Yok simdilik istiyorum demiyor ama cok guzel vakit gecirmisOhhh sımsıcak mis kokulum gelmiş
İyidir çayım keyifler de iyi...oturduk kar müjdesi bekliyoruz sizin o taraflardan sonrası malum Bursa' ya geliyor. Sen nasılsın , kızın napıyor tekrar gitmek istiyor mu ananeye
Bizde cay iciyoruz canim afiyet olsun sen nasilsinİşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
Nasılsınız sevgili arkadaşlarim, dostlarım
Çaylar kahveler içildi mi bakalım, biz çay içiyoruz
Yaa ne tatli aslnda kizima oralet bende alsammi icerdi sicacik ihlamur yapiyorum arada ama sklyo sut icmiyor sicak bundan icer belki ...Eki Görüntüle 2782592
bilirsin ablaa oraleettt :))ben kivi çayı diyorum diye arkadaşım çok gülerdii :)
deneyeceğimmm :)
Ya dun makinede pazartesi gun bahceye inmistik paspas cikarmistim oturmaya o vardi gulesim geldi yikandi da . Pazartesi piknik yaparken bugnku havaya bak diye yuce Rabbim herseyn hayirlisini versn valla korkutuyor bu degsklklerBurda da resmen bahar gelmişti birden soğudu hava, meteoroloji kar uyarısı yaptı , hakikaten yağacak gibi,bugün çok soğuk ,
Hele bakın kim gelmiiiiiiişİşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
Nasılsınız sevgili arkadaşlarim, dostlarım
Çaylar kahveler içildi mi bakalım, biz çay içiyoruz
Kız bunu biliyorum yeşil çayın kivilisi zannettim bir an...Eki Görüntüle 2782592
bilirsin ablaa oraleettt :))ben kivi çayı diyorum diye arkadaşım çok gülerdii :)
deneyeceğimmm :)
Oyle bir kuru sert sogukki abla
Allah Allah Allah yüreğimi gönderdim kuzuuuuum benim yerime de kokusunu içine çek nolur
Afiyet olsun bitanemOyle bir kuru sert sogukki abla
Bakalim nasil bir sabaha uyanacagiz
Cay icesim gelmedi 1 bardakta birakip nescafeye gectim bende siradan gidiyorum sen gbi
Kizim cok seviyor onun oynayacagi kadr olsun yagar jnsallahAfiyet olsun bitanem
Kar hayaliyle uyursun ne güzel
Size de afiyyet olsun,sütlü kahvemi de içtim,Bizde cay iciyoruz canim afiyet olsun sen nasilsin
Sabah beri regl agrisi cekiyorm cok hafifledi artk sukur
Iyigeceler canimSize de afiyyet olsun,sütlü kahvemi de içtim,
Geçmiş olsun canım, minik oğluş yeni uyudu, herkes uyudu ben de yatacağım,şarjım yüzde 4 kalmış,gündüz elim değmedi şarja koymaya
Cuma gününe kadar resmen bahar havasıydı, İstanbul'un havasına hiç güven olmuyor gerçektenYa dun makinede pazartesi gun bahceye inmistik paspas cikarmistim oturmaya o vardi gulesim geldi yikandi da . Pazartesi piknik yaparken bugnku havaya bak diye yuce Rabbim herseyn hayirlisini versn valla korkutuyor bu degsklkler
Afiyyet olsun tatlım ,çayın demlerken zeytin yaprağı ve karanfil koyuyorum artık,çayı daha az koyuyorum eskiye göre, zeytin yaprağı çok yararliymis, tavsiye ederim ,Hele bakın kim gelmiiiiiiiş
Çaylar birbirini kovaladı tatlım ilerleyen saatlerde sütlü bir kahve içebilirim sankim
San Valentino Günü planları var mı yarına
İyi geceler sarj sıfırlanmadan yatayım, şarj diyince eski bir espri geldi aklıma ama eşim salonda kaçıncı uykusuna geçti kimbilir, 8 de işten geldi, yarın 6 da tekrar işe gidecek, bu hafta sonu çalışıyor malesefIyigeceler canim
Biliyormusun bir onceki msjnda da benim aklma geldi o espri ve baska bir takim seyler de geldi ardindan hatrima....İyi geceler sarj sıfırlanmadan yatayım, şarj diyince eski bir espri geldi aklıma ama eşim salonda kaçıncı uykusuna geçti kimbilir, 8 de işten geldi, yarın 6 da tekrar işe gidecek, bu hafta sonu çalışıyor malesef
Sevgililer gününe ne kadar uzak olduğum ortaya çıktı iyi mi,Hele bakın kim gelmiiiiiiiş
Çaylar birbirini kovaladı tatlım ilerleyen saatlerde sütlü bir kahve içebilirim sankim
San Valentino Günü planları var mı yarına
Ablacim tesekkurler
Burdayiim. Bebeyle dondum sizeİyiyim şükür mehlikam sen nasılsın çalışmaya devam mı :)
Casper25 nerelerdesin sağlıkla gelsin miniğin kespırım
Çok özlemişim seni...Ablacim tesekkurlergeliyor bebis. Kizim abla oluyor
Burdayiim. Bebeyle dondum sizesagolasin kuzum.insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?