Mizahşörler Çıkmazı

yasnazim canim anca sayfalara yetsitim. nasilsin napiyosun canım inşallah gönlünce olur görürsün bebisini kesenin içinde
Canim nasil olayim işte ayni bekleyisler hic bitmiyoki buseferse kese icinde bebek bekliyoruz valla nasip artik kuzum benim elimden bisey gelmez haftaya hersey netlesicek iyi veya kötü.

bi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan

benim tahminlerim tutmaz senin var mı?

dedim ama ben sana utanmam diye oglana benzediği doğrudur. benimde çok bety boop olduğum söylenemez zaten

kelebeğimmm
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan Hersey için hazır ol
bi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan

benim tahminlerim tutmaz senin var mı?
yok bi çorba var bide poğaça ama
Bu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağım özet geçen olursa çok Makbule geçer
44 oldu ben okuyana kadar
kız sen kutsal zebra mısın
keşke sende olsan

Eline belime diline hakim ol derler hiç duymadın mı
Evetttt nerden bildin

Jawlensky nasılsın canım. Bebekler nasıl?
Beni unutmamissin

iyiyim elhamdülillah. Bebekler de iyiler çok şükür büyütmeye çalışıyoruz. Bi biri ağlıyor bir biri onları görünce büyük kız da ağlıyor taklit yapıyor ben çileden çıkıyorum.

Sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır

kelebeğimmm❤❤❤
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan ❤ Hersey için hazır ol❤❤❤
yok bi çorba var bide poğaça ama
44 oldu ben okuyana kadar

Evetttt nerden bildin
Amin canim ❤ yok zaten kafam cok rahat sanki hic hamilelik haberi almamis gibiyim onun icin kese icinde bebek gorursek baya süpriz olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…