• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mlhll park resimleri :)

gerçekten çok ilginç olmuş.gayet güzel ber çift olmuşsunuz.gelinliğini beğendim cnm. çok güzel ama sen daha güzelsin.mutluluklar dilerim.

cok guzel ya sıradan olmayan yaratici fikirleri cok seviyorum. gelinliğin de cok hosmuş. bir omur boyu mutluluklar

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Ben 25 yılını yaşayan biri olarak ,sizlerede nice mutlu, huzurlu, çocuklarınızın olduğu yıllar diliyorum.

güzelim resımler cok güzel.sen ayrı bı güzelsin ama o bel ne öyle yandan durduğun bı resımde kırılacak gıbısın:D evlılık yarar ınsallah formunu bozmadan düzelirsin.bıde gelınlığın cok güzelmiş. Allah mesut etsın:nazar:

gelınlıgın cok şirinn ben seni unutulmazdakı edaya benzettım son 2 resimde..
bu arada mutluluklar

Birbirinize çok yakışmışsınız bende çok heveslendim resimlerinize Allah nazardan saklasın gördüğüm en uyumlu çiftsiniz. dilerim hep böyle kalırsınız. MUTLULUKLAR :nazar:

canım bayıldım çok hoş olmuşsun güzel pozlar vermişsiniz ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...

canım ya Allahım yüzünüzdeki gülücükleri hiiçç eksik etmesin.bişey sorucam ya bende böle doğal çektirtmek istiyorum da gülmeyin kızlarr :DDD nasıl çektirdiniz düğüne giderken mii

Back