl ben senin gelinliğine bayıldım ve çok yakışmış gelinliğin modelini aldım bende o tarz bişey düşünüodum çok güzel bir fikir oldu benim için sanada çok yakışmış ama:)
Rabbim agız tadınızı bozmadan hayırlısıyla oturmayı nasip etsin inşallah..
ev cok güzel döşemesi falan ..:) imrendim ..:)
Allah bizlere de böyle güzel evler nasip etsin..
Yuvanız şen olsun inşallah..:)
yemek takımını ve kahvaltı takımını çok beğendim allah güle güle kulanmyı nasip etsin :) yemek takımının ve kahvaltı takımının markasını öğrenebilirmiyim:?
Arkadasım oncelıkle cok begendım rabbım huzurlar versın
yemek takımlarının tumunu cok begendım ozellıkle catal kasık takımın cok hos bızde yenı evlenecek kardesıme bakıyoruz markasını yazarsan mutesekkır olurum aeo
çeyizin gerçekten çok zevkli ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsın inşallah çok zevkli döşemişsin evini misafir odandaki o bibloları nereden aldın canım ben araştırıyorum ama bulamadım:1no2:
Evin benim hayallerimdeki ev gibi olmuş.Yemek odamız ve yatak odamız aynı:))Yemek takımımız,çatal bıçaklar aynı gibi.Kristak kadehlerin modelini de senden kopya çeksem olur değil mi?Umarım herşey yerleşince benimkide seninki kadar güzel olur.Güle güle kullan.Mutlu ve huzurla kullan inşallah hepsini...