- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Bekle bnii horoz alacam sizee bennGollami actim seni bekliyorum burda ❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bnii horoz alacam sizee bennGollami actim seni bekliyorum burda ❤![]()
ertelenme yok simdilik de sinav sadece 1. donen konularini kapsayacak.Lgs de ertelendi mii ablaa.
İçimiz dışımız çay kahve oldu vallahi
Boşver dinlen kendine zaman ayır,![]()
Findikli biskuvim,cikiletali katmerim,belli kapkekimBurdayım fıstıklı lokumu mm![]()
O ne be öyleSen benim cikiletali bromsun❤
Bi horoza ihtiyacimiz oldugunu herkes anladi da kocam bey hala komsunun horozundab medet umuyorBekle bnii horoz alacam sizee benn![]()
Litfen sevgi kelimelerimi karismaO ne be öylenonoşla kabadayının birleşimi gibi
![]()
![]()
Temem tememLitfen sevgi kelimelerimi karisma![]()
Bi midem kalkti. Senin de oldu muTemem tememçikilotopummmm
![]()
Hmmm inşallah güzel geçsin çocukların sınavlarıertelenme yok simdilik de sinav sadece 1. donen konularini kapsayacak.
Seni ekmeğimiin arasına ball tereyağğ diye sürer yeriimmFindikli biskuvim,cikiletali katmerim,belli kapkekim❤❤
Yemin olsun cikaracam icimdeki sevgi kkelebeginiSeni ekmeğimiin arasına ball tereyağğ diye sürer yeriimm
Ayyy ne diyom ben seviye -1000 lerdetöbe yarebbimnnm
![]()
HahahBi horoza ihtiyacimiz oldugunu herkes anladi da kocam bey hala komsunun horozundab medet umuyor
Sen al bize horozumuzu en iyisi![]()
Sakin ol champpppYemin olsun cikaracam icimdeki sevgi kkelebegini![]()
İyiyiimm elmalı turtaammm sen nasılsın lokumumAltta kahkaha atan kuskandı mu ne![]()
@HayatSevinceGuzel
![]()
Naber çikiletemmmmm![]()
Nasıl olmasın kiBi midem kalkti. Senin de oldu mu![]()
Oyyyy ballı lokumumun Hindistan cevizziiiii oyyyyİyiyiimm elmalı turtaammm sen nasılsın lokumum![]()
Aman burasi temiz kalsinNasıl olmasın kitopiği kirlecem nerdeyse
![]()