- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öp oğlunu bnm yerime ☺
Hangi operatör o![]()
Hangisi kızsoyguncu desem anlarsin bence![]()
operim tabi![]()
biz ona kazıksel de diyoruzt...cell:)
Sennn Red e gell ben çok memnunumsoyguncu desem anlarsin bence![]()
operim tabi![]()
Kırmızı arabam yok ama idare etAhah bu oldu![]()
![]()
![]()
Sennn Red e gell ben çok memnunum ☺
Hakkaten mii samdanımbizim evde hiç cekmiyo denedim de bi gram cekmedi nurum:)
esim tt kullaniyo o evin çoğu yerinde cekiyo. depremde çok sorun oldu diye kalmistim ben. ama taşırim artık mecburen![]()
Hakkaten mii samdanım
tt de iyi diye biliyorum. Ama çöktü resmen deprem zamanında. İnşallah daha öyle şeyler olmasın![]()
Evet mesaj gelmişti bana da öyle diye. Ne olacak ya böyle samdanım. Geçse gitse artık.bakalım artık nurum. Coronadan çağrı operatörleri de yok sanırım![]()
Bi rahat koymadınız uykumda bende diyorum sabah sabah kim bu densizler benim adımı anıyoooo 10 dk erkencisin
bekliyoruz
Hadi sende kalk kalk![]()
Ahahhaha gece 3 te yattık unuttunuz mune kadar erken geldin kız öyle![]()
birden önce bekleyen yoktu seni zepra
pusularin kadını![]()
Ahahhaha gece 3 te yattık unuttunuz mu9 saat uyku bi yetişkine göre normal değil mi
![]()
çakal geri döndü![]()
Buda mı gol değil aslında 11:30 da kalktım 8.5 saat oluyo ama gene kurtarmıyor tühhh6 ile 8 yetişkinlerde zepram![]()
Buda mı gol değil aslında 11:30 da kalktım 8.5 saat oluyo ama gene kurtarmıyor tühhh![]()
yaaaaaa kahkaha attım ben onu unuttuydumKırmızı arabam yok ama idare et![]()
Neren çınladıBi rahat koymadınız uykumda bende diyorum sabah sabah kim bu densizler benim adımı anıyo![]()
![]()
![]()
![]()
Valla bu sabah boğaz ağrısı ile uyandımOo iyi bari negatf ckmis karantinadan cikmsti artk odadan he ... artk telafi etsn sen gir karantinaya atesm var dr jzole ol o yapsn herseyi madem icin sogusun . Ama biz yapamayiz iste
Kizi babasyla birakir yatmaya giderdm dusunurdm napiyolar smdi konusmalarni dnlerdm yattgm yerden la yatsanda uyusana yokkk c![]()