Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim şükür mehlikam sen nasılsın çalışmaya devam mı :)Ben de seni gördüm, nasılsın minnoş öğretmenim
Kulüpte olmazsa olmaz dediğim , mesajını her okuduğumda içime huzur, sevinç dolan güzel insan iyi ki ablan olmuşum Harika ötesi mutluluklar yasa bitanem her hafta sonun çok güzel geçsin.
Çok şükür ben de iyiyim, çalışmaya devam evet, haftaya kar geliyor deniliyor, eğer çok kar yağarsa bir hafta izin alırım, hem dinlenmiş oluruzİyiyim şükür mehlikam sen nasılsın çalışmaya devam mı :)
Casper25 nerelerdesin sağlıkla gelsin miniğin kespırım
ayy teşekkür ederim ablaa :) Her ne kadar bugün düüşük modda panda gibi yuvarlanmış olsam daa bu iyi geldi :) napıyosunn :)Kulüpte olmazsa olmaz dediğim , mesajını her okuduğumda içime huzur, sevinç dolan güzel insan iyi ki ablan olmuşum Harika ötesi mutluluklar yasa bitanem her hafta sonun çok güzel geçsin.
havalarda şaştı mehlikam biz baharda gibiyiz :) tatil olması süper olur amaÇok şükür ben de iyiyim, çalışmaya devam evet, haftaya kar geliyor deniliyor, eğer çok kar yağarsa bir hafta izin alırım, hem dinlenmiş oluruz
Nur' um zaman zaman oluyor tembellik modu gelip geçici bir şey sana bir şey olmasın.ayy teşekkür ederim ablaa :) Her ne kadar bugün düüşük modda panda gibi yuvarlanmış olsam daa bu iyi geldi :) napıyosunn :)
havalarda şaştı mehlikam biz baharda gibiyiz :) tatil olması süper olur ama
Buyur ablaaamNur' um zaman zaman oluyor tembellik modu gelip geçici bir şey sana bir şey olmasın.
Ben iyiyim kahve, çay hepsini bitirdim aklımda deli sorular napsam ki
Kulüpte takilmacalardayim şimdilik. Etiketini görünce koştum geldim. Dur ince bellimi çayımı çağırayım daha yetmez limonsuzuma zebrama sesleneyim. Şamdan nihalden çok ümitli değilim onlar beni merak etmez oldular kırgın da değilim sınavlara çalışıyor olabilirler.
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay
Youlost16
Ohhh sımsıcak mis kokulum gelmişBuyur ablaaam
Nasilsiniz keyifler nasil
abla bir şey desem. Ben 2 gündür bir meditasyon yapıyordum o çarpmış olmasın benii :)))Nur' um zaman zaman oluyor tembellik modu gelip geçici bir şey sana bir şey olmasın.
Kulüpte takilmacalardayim şimdilik. Etiketini görünce koştum geldim. Dur ince bellimi çayımı çağırayım daha yetmez limonsuzuma zebrama sesleneyim. Şamdan nihalden çok ümitli değilim onlar beni merak etmez oldular kırgın da değilim sınavlara çalışıyor olabilirler.
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay
Youlost16
Meditasyon ruha şifa kuzum...ben de bu huzur rüzgarı nereden geldi diyordum boşuna değilmişabla bir şey desem. Ben 2 gündür bir meditasyon yapıyordum o çarpmış olmasın benii :)))
Ben uzuuun zamandır bdv bile girmemiştim şşööyle bi bkayım dedim aynı bdvv :) sıcacık bir çay içelim içimiz ısınsın
Senin okulun henüz geçmedi yüzyüze eğitime değil mi abla?
İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayımNur' um zaman zaman oluyor tembellik modu gelip geçici bir şey sana bir şey olmasın.
M mehlika nur
C Cay6
Limonsuzzcay
Youlost16
değil mi abla normalde evet öyle olması lazım ama bir anda başlayınca kendimi çok mu zorladım kii acaba üstüme bir ağırlık oturdu diye de içimden geçmedi değil :) galiba tembelliği başka şeylere vurmayı seviyorum benMeditasyon ruha şifa kuzum...ben de bu huzur rüzgarı nereden geldi diyordum boşuna değilmiş
İçelim tatlım sıcak su vardı ananaslı yeşil çayım var onu içeyim i zaman.
Şubat tatili ile yüz yüze eğitim başladı bizde 12. sınıflarin TYT kursu var canım. 15 Şubat' ta da normal dersler yüz yüze başlayacak.
Kivisi de mi var bak onu hiç içmedimdeğil mi abla normalde evet öyle olması lazım ama bir anda başlayınca kendimi çok mu zorladım kii acaba üstüme bir ağırlık oturdu diye de içimden geçmedi değil :) galiba tembelliği başka şeylere vurmayı seviyorum ben
afiyet olsun ablaa :) kivi çayı sever msiinn :)
hadi bakalım hayırlı olsuun çok güzel
Burda da resmen bahar gelmişti birden soğudu hava, meteoroloji kar uyarısı yaptı , hakikaten yağacak gibi,bugün çok soğuk ,ayy teşekkür ederim ablaa :) Her ne kadar bugün düüşük modda panda gibi yuvarlanmış olsam daa bu iyi geldi :) napıyosunn :)
havalarda şaştı mehlikam biz baharda gibiyiz :) tatil olması süper olur ama
Kivisi de mi var bak onu hiç içmedim
Üstündeki o ağırlık düşüncelerden olabilir...kurtul bebem nasıl mı düsünmeyerek
ben artık şaşırmıyorum mehlikam yarın sabaha bembeyaz da çıkabiilirizz :))Burda da resmen bahar gelmişti birden soğudu hava, meteoroloji kar uyarısı yaptı , hakikaten yağacak gibi,bugün çok soğuk ,
AmiiiiinnBu arada bugün üç ayların başlangıcıı :) Allahh hepimizin gönlünde hangi güzel duası varsa kabul etsin inşallahh