• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mlhll park resimleri :)

ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. evlendim 9 ay bile geçti üstündne hayal gibi :)

canıım çok güzel olmuşşsun allah mutluluğğunuzu daim etsin. burasıı kracabry değğil mi ?

sağol cnaım.evet k.beye yeni yapılan atatürk parkı düğünüm k.beyde olduda senağlama
güzelim bursa dururken :)

canım ya Allahım yüzünüzdeki gülücükleri hiiçç eksik etmesin.bişey sorucam ya bende böle doğal çektirtmek istiyorum da gülmeyin kızlarr :DDD nasıl çektirdiniz düğüne giderken mii

gelin alıcıdan erkek evine geldik daha düğüne vardı yemek filan yedik ondan sonra çektirmeye gittik yakındı park. ordan sonrada düğüne :)

güzelim resımler cok güzel.sen ayrı bı güzelsin ama o bel ne öyle yandan durduğun bı resımde kırılacak gıbısın:D evlılık yarar ınsallah formunu bozmadan düzelirsin.bıde gelınlığın cok güzelmiş. Allah mesut etsın:nazar:

yeni gördüm bu yorumu ve gülümsedim evet kilo alamayan biriydim 47 kiloyum gelinliğin içinde :) 9 ay oldu evleneli ve 57 kiloyum.evlilik yarar inş.demişsiniz ya yaradı baya bi :) teşekkürler :)

cnmmm 4-4lük bi gelin olmuşsun mşlh:)çeyizinede baktım daha demin:)herşey gönlünce olsun yüzün gibi güzel olsun inş:)

ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. evlendim 9 ay bile geçti üstündne hayal gibi :)

sağol cnaım.evet k.beye yeni yapılan atatürk parkı düğünüm k.beyde olduda senağlama
güzelim bursa dururken :)

bizde karacabeyde oturuyoruzda kültür parkın karşısında hemn görünce şaşırdım :):)

çok güzel canım allah mutlulugunuzu daim etsin bende dıs mekan istedım fakat kısmet olmadı :( eşim kasılırım dedii dış mekanda :( bahaneydı ya neyseee :)

çok güzel resimler.dış mekan çekimleri daha hoş görünüyor.gelinliğin çok güzel sanada yakışmış.mutluluklar diliyorum.

canım allah mesut bahtiyat etsin maşallah çok yakışmışsınız öncellikler şunu söylemeyliyim o yelpazeyi çok çok beğendim ben onu istiyorum bananeeeeeee opuyorumnanaktan canım çok mutlu olursunuz işallah olumunekankayizsmile

fotoğraflar harika çok doğal çekilmişsnz gelinlik çok yakışmış

resimler,pozlar ve siz hepsi birbirinden güzel olmuş bir ömür mutluluklarr

Fotoğraflarınız çok güzel....Güzel bir gelin olmuşsunuz. Mutluluklar dilerim.

Back