Mizahşörler Çıkmazı

Harun abi yarim saattir yok adam kayıp daha ne kadar karışık olabilir ki
Bdv de daha orjinal daha marjinal şeyler görmek istiyorum kaynanasına açılamayan gelinler cicianalar darlar oldu
nere gittii kıızz

valla şaşallı konuyla zirvede kaldı benim için bdv daha üstüne çıkanı görmedm +18 de harun abi tayfası geziyor zaten

nere gittii kıızz

valla şaşallı konuyla zirvede kaldı benim için bdv daha üstüne çıkanı görmedm +18 de harun abi tayfası geziyor zaten
Bdvde güzel ve özgüvenli pumpkin bacimizin dertlerine ortak olup kocasına günlük beddua seansimiza da katılabilirsin....

Bdvde güzel ve özgüvenli pumpkin bacimizin dertlerine ortak olup kocasına günlük beddua seansimiza da katılabilirsin....
Ay bacım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Daha önce sana denk gelmediğime saşırıyorum. Çok iyiydi özellikle o yaptığın kuş.

kaçıncı konusu ki acaba. Ben devam edemeyeceğim uykum daha kıymetli geldi gözüme şuan ☺
Gidiyor musun ciceeem?
Ay bacım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Daha önce sana denk gelmediğime saşırıyorum. Çok iyiydi özellikle o yaptığın kuş.
Darladi beni artık pumpkin reis her gün zaten kocasına beddua show yapiyoz daha ne istiyor anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…