- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Naber Reyyan nasılsın. Tebrik ederim bu arasam. Maşallah baya okudun bu ayİyiyim şükür, sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber Reyyan nasılsın. Tebrik ederim bu arasam. Maşallah baya okudun bu ayİyiyim şükür, sen nasılsın?
Yemek yedik kitap okuyacağım. Biliyorsun artık sorumluluklarım varen sevdiğim ateş cini sensin
sen naptın nasılsın Calci
Yemek yedik kitap okuyacağım. Biliyorsun artık sorumluluklarım var
Öyle değil topik sahibiyim bensanki daha önce yoktu. farklı şeyler yapıyodun ilahi sen.
ne okuyosun peki:)
Öyle değil topik sahibiyim ben
Anna Karenina ortak oluyoruz biliyorsun ya
Karşılıklı aynı duygulara sahibiz canım,O sevgi dolu, temiz kalbini yirim senin. içime ferahlık veriyorsun. Ailem gibi oldun az bir uzak kalsam bir eksiklik hissediyorum sen geliyorsun bütün kara bulutlar dağılıyor. vefana kurban olurum senin...
İyi canım, aynı devam. Teşekkür ederimNaber Reyyan nasılsın. Tebrik ederim bu arasam. Maşallah baya okudun bu ay
Mizahşori okumakta kitap okumaktan sayılır mı sayın hocam bugün kitabın kapağını açamadım daÖyle değil topik sahibiyim ben
Anna Karenina ortak oluyoruz biliyorsun ya
Reyyan nasılsın canım,iyilestin miİyi canım, aynı devam. Teşekkür ederim
Hahaha yok daha neler iyi gidiyoruz benceMizahşori okumakta kitap okumaktan sayılır mı sayın hocam bugün kitabın kapağını açamadım da
Seninle Zemberek kuşunun güncesini okuyalımokuyorum topikte ama aklımda kalmiyo ya
ben de katılmak istiyorum
kalın kitapları Mart sonrasına eklesene Calci
Sondan birinci miyim doğruyu söyleHahaha yok daha neler iyi gidiyoruz bence
YoK yok iyisin listeden de düştüm zatenSondan birinci miyim doğruyu söyle
Seninle Zemberek kuşunun güncesini okuyalım
kaç sayfa ama
bin küsur falan olsun olur mu
Sen 1000 oku ben 300
Şah Sultanıokuyorum çok beğendim, tarih bilgisi veren kitapları seviyorum galiba, kime yerde üzülüp kimi yerde kızıp,kimi yerde hayran ola ola ilerliyorum bakalımYo
YoK yok iyisin listeden de düştüm zaten
Onun kitaplarını tamamlayayım beraber okuyalımolmaz ama ben kalın kitap seviyorum, seri seviyorum.
sen de 1984 mü vardı haruki nin onu mu okusak
Onun kitaplarını tamamlayayım beraber okuyalım