Mizahşörler Çıkmazı

Canim nasil olayim işte ayni bekleyisler hic bitmiyoki buseferse kese icinde bebek bekliyoruz valla nasip artik kuzum benim elimden bisey gelmez haftaya hersey netlesicek iyi veya kötü.
Insallah canm..
Ya benim biraz umidimi bitirende bu oldu hic bi belirti yok bulanti uyku koku hassasiyeti eski ben gibiyim hic biseyim yok.
Güzel haberlerini alırız inşaallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin
Artı onsekizde zaten bi ben varım bir de Merve gerçi eskisi gibi engin bilgilerimi aktaramiyorum ama olsun
Ben seni hiç görmedim Nihalim
O yüzden türk kadinlari 65 kilodan aşa yok
Ben varım,bebeğim var 40 günlük ve 57,5 kiloyum

herkes dağıldı da öyle görebild sayfanin sonunu vay arkadaş ya zepra ne bereketli topigin var maşallah
ahahahha ben ahanda şimdi bitirdim tahiyyatta okumamıştım ama geyiğe açmışız demek
Ben pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyom
ne demek şimdi bu hemde onur konugusun
İyiyim şükür
Allah iyilik versin bonusum bende iyiyim
Elimi tut gidelim bunlar şaşırmış
Ahahahah gelem herkes sasırdı

ahahahha ben ahanda şimdi bitirdim tahiyyatta okumamıştım ama geyiğe açmışız demek
ne demek şimdi bu hemde onur konugusun
Allah iyilik versin bonusum bende iyiyim

Ahahahah gelem herkes sasırdı

tahiyyat okusa demekki açılışı k larla bitircekmisin o kadar çeneye ödül vardir heralde heee mi gurban

cok geçmiş olsun canım ya inşallah kolayca atlatirsiniz bu süreci
Ben ona atlatacağım bu süreci de sinirimden duramıyorum işte. Çok sinirliyim ona. Zaten onda varsa Büyük ihtimal bize de geçirdi. Sorumsuzluğunun cezasını biz çekiyoruz

Ondan korkuyorum ya . Şamdan diye seni bayıltmayalım

emine kız parmakların dolma gibi. emineee bu eller kıllı erkek eli gibi aaaaa osman amcaaa

kemal Sunal'ın Tokatçı filmindeki kız kaçırma sahnesi geldi aklıma

Ben ona atlatacağım bu süreci de sinirimden duramıyorum işte. Çok sinirliyim ona. Zaten onda varsa Büyük ihtimal bize de geçirdi. Sorumsuzluğunun cezasını biz çekiyoruz

naptı ki bilerek dışarı falan mi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…