- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Hep gel lutfeenn , gülerken karnımın saklanmasına karnimin üstünde yatan bebem ne demiştir ellamBen pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep gel lutfeenn , gülerken karnımın saklanmasına karnimin üstünde yatan bebem ne demiştir ellamBen pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyom
Çok geçmiş olsun canım inşaallah korktuğunuzBen ona atlatacağım bu süreci de sinirimden duramıyorum işte. Çok sinirliyim ona. Zaten onda varsa Büyük ihtimal bize de geçirdi. Sorumsuzluğunun cezasını biz çekiyoruz
Çok geçmiş olsun inşallah diğeri de negatif çıkar
Çok teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun canım inşaallah korktuğunuz
gibi değildir
İyi geceler beybileeeeer. Muhabbetimiz bol olsun
Diğer tarafa etiket yapım orda yazdım
Çok şükür canım... Teşekkür ederim.ay abla ya vallahi öyleymis iyi ki de gelmiş senin etrafından da hiç uyumsuz biri çıkmıyor maşallah
Burnundan fitil fitil getireceğim onun. Daha bu iyi günleri. Kabus olup üzerine çökeCeğimvallahi ne deyim bilemedim canım ya olan sana olmuş resmen bi sonuçları netlessin de sen ondan çıkarırsın bunu
ahahhaha herkese ne verebilirim ki bugun çok kalabalıktıktahiyyat okusa demekki açılışı k larla bitircekmisin o kadar çeneye ödül vardir heralde heee mi gurban
ahhh kuzum insallah negatif çıkar çok dikkatli olunTest yaptık. Bazı semptomlar gösteriyor. İlk testi negatif ikinciyi bekliyoruz
İyi geceler bebeğimmmmİyi geceler beybileeeeer. Muhabbetimiz bol olsun
Eşlik ederim sana tatlım.. Ahtapotu yavasca bir ötele...Bak gece gece aklıma soktu gordunmu Elhan abla
Burnundan fitil fitil getireceğim onun. Daha bu iyi günleri. Kabus olup üzerine çökeCeğim
Bir süre sonra buluşalım tatlımAaa aşk olsun. tamam itiraf ediyorum son zamanlarda sadece uzaktan bakıyorum
İyi geceler mehlikam rüyanda beni görAncsk sonu görebildim gözlerim bulanık görmeye y, bebişim uyudu yatayım ben de
İyi gecelerherkese iyi geceler sarjim bitti benim
sabah görüşürüz inşallah
İyi geceler samdanımherkese iyi geceler sarjim bitti benim
sabah görüşürüz inşallah
İyi geceler mehlikamAncsk sonu görebildim gözlerim bulanık görmeye y, bebişim uyudu yatayım ben de