Mizahşörler Çıkmazı

Eyvallah canın yiyim diyetteyiz zatı buranin çoğu topik sahibi dahil 6. Takımdan firar haberiniz olsun
Ah sorma yaaa diyeti birakin pskolojmzn sinavdan gectigi bu gunlerde bak bana oyle yaptm hali hazirda bi diyetim yoktu ama yemeye sardik ulkece bu bi gercek

Ay insallah benim koca atanamadı polis oldu. Ahlat agacında da diyo ya polislik icin atanamayan öğretmenlerin bulusma noktası diye.

Memnun olduuumm Merveee

Ben Nur. 24 yaşındayım. Kpss ciyim bu sene işim gücüm o işte bekarım bi de gönül işim var kpss + onun için gelirim dua topiğine

Umarım kabul oluurr bebek dualarınnn

Merhaba kızlar uzun süredir bu sitedeyim bilen bilir az çok 3 senelik evliyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum
Bebiş yapmak için uğraşıyoruz ilk tüp bebek denemesi olmadı ikinciyi denedik oldu kese göründü bebek görünmedi şu an 1 haftalık süreç var önümüzde bebeği görebilecekmiyiz diye bekliyoruz hayat gailesi İşte herkes de farklı

Memnun olduuumm Merveee

Ben Nur. 24 yaşındayım. Kpss ciyim bu sene işim gücüm o işte bekarım bi de gönül işim var kpss + onun için gelirim dua topiğine

Umarım kabul oluurr bebek dualarınnn
Gönül işi olmadan olur mu be. Gel bana anlat dertlendikce. Premium sevgililik döneminden sonra evlendik eniştenle. Kaçıracaktım adamı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…