mlhll park resimleri :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
38
Bursa
evet bunlarda profesyonel resimlerimiz.
eşimin arkadaşı fotoğrafçıydı.benimde aklıma bu park geldi stüdyoda çekinmektense açık havada daha orjinal olur die düşündüm :) güzelde oldu sanırım :)
resimlerde hiç photoshop kullanılmadı bu arada gerek duymadılar orjinal halleri yani :)

canım allah mutluluğunuzu daım etsın değişik bır sey olmuş ama şık olmuş.yüzündekı tebessum hıç eksık olmasın

canım çok güzel çıkmışsınız degişik bir resim olmuş....allah mutlulugunuzu daim etsin herşey gönlünüzce olsun....iyi fikirmişşşş

canım çok güzel olmuşsun ömür boyu mutluluklar Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın hep böle gülün inş.

cook güzel zaten diğerlerinide cok beğenmiştim
gelin güzel olunca hepsinde iyi cıkıyor amatör resimlerde dahi a.s.

yelpazene bayıldıımzemuszemus
Allah mutluluğunuzu daim etsin ikinizde çok akışmışsınız birbirinize

mutluluklar canım resimler güzel çıkmış ama biraz daha yakın çekim olsa sanki dah güzel olurdu gibi geldi bana

hepinize çok teşekkür ederim.evet resimler biraz uzak kalmış çeken çok profesyonel değildi sanırım manzara yerine bize odaklansaydı 10 numara olurdu :)

cok farklı bi düşünce ,cok güzell olmuşş:lepi:
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:Saruboceq:

cok hoş
ınş bende acık havada böle orjın bısıler ıstıyorum
mutluluklar cnm cok cok guzelsın cok yakışmışsınız
mutluluklarrrrrrrrr

açık alan iyi bir fikir ama studyo fotoğrafları gibi olmuyor. Biz hem studyoda hemde açık alanda çekim yaptıracağız. Fotoğraflar bir yana, bir ömür boyu mutluluklar :)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…