• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Tatlım kızlar firar ettiler...ben onlarla gitmem Neptün' e...hiç haber de etmiyorlar kızdım hepsine :KK62:
Sen iyi misin...
Hazırlık yapıyorlardır abla baksana ben de son anda yetiştim 🙈❤️

İyiyiim bugün her yer kar ablaa, bahçeye çıktık hatta kedim de çıktı yavrum o kadar korktu ki 😂 bir daha çıkmak ister mi hiç sanmam 😂 sen nasıısın abla bu dönem karne veremiyoruz ama hazır mı notlar :)
Aç kalmayacaksak tabi kalalım bize uyar 😄 çok mu yoğunsun tatlım girmiyorsun?

Aa firar mı etmişiz? Benim haberim yok :skandal: bak sizi gördüm geldim. Sende bizi görünce gel:KK60:
Biz aç kalmayız limonsuzum hiiçç 😂

Baya öyle limonsuzum ben tekrar ders çalışmaya başladım f bakalım hayırlısı olsun🙏🏻 Yaş ilerdiledikçe insanın kafası daha doluyor ya :) sen nasıısın iyisin değil mi ❤️

Nur yazmasa gelmezdim zaten :63::63:
Nasılsın kuzum. İzmir'e de kar yağdı mi...bizim çatılar bembeyaz yerlerde olmasa da....
Çok şükür iyim abla. Bikaç ssat yağdı ama çok güzeldi 😍
Hazırlık yapıyorlardır abla baksana ben de son anda yetiştim 🙈❤️

İyiyiim bugün her yer kar ablaa, bahçeye çıktık hatta kedim de çıktı yavrum o kadar korktu ki 😂 bir daha çıkmak ister mi hiç sanmam 😂 sen nasıısın abla bu dönem karne veremiyoruz ama hazır mı notlar :)

Biz aç kalmayız limonsuzum hiiçç 😂

Baya öyle limonsuzum ben tekrar ders çalışmaya başladım f bakalım hayırlısı olsun🙏🏻 Yaş ilerdiledikçe insanın kafası daha doluyor ya :) sen nasıısın iyisin değil mi ❤️
Çok şükür iyim canım ☺ sağlık olsun da kuzum gerisi hallolur inşAllah. Allah zihin açıklığı versin 🤭❤️😘

Müdür toplantı yaptı performans notları girmeyin dedi. Biz yazılı yapacağımız hafta okullar kapandı. Yazılı notumuz da yok.Tatilin gelmesini bekliyoruz canım. Kedicik ilk kez karla tanıştı sanırım...korktu herhalde...
bizim de çok karışık oldu abla yazılı notum yok 2 haftam vardı daha yazılı yapmak için benm de.. :S sadece bir tane ders içi performans notum var. umarım doğrusunu yapmışımdır yanii..

evett minnoşş çok korktuu :)

bizim de çok karışık oldu abla yazılı notum yok 2 haftam vardı daha yazılı yapmak için benm de.. :S sadece bir tane ders içi performans notum var. umarım doğrusunu yapmışımdır yanii..

evett minnoşş çok korktuu :)
Notlarla ilgili yakın zamanda online toplantı yapar heralde müdürünüz. Ortaokulda çalışıyorsun di mi...

Evet abla benim ortaokul ama bir köye bağlı okul. İmkanları çokta fazla değil çocuklarımın 😑 o yüzden düşük vermedim ben 🙏🏻 nasıısın abla iyisin değil mi ❤️
İyiyim bitanem ❤️
Çalıkuşu misali ne güzel bir yerde çalışıyorsun. :KK51:Nurum çok özledim seni muhabbetini ...

Back