- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
bele dedin kalbimi çaldın
Bull Bull ben anlamamIşte bunlar hep maydonozluktan. Her konuya yazmaktan.dur bulayım ne yazdın.
Ah sorma yaaa diyeti birakin pskolojmzn sinavdan gectigi bu gunlerde bak bana oyle yaptm hali hazirda bi diyetim yoktu amaEyvallah canın yiyim diyetteyiz zatı buranin çoğu topik sahibi dahil 6. Takımdan firar haberiniz olsun
Siyah incim nasılsın kuzumBende iyiyim şükür
Inşallah tez vakitte geçer . Çıldırmama az kaldı
Heç bişey anlamadım kim kime.dum Duma.bastan okuyup gelsem ben gelene topik kapanır gorhiremSal gitsin be yaa.
Geldik canım
Aaaa sen çok sakincalisin seni kara listeye aldımAh sorma yaaa diyeti birakin pskolojmzn sinavdan gectigi bu gunlerde bak bana oyle yaptm hali hazirda bi diyetim yoktu amayemeye sardik ulkece bu bi gercek
Ay insallah benim koca atanamadı polis oldu. Ahlat agacında da diyo ya polislik icin atanamayan öğretmenlerin bulusma noktası diye.
Ben görmüştüm birkaç yorumunuzu şimdi görünce tekrar hatırladım
Ben Nur, 24 yaşındayım bekarım
Muhtemelen bu topiği tek kpss neferi olarak katılıyoruminşallah atanıp öğretmen olacağıımm
Aynen dostum ya hele ben gezginnn insann ruh hastasi olcaz korona olmayalim diye
Ya işte öyle yapmıcan ne denk geliyosa yazcan.Heç bişey anlamadım kim kime.dum Duma.bastan okuyup gelsem ben gelene topik kapanır gorhirem
Memnun olduuumm MerveeeHayatSevinceGuzel buldumm. Tanışıyorum senle şimdi. 28.5 yaşındayım. Maydonozum. Bebe derdinden o tarz topiklerde çok aktifim. Arada mübarekli topiklere de katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Velkam canım.
Iyiyim çok şükür abla sen nasılsınSiyah incim nasılsın kuzum
Gönül işi olmadan olur mu be. Gel bana anlat dertlendikce. Premium sevgililik döneminden sonra evlendik eniştenle. Kaçıracaktım adamı artık.Memnun olduuumm Merveee
Ben Nur. 24 yaşındayım. Kpss ciyim bu seneişim gücüm o işte bekarım bi de gönül işim var kpss + onun için gelirim dua topiğine
Umarım kabul oluurr bebek dualarınnn
ben daha uyutamadm 2 tane küçük var biri 2 yaşında biri 14 aylkheloo.
etiketlenmisim
geldim.
ancak cocuklari yatmaya yollayabildim. üstün çabalarım sonucu gittiler.uyuduklarindan süpheliyom
Napti sana jerry evini basina mi yijktii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?