Ya benim esimin masallahi var yer ve fit isi agir ondan bide metabolizma isi biraz da sahsen afedersnzki hic calismaz bnmki ...Eşimle 2006dan beri beraberiz. Yani çocukluğumu biliyo. Bir seyler yerken kesinlikle ben bitiremezdim o bitirirdi tabi o zaman ben 43 kiloNeyse şimdi o kalkıyo sofradan ben ay bi tabak daha şundan alayım filan deyip devam ediyorum. Bu şekle evrildik.
Ben de öyleyim aslında yavaş yaparım biraz bişeyleri:)Bana sorsan bişey yapmıyorum Ama oturmuyorum da aslında ben biraz yavaş bi insanım ondan heralde :/ hızlı iş yapmayı sevmiyorum böyle oyalana oyalana yaptığım için de olabilir ..
ahhh o der calışmalar ne çok çalışırdım günde bin binbeşyüz soru çözerdim
Ben metabolizmadan kurtarıyorum. Anında yani su iciyorum kalkip wcye gidiyom o kadar hızlı.Ya benim esimin masallahi var yer ve fit isi agir ondan bide metabolizma isi biraz da sahsen afedersnzki hic calismaz bnmki ...
Bide gec vakit ben bisey yemek istemesemde esim tekmi yicem tekmi icicem cayi filan diyo yemek yemiyorm erken yiyorum ama cay icerken de tatli vs yapmissam eslik ediyorum 9 bucuk gbi filan gec oluyor iste
Ohoo super oyle olmass emin ol cok dha kilolu olurdun ..Ben metabolizmadan kurtarıyorum. Anında yani su iciyorum kalkip wcye gidiyom o kadar hızlı.
Yorulma kuzum yapacak bişey yok ilk defa mı gireceksin sınavaBen de öyleyim aslında yavaş yaparım biraz bişeyleri:)
Yoruldum valla artık.
Yok kutsişim ilk değil buYorulma kuzum yapacak bişey yok ilk defa mı gireceksin sınava
Evet insanın kendine yaptığını başkası yapmazmisBana üzüldün dimiiii,
İyi yaptın limonsuzcum. İlk başta gözlerime inanamadimİyi geceler kızlar nasılsınız ☺ eşim evde giremedim. Uyumadan önce gizlice girip selam vereyim dedim
Aslında dikabın puanları düşük değil mi merak ettimYok kutsişim ilk değil buumarım son olur
Yok kutsişim 75 76 ya dayandıAslında dikabın puanları düşük değil mi merak ettim
Sen kaç yapıyosun bebeğim sözel misin sayısal mıYok kutsişim 75 76 ya dayandı
Bundan bi 4 5 sene öncesi 55 60 filandı
Benim sözel zebram ya bende herşey var da matematik 10 net filan yapsam yetiyor. O kdr yapabiliyorum ben de. Eğitim bilimleri var. Sonra alan. 3 aşamalı hesaplanıyor.Sen kaç yapıyosun bebeğim sözel misin sayısal mı
Milletin fırmasi isine niye taş koyuyonSen kaç yapıyosun bebeğim sözel misin sayısal mı
Ama gomikti.Milletin fırmasi isine niye taş koyuyon
Por no izlemek isteyen varmış gel sen de ona yardımcı olAma gomikti.
Ay cevap vermissin bileAma gomikti.
Kalplerimiz o kadar bir ki aynı anda yorum atmisizPor no izlemek isteyen varmış gel sen de ona yardımcı ol
Buradayım reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?