- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
E iyi ettin geldiiinn hoşgeldinBuradayım reis
Gece gece korona stresi atmalık konular açılıyor ya rabE iyi ettin geldiiinn hoşgeldin
Sen niye gıcık oldun ki?Aman kocadır o olunur bende bugun olmustum ama geçti
Yine kim ayıplı işler peşindeGece gece korona stresi atmalık konular açılıyor ya rab
Senin yerine 3 kaşık yedimAfiyet olsun bir kaşık da yerime ye oldu olacak
Saracak başka konu yok bdv 'yi bu aralar cici anneler bastı zaten artık son gundemden ayıplı harun abili konulara dadanır oldukYine kim ayıplı işler peşinde
Harun abinin kafası karışıkSaracak başka konu yok bdv 'yi bu aralar cici anneler bastı zaten artık son gundemden ayıplı harun abili konulara dadanır olduk
Harun abi yarim saattir yok adam kayıp daha ne kadar karışık olabilir kiEskiden bdv de daha ekşınlı konu oluyordu ya
nere gittii kıızzHarun abi yarim saattir yok adam kayıp daha ne kadar karışık olabilir ki
Bdv de daha orjinal daha marjinal şeyler görmek istiyorum kaynanasına açılamayan gelinler cicianalar darlar oldu
Bdvde güzel ve özgüvenli pumpkin bacimizin dertlerine ortak olup kocasına günlük beddua seansimiza da katılabilirsin....nere gittii kıızz
valla şaşallı konuyla zirvede kaldı benim için bdv daha üstüne çıkanı görmedm+18 de harun abi tayfası geziyor zaten
Bdvde güzel ve özgüvenli pumpkin bacimizin dertlerine ortak olup kocasına günlük beddua seansimiza da katılabilirsin....
Ay bacım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Daha önce sana denk gelmediğime saşırıyorum. Çok iyiydi özellikle o yaptığın kuş.Bdvde güzel ve özgüvenli pumpkin bacimizin dertlerine ortak olup kocasına günlük beddua seansimiza da katılabilirsin....
KesinlikleAy bacım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Daha önce sana denk gelmediğime saşırıyorum. Çok iyiydi özellikle o yaptığın kuş.
Gidiyor musun ciceeem?kaçıncı konusu ki acaba. Ben devam edemeyeceğim uykum daha kıymetli geldi gözüme şuan ☺
Darladi beni artık pumpkin reis her gün zaten kocasına beddua show yapiyoz daha ne istiyor anlamıyorum kiAy bacım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Daha önce sana denk gelmediğime saşırıyorum. Çok iyiydi özellikle o yaptığın kuş.
Ama kocasını eleştirirken az da onu övseymişiniz.Gidiyor musun ciceeem?
Darladi beni artık pumpkin reis her gün zaten kocasına beddua show yapiyoz daha ne istiyor anlamıyorum ki
Aaaa yok ben hem nalına hem mıhına vuramıyorumAma kocasını eleştirirken az da onu övseymişiniz.
Bence çok dozundasın. Feminenlikten kim ne kazanmış.Aaaa yok ben hem nalına hem mıhına vuramıyorumbiri bana bi cevap yazmış bakıp geliyorum hemman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?