- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
Ya hemen yapistirmislar maskulen diye.... bi daha bana Reis deme imasında bulunan olursa ona aşko diye hitap edicemBence çok dozundasın. Feminenlikten kim ne kazanmış.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hemen yapistirmislar maskulen diye.... bi daha bana Reis deme imasında bulunan olursa ona aşko diye hitap edicemBence çok dozundasın. Feminenlikten kim ne kazanmış.![]()
Böyle ekşınlı konularda buluşalımGidiyor musun ciceeem?
Darladi beni artık pumpkin reis her gün zaten kocasına beddua show yapiyoz daha ne istiyor anlamıyorum ki
ağaca yapışan koala gibi yapışırım topiginize artıkBöyle ekşınlı konularda buluşalım
Ayrıca buraya da bekleriz reiiss![]()
Hahahaağaca yapışan koala gibi yapışırım topiginize artık![]()
Iyi geceler ReisHahahamemnun oluruuzz
Bu tarz bencee de mıç mıç olmaktan çok çok daha güzel der vee giderim reisss :)
Gel her zmn bekleriz :) etiket edicem seni artık kaçarın yokiyii geceleeerr
Oo iyi bari negatf ckmis karantinadan cikmsti artk odadan he ... artk telafi etsn sen gir karantinaya atesm var dr jzole ol o yapsn herseyi madem icin sogusun . Ama biz yapamayiz isteNegatif çıktı Çayım sonucu. Kaldı ki koranaysa onun sorumsuzluğu yüzünden. Ne gereği var cenazeye gidiyor. Ben varım çocuğu var düşünmesi lazım bazı şeyleri.
Aynen kuzu gece 3-4 lere kadan burda takılıyon nasıl erken kalkacan olaGünaydın serom
Uykucu olduk çıktık iyiceee ben de erken kalkamıyorum bu arabunun için önce erken yatmam lazım
![]()
Uyuyor o şuan ama yarım saat sonra kalkar
Ya aslında uykum geliyo ama uyuyamıyorum nedense bu ara pekAynen kuzu gece 3-4 lere kadan burda takılıyon nasıl erken kalkacan ola![]()
Alarm mı kurdu kızUyuyor o şuan ama yarım saat sonra kalkar![]()
Corona hepimizin düzenini bozduYa aslında uykum geliyo ama uyuyamıyorum nedense bu ara pekbu gece uyuyacam diye gittim 1 saat sonra mı ne ancak uyumuşum
![]()
Bana ne oluyorsaAlarm mı kurdu kız
Corona hepimizin düzenini bozdu![]()
Hangi çocuklar kızBana ne oluyorsazaten evdeydim ama bizim çocuklar filan gelince denge şaştı. gidem de bi kahvaltı hazırlayam çocuklar aç beni bekler
Böyle de tam bi ev annesi oldum heegören evliyim sanacak
![]()
Zor 1 e kadar uyuması ondanAlarm mı kurdu kız
Corona hepimizin düzenini bozdu![]()